171

Анонимен

преди 7 години

Никой не обича предатели и продажници без чест и родина.Прав ви евроатлантически път, съвременни еничари.

170

Анонимен

преди 7 години

Куфражистът, защо не погледнеш цимента на Русия, дето се е ширнал на два континента и" калта" на Балканския кръстопът, дето всеки гледа по-бързо да изгази.500 години руснаците са градили империя, докато нашите деди са били провинция на Османската империя и в момента, в който са освободени, са се хванали гуша за гуша.Нямам нито една причина да уважавам това комплексирано, предателско и алчно племе наречено от един от поетите "вълци и кози", същият изгорен от сънародниците си в училищна пещ.

169

До 186

преди 7 години

България няма да е пълноправен член на ЕС, докато е пълна с путински талибани!

168

До 183

преди 7 години

Не споменавай Г.Димитров! Това е все едно да хвалиш Хитлер или някой масов убиец! Г.Димитров е най-големият предател в новата ни история! Предал род и родина!

167

Анонимен

преди 7 години

Има ли още неграмотни дето не знаят ,че Солун е най-големият град в Македония?

166

До 180

преди 7 години

Точно така - писменост, религия и език! Това е дарението от България за Русия!

165

до Камен

преди 7 години

Да Г.Димитров е от македонската общност на България и затова ,но и Санстефанска България не забравяй ! Отнеха ни я благодарение на Германия,Великобритания,Франция ...

164

да

преди 7 години

Време е да ограничим издаването на визи и допускането на руски агенти и криминални елементи в България !!! Посолството им да се намали наполовина и да се контролира сериозно намесата на Русия и действията и с платените *** !!!!!!!

163

До 77047

преди 7 години

Путин е загрижен единствено за собствените си банкови сметки!

162

Анонимен

преди 7 години

България дава на Русия : писменост,религия и език ! Това е цимента,който слепва в една нация миш-маша от славяни,татари,викинги,казаци,фини,местни блатни твари и още стотици народчета обитаващи тези земи,които не са имали нищо общо помежду си.

161

Анонимен

преди 7 години

до 152: "СОЛУНСКИТЕ БРАТЯ,ПОВТАРЯМ СОЛУНСКИТЕ БРАТЯ."Солунските братя, Повтарям - Солунските двама братя, а не "македонските двама братя" !

160

До Щерев

преди 7 години

Само за малко през ВСВ благодарение на немската армия!

159

77047

преди 7 години

Защо имам усещането, че Путин е по-загрижен от нашите bg upravnitsi за бъдещето на кирилицата?! Останалото е прах в очите на все по-неграмотния народец.

158

Анонимен

преди 7 години

Абе *** ли сте? Азбуката е дошла от Солун и Охрид. Това са градове в географската област Македония. (македонски земи), никъде не се казва от държавата бивша югославска македония.

157

Анонимен

преди 7 години

До 142 и сие:Например всички либийци ся в една държава, но са от различни племена, всички сомалийци са в 3 държави, всички бивши граждани на Османската империя живеещи на Балканския полуостров са от област Румелия, но след Освобождението по исторически и родов признак са в различни държави.Всичко тече, всичко се променя...По-важното е, че хората, които искат децата им да са българи и да живеят в държавата България са много малко.Иначе няма лошо да се гордеете с историята от 10 век.

156

До Вижте сега

преди 7 години

Виждам и уважавам руснаците и техният избор. Но не уважавам джуджето кагебист, отявлен престъпник , крадец и убиец. Точно руснаците ще му поискат сметката след време, не друг.

155

Щерев

преди 7 години

ПАК ЩЕ ПОВТОРЯ И СЕ ПЛЮНЧЕТЕ КОЛКО ИСКАТЕ , СОЛУНСКИТЕ БРАТЯ. А СОЛУН НИКОГА НЕ НЕ БИЛ БЪЛГАРСКИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НИКОГА .

154

един там

преди 7 години

До анонимен 142,Как кой ве- тези, срещу които ген. Вазов е вовал в същата тази Македония- разни франсета, англета и тем подобни наглета! Същите тези, на които днес се кланяме и възхищаваме!

153

камен

преди 7 години

Сталин принуди Г.Димитров да приеме отнемането на Македония , сега Путин защо продължава с това , като можеше поне да премълчи , като всеки разумен политик !

152

Анонимен

преди 7 години

"Альоша ваш ама цимента наш". Кой първи ги е приел от Великоморавия възприел тяхната азбука? Още македонците не са ви налазили царете и князете и така ви отърва. Св. Македон , по-малък брат на бог Баш Македон, е написъл македонската азбука.