36

до 39

преди 7 години

Селяните капитулираха когато падна СССР още, общия пазар на 15 държави рухна и oще няколко от Източния блок. Който и да беше на мястото на Виденов щеше да фалира СДС и глупаците фалираха държавата като скачаха на площада с 2 пръста.

35

Гюнтер

преди 7 години

Всъщност е абсолютно вярно,но в политиката както разбрахме от кравария и франция и навсякъде..всичко е фалш и пропаганда.Гадна история.Само мащабна война може да промени статуквото,за жалост няма друг начин.Ние така или иначе сами се изяждаме!

34

факт

преди 7 години

Мръсни болшевики разсипали Европа на Исус Христос и вярата в човека.

33

Анонимен

преди 7 години

Голямо лицемерие. Значи, ако Валери беше примерно в опозиция, първи ГЕРБ щаха да му поискат оставката, че и публично извинение. Сега обаче, понеже ги крепи, са му първи дружки. Повдига ми се.

32

Анонимен

преди 7 години

Гледам портретите на стената и се чудя ,какво ли ще им се случи на тези тримата ,ако само един от тези на стената Възкръсне !

31

равносметка

преди 7 години

Без ПСВ династията Романови още щеше да управлява Русия,а Кобургите България. Щеше да има Австро Унгария ,а Германия кайзер.Но нали трябваше да се дехристиянизира Европа ,а после и света.

30

ф 15

преди 7 години

Ето защо аз казвам и пак и пак .История,която не е навършила 100 г няма как да се изучава научно и спокойно .Още има живи от ВСВ и това пали страсти .Та ние едва сега виждаме поуките от ПСВ.Та без нея нямаше да има ни комунизъм ни нацизъм . ПСВ е трагедия за Европа както казва и папа Бенедикт 15 ти . Тя е самоубийствена за Европа. Поуките са за хората от 21 век .

29

Оставка

преди 7 години

Тримата ***, на ГЕРБ и бай *** солта*аци!

28

Анонимен

преди 7 години

Боко, спиш ли? Не усещаш ли как тези майтапчии те завличат?

27

Оруел

преди 7 години

Те продадоха България!

26

Анонимен

преди 7 години

Щом сидеров казва, той е толкова уважаван човек. Какви прекрасни хора избрахте да управляват България

25

Анонимен

преди 7 години

Гласувах за герп получих фашистко правителство.... 4 -поредни избори не бях гласувал ..... Повече никога няма да гласувам

24

Баба Гуси

преди 7 години

А кога сайдеров ще застане и зад мен?Или аз зад него?

23

Анонимен

преди 7 години

Единия си слага очила на оная работа ,снима и ззадника,дезертира от военна служба,другия ходинда напада баби мюсюлманки на границата,жестиколира нацистки поздрав,третия шкембе войвода оплю българската армия и държава пред руска медия.ХВАЛА НА ТАКИВА ПАТРИОТИ,ХВАЛА НА ТАКИВА КОАЛИЦИОННИ ПАРТНЬОРИ.

22

Анонимен

преди 7 години

Сидерче сидерче, за теб знаем че не си нацист,нали гласува за Дпс през 2013! Не се поти, то горкичкото.

21

до 21

преди 7 години

Може би но, след като толкова много държат точно на тия двамата и реват из министерствата мирише на корупция и шуробoдажнащина и липса на кадри. И стремеж към влас тсъс всички средства и цели, тия и куршум могат да ти теглят независимо какъв си, само да са на власт Хитлер и Сталин пасти да ядат.

20

Анонимен

преди 7 години

Ае някой знае ли как Хитлер е обединил толкова много хора.....

19

Анонимен

преди 7 години

Удивително е как ЕНП се сработи със таези три руски ммекерета с цел кражби.ЕНП заедно със руските шпиони на кремъл крадат българският народ

18

ФИЛ

преди 7 години

ПАТРИОТИ ВИЕ *** ЛИ СТЕ . ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ УДАРИ ВИ ГИ ОРГАНИЗИРА ГЕРБ ЗА ДА СЕ ОТВЛИЧЕ ВНИМАНИЕТО НА ХОРАТА ОТ НАЗНАЧЕНИЯТА НА КОЙ .КОЙ СЕ НАСТАНИ ВЪВ ВСИЧКИ МИНИСТЕРСТВА И НИКОЙ НЕ ГИ КОМЕНТИРА А СЕ ЗАНИМАВАТ С ВАШИТЕ ХОРА ЗА ДВЕ СНИМКИ. ГЕРБ ВИ ПОСТАВЯТ НА КОЛЕНЕ ВИЕ СИ ТРАЕТЕ И СЕ ОПЕАВДАВАТЕ ЗА ДВЕ СНИМКИ КАТО МАЛКИ ДЕЦА ,ХВЪРЛЯТЕ ОСТАВКИ ЗА ДВЕ СНИМКИ А ХОРАТА НА КОЙ ВЕЧЕ ЗАПОЧНАХА КРАДЕНЕТО. ИЛИ СЕ ДРЪЖТЕ КАТО ПАТРИОТИ ИЛИ СЕ МАХАЙТЕ. ВЕЧЕ МЕ Е ЯД ,ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА ВАС. ИЗПРАВЕТЕ СЕ И СЕ ДРЪЖТЕ КАТО ИСТИНСКИ ПАТРИОТИ

17

Анонимен

преди 7 години

Я виж каква хубава карикатура сте турили над тая публикация.Да не е на Доньо Донев.