26

Анонимен

преди 7 години

До къде я докарахме - вместо за качество на песните да говорим за гейове, които пеят или които се опитват да пеят.Грозна и жалка работа.Надявам се това 17 год.момче да не залитне в канавката.

25

Анонимен

преди 7 години

Човече, ако синът ти на 5 години смята, че да си гей е символ на успех, значи не знам какво да ти кажа.

24

Анонимен

преди 7 години

Глупав конкурс. На мен песента на Кристиян и на португалеца не ми харесаха.НО:Аз пожелавам на Кристиян да отиде на истински конкурс със стойностно парче, защото той може да пее, има сценично поведение и е много чаровен.Пожелавам му шеметна кариера.Късмет, здраве и щастие Кристиян !

23

Анонимен

преди 7 години

Ако бях с 20г по-млад мобеше и да ми хареса песента на Кристиан, но сега предпочитам един други банди, с които израснах. Португалската си беше брак й не я чух до края. На края се оказа, че има плагиатство. Взета е от филм от 60те години. Само по себе си е нарушение на правилата, но след след като имаш Австралия за какви правила се говори? Както, че и самия конкурс си е политически. Кичът има място и то много голямо. Ако не се изфукаш там пред цяла Европа, къде на др място ще го направиш?

22

Анонимен

преди 7 години

То ти му пращаш, щом му позволяваш да гледа Евровизия.

21

:)

преди 7 години

Евровизия е един капиталистически Ален Мак. Печели се с политически протекции. Тази година не беше толкова извратено и тъпо, но предишните беше пълен ужас!!!

20

Анонимен

преди 7 години

Предпочитам да имаме един Нобелов лауреат, отколкото да печелим Евровизия 100 години поред.

19

Анонимен

преди 7 години

Този конкурс, вместо да обединява народите в Европа, ги разединява и създава предпоставки за още повече жлъч и омраза. И никаква свястна музика не създава, а уж това е целта.

18

Анонимен

преди 7 години

Точно кич,пошлост и извратени "ценности" са визията на този набеден конкурс !Не е виновно момчето,че го вкараха в тази матрица,но явно нас ни тресе голяма комплексарщина щом се напъваме от години да блеснем на нагласеното мероприятие !Еманацията на нацията - отново напъни за признание,което да ни даде малко "гордост",а всъщност показваме колко сме жалки.Никой няма да признае страната велика ни заради една победа с песен на анг. на Евровизия !Самата ни гордост от такива победи е жалка...

17

Гробокопач

преди 7 години

До АнонименС Рим може би;))) но с Европа, *** няма нищо общо, освен че владее Капитала й.

16

д

преди 7 години

Интересно ,дали Кристиян е чувал за момчешките банди от 80 и 90 те на 20 век ....Не е зле да потърси коя песен от техните е изпял на Евровизията.

15

<><>

преди 7 години

Победителя показва с "еликата" си песен какво представлява Евроге*ския съюз ! Олицетворение на цялата *** наречена Европа !

14

г

преди 7 години

Явно песни от 20 век имат място в 21 век и Кристиян го доказа.

13

Анонимен

преди 7 години

Тази година Русия изобщо не я пуснаха---Не, тя самата се отказа. И по-добре. На кандидатите за тоя конкурс им мерят халките с шублер.

12

Анонимен

преди 7 години

До 3 ТАКА Е СВЪРЗАНА РУСИЯ,ЧЕЧНЯ, И ДРУГИ СТРАНИ, КУЛТУРНО, РЕЛИГИОЗНО, ФИНАНСОВО, ПОЛИТИЧЕСКИ С ДИКТАТОРИ И РОБСТВОТО В АЗИЯ.

11

Анонимен

преди 7 години

Тази година с полуруснак втори място, догодина с чист руснак - първо. А на вас талибаните в Софиябад, да ви напомнят родословието.На Евровизия музиката е по-малко и от в чалгата. Това отдавна е политически конкурс.Да си спомним как миналата година спечели украинската песен, единствено защото в нея се оплюваше Русия.

10

до 9

преди 7 години

Австралия сигурно и тя е мноооого свързана с ЕВропа. Ей го на, само само един мост я дели. По тая логика трябва Канада и САЩ също да ги включим, за да е пъла евроатлантическата картинка

9

Анонимен

преди 7 години

Това е политически конкурс, който не може да пее и се записва на Евровизия за да доказват нещо незнайно какво. Тоя португалец сигурно е някой защитник на бежанци и гейове или нещо от сорта не му е чиста рaботата. Нас ни представи едни безродник и се изстреляхме напреде на Гейвизия.

8

Анонимен

преди 7 години

До3 ИЗРАЕЛ Е ФИНАНСОВО, КУЛТУРНО, РЕЛИГИОЗНО, ВОЕННО, ПОЛИТИЧЕСКИ СВЪРЗАНА ОТ ВЕКОВЕ С ЕВРОПА И ЕВРОПЕИЕКИЯ СЪЮЗ.

7

Анонимен

преди 7 години

Нито една песен не беше хубава. Но явно печалбата от смс-ите е добра, а и държавите-участнички плащат такса, затова продължават да го организират този безсмислен конкурс.