51

САМАЙЛ ВАНУНУ

преди 7 години

АБЕ НЕ СТЕ ЛИ ИМАЛИ РАБОТА С СВОЛЕН ТАРИКАТА И ТОЯ ЧЕРКЕЗ ??ТОВА СА ЛАКОМИ КОМБИНАТОРИ, ЗА ПАРИ БИХА УБИЛИ И МАИКИТЕ СИ.ТЕ И ОНЯ ПУДЕЛА НА ВИНКЕЛА--ВАЛЕНТИН КАСАБООЛУ НЕ СЕ ПОНАСЯТ С ВОЛЕН ЯМБОЛСКИЯ ТАРИКАТ, АМА СЕДЯТ ВЪТРЕ И ЩЕ КРЕПЯТ ИПОНЕЦА-БУДА ЛАТА , И ЩЕ СЕ КРИЯТ ПО КЬОШЕТАТА , ЩОТО ВЕЧЕ НЯМА ДА ИМА -- НИКОГА ВЕЧЕ .ВОЛЕН СПЕЦИАЛНО Е БОЛЕН МАТЕРИАЛИСТ, И ЗА ПАРИ БИ НАПРАВИЛ ВСИЧКО.ТОЙ Е ПИОНКА НА МИЛИЦИЯТА . ОЩЕ ОТ 1984 Г.

50

Анонимен

преди 7 години

57защото това е вицепремиер на правителството на българия

49

Анонимен

преди 7 години

Когато се шегуват с нацистки поздрав поругавали паметта на убитите евреи ,а когато се снимат до портрета на Сталин тогава няма нищо ,всйо в парядке а ?Тогава милионите хвърлени не евреи на прасетата не са поругани

48

Анонимен

преди 7 години

Валерчо за затвора сте не сте за кабинета

47

Анонимен

преди 7 години

През втората световна война не измират само евреи,жертвите на не евреите са пет пъти повече.Каква е разликата между Хитлер и Сталин,единия гори хора в пещите другия ги хвърля на прасетата.Защо да се снимаш с паметника на Сталин и руската армия е модерно а да се майтапиш със хитлеристки поздрав е осъдително? Защо е този двоен аршин?Руската армия е блудствала с българки и деца

46

Анонимен

преди 7 години

Шеги и закачки и усмивки по радиото. Aми направете си едно куклено шоу и там се шегувайте, пък мястото не ви е в министерските кабинети ''шегаджии''. Тъй на шега няма ли да затриете държавата, аааа ??

45

Анонимен

преди 7 години

Този руски "патриот" е вреден за България !За него е нормално да нарича българите извън България "***", и неонацистките изцепки на матряла си - майтап !Интересно би било как ще реагира ако някой си направи майтап със селфи - стъпил на руското знаме !?

44

Анонимен

преди 7 години

Валерката е пътник за село и само той не го знае.

43

Анонимен

преди 7 години

Световните финанси се управляват от евреи. Сега заради този *** ще берем големииии ядове. Поне да не беше лъгал, че не го е казал. Още повече вбеси общността. Еврейте вече са платили и разполагат с записа. Мои познати евреи споделиха, че са бесни и техните организират силни международни реакций срещу правителството на което зам председател е този ***.

42

Анонимен

преди 7 години

Каква е разликата да празнуваш 9 септември да се снимаш пред паметника на руската армия и Сталин който изби милиони и хвърли още толкова на прасетата или да отправяш нациски поздрав,как определяте по малкото зло ???Кое е по мало вулгарното като двата анти човека започнаха втората световна война като съюзници?

41

Анонимен

преди 7 години

Преди малко по Ройтерс излезе информация за случая Симеонов

40

Анонимен

преди 7 години

Подавай оставка безчестник!!!

39

Анонимен

преди 7 години

Не искате да ви управляват комунисти? Ще ви управлява пожарникар. Не искате пожарникар да ви управлява? Тогава ще ви управлява комбина - пожарникар+нео нацисти...Въобще, интересна страна е България : )))

38

Анонимен

преди 7 години

Дали някой не може сега да каже: Подавай оставка и се прибирай на село", заявява Валери Симеонов.

37

РОДОЛЮБЕЦ

преди 7 години

ПАТРИОТ СТАНА М'РЪСНА ДУМАТАКА Е ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА БОТЕВ

36

Анонимен

преди 7 години

КОЗИЯТ РОГ Я ЗАКЪСА МАЙВЛЕЗЕ В ТРЕСАВИЩЕ И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ МЪРДА, ПОВЕЧЕ ЗАТЪВА.Най-добре е тихичко по терлици да си тръгне, че евреите са навсякъде.

35

Патриот

преди 7 години

Четем колко са възмутени комунистите от снимката на една ръка,протегната за хитлеристки поздрав. Добре,но това е само една снимка,без лицето да е активен хитлерист. Ноооо, защо не четем за комунистите,чиито деца са БСП сега и са вкарвали и изтребвали истински българи в комунистическите лагери след 9-ти септември???? Как така тези деца на комунистите сега имат наглостта да крякат по една снимка?

34

Твоята свърши

преди 7 години

Хайде Варели, събирай си багажеца и сбогом...

33

ВЕСТНИК "СЕГА&q

преди 7 години

ПОЛИТИК И МУХА НАЙ-ЛЕСНО СЕ УБИВАТ С ВЕСТНИК

32

Мънго Джери

преди 7 години

На тоя *** най-малкия му проблем са БСП. Ако евреите се заядат за "майтапчиските снимки от Бухенвалд", е това вече е проблем! Няма да го оставят, че и Борисов ще го отнесе! Ако наистина го е казал, свършен е!