11

Анонимен

преди 7 години

да 1...Да прав си. Всички Комунисти начело с Тиквата от Банкя! Нали не си мислиш че Тиквата не е Комунист? Червената му книжка още е под възглавницата. Заради нея червената отказа да се деполитизира за да е близко да майката кърмилница БКП-БСП! На всичкото отгоре беше ангел хранител на един Правешки овчар! Докато в управлението са децата на Комунистите хубав живот не чакайте! Това съм го разбрал още в началото на 90-те затова се изнесох много бързо от Мутроландия! А вие кога ще се изнесете?

10

Анонимен

преди 7 години

Ние на земята не можем да живеем, всичко усмърдяхме, та някой ще ни пусне на друга. Първо да се научим на земята, но ако не става може да има пак рестарт на системата както е имало и преди и да се почне да чисто.

9

К.М.Т.

преди 7 години

Тия учени не знаят дали утре те самите ще са живи, а са тръгнали да правят прогнози за бъдещето на цялото човечество.Толкова ли не разбраха, че не всичко зависи от човека... На човека не му е дадена пълна власт, за да управлява, нито пълна сила, за да е център на света, нито пълно знание, за да предвижда бъдещето. Така, че днешните хора, са се самозабравили. Една латинска сентенция гласи: "Ако човек напредва в науката, но нравите му изостават, той по-скоро изостава, отколкото напредва..."

8

Анонимен

преди 7 години

Ако хората мислят да си пренесат либерастията, демонокрацията и другите простотии, и да осерат и друга планета, по-добре да си стоят на земята

7

Burzum

преди 7 години

След мен и потоп ....на кой му пука за тия които не са родени ..може да ги има може и да ги няма всичко е случайност.....само единниии светлии комунизъм ще пребъде ...Венсеремос другари с три пипала!

6

Анонимен

преди 7 години

А какви прогнози да очаквате от един жив труп? Много ясно че ще е черноглед след като е жив труп. Този на господ ли се прави? Даже Господ Бог незнае кога ще е краят на света! В библията пише! Ще се появат лъжепророци шамани врачки гледачки баячки и всички ще ви казват. Краят идва ето го на двора в конюшната в полето на нивата! Да ама не! Краят ще дойде когато Господ Бог реши че е дошло времето! Само той и никой друг неможе да каже кога ще е свършека на света. Така че тези 100 г. да си ги някъде!

5

До Члена с Картата

преди 7 години

Как кой? Корнелия Нинова от СДС!

4

Не!

преди 7 години

Незнам за друга планета но в БГ вече не се живее. Моля пишете кога тръгват корабите да се запиша. Викам да оставим 240 хратунковци от НС-то и 1мил индиянци в БГ да се оправят. Ще е весело и може да гледаме шоуто всеки ден по телевизията.

3

Анонимен

преди 7 години

Ne e svursheka na resursite blizo ima i alternativni iztochnici,no po loshoto e naprejenieto i straha koito vkarva tozi bezumec i zashto izobshto mu davat pole na izyava,toi ne e dobre psihicheski,hapiat go yako shturkelite za kosmosa.

2

Членска карта №7

преди 7 години

До 1И кой ще ви е РМ, кого ще тупат по рамото в Брюксел!?

1

Анонимен

преди 7 години

Ако изпратим всички комунисти на друга планета, Земята ще стане прекрасно място за живеене!