76

Анонимен

преди 7 години

До Тато из ПравецИмаше, имаше... Ама не с левове. Че те 5 стотинки не струваха.Виж, колко хора направиха милиони с измами на "Магурата" обаче.

75

Тато из Правец

преди 7 години

При мен тия шашми ги нямаше !!! Но при БОДИГАРДА ми -да...

74

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 78Одобрение???Ти луд ли си? Това са лихвари бе, брат.Отиваш с една *** лична карта и ти дават 1000 лева с лихва 15% веднага.Виновни са си тези които не са гледали какво подписват.

73

Анонимен

преди 7 години

Кредитите реално бил по гасене..странна и противоречащи история.

72

Анонимен

преди 7 години

Бизнеса с кредити е сериозен и много доходен. Затова там се допускат само проверени "кадри". Лихвари кат частни лица не е разрешено!

71

Анонимен

преди 7 години

Добре де, аз не мога да ги разбера тия хора дето вземат кредити от такива фирми.Първо, тези фирми са не 100%, а 1000% лихвари, които ще гледат да те пре*бат по всеки възможен начин.Второ, винаги можеш да отидеш в някоя банка и да изтеглиш един *** потребителски кредит.Да, документите и разправията са повече, но поне всичко ще е в пъти по-сигурно за клиента.

70

Анонимен

преди 7 години

Kogato kazvate ni,kakvo ni interesuva,az shte vi kaja vi interesuva vi mnogo daje.Bankite vzemat krediti ot eu banki na 3-5% i gi napompvat za umnite bg na 12-15 % i sled lihvitete stavat sigurni che sa ograbeni lishti koli apartamenti s chastnite sudebni izpulniteli.Problema v mantaliteta za min 100% pechalba i monopol,skusva horata i gi pravi zavisimi ot vsichko i vsichki i takiva istorii sa porednite!!!!!!

69

Анонимен

преди 7 години

До Взели пари на заем и не ги връщат какво искат тояга по смотаните им глави..и да биеш и да не биеш - пари няма да изкараш от това.печалбата от въздуха винаги е до един момент. когато на всички им светне, че да купуваш без пари, води по спиралата надолу - глобалната игра свършва!

68

преди 7 години

Какво ни интересува побърканите им глави. Взели пари на заем и не ги връщат какво искат тояга по смотаните им глави. Била бременна какво ме интересува просташко българска работа е това.

67

Анонимен

преди 7 години

До СА!Даваш с висок риск,слагаш висока лихва-просто е!!.която естествено няма кой да ти плаща --> изхвърляш на улицата човека --> той те намира и те гръмва --> хората масово знаят, че искайки пари се самоубиват и никой вече не иска --> фалит на бамкатакъде ти е сметката в цялата верига ?

66

Анонимен

преди 7 години

До Alex Martin 73Коментари от рода на - "га тегли не рива" само показват нивото на липсващото ни гражданско общество.=никой не е теглил, защото парите не стоят на купчинка, от която всеки минаващ си изтегля късметчи. кредит се отпуска, след одобрение !! ти що "одобряваш", като няма после какво да вземеш? кой те е карала да "одобряваш" и да отпускаш пиксели?няма култура не на "теглене", а на "отпускане"! що пипаш лихвата и залагаш плаващи проценти ? кой ще плаща дълго време плаващи безумия?

65

ДО Alex Martin

преди 7 години

Човече , нали си взел пари назаем , направил си дълг ?Защо трябва някой да ти съобщава че си взел пари на заем ?Нещо май , май ?

64

Alex Martin

преди 7 години

абе хора разберете, че всичко трябва да е ясно и строго регламентирано ! А то не е и всевъзможни мутри и една камара адвокатска пасмина се гуши от вратички в ненормалното ни законодателство. как може да се радвате на ужаса на едно младо БЪЛГАРСКО семейство, което чака дете. Та ние демографски се стапяме...

63

супер кухи са тия

преди 7 години

Тея са турбо кухи парчета.....същите такива умници залавят и тел.измамници с по 10 000 през терасата....и после ревът.....то акъл имаш или нямаш....не се продава наливен.

62

СА

преди 7 години

На всеки,който тегли бърз кредит му се пада точно това!!Някой пита ли ги тия защо не са отишли в банка,а?!!Щото работим "нещо частно",или щото работи,а не иска да се осигурява и т.н.!!!!Даваш с висок риск,слагаш висока лихва-просто е!!

61

Alex Martin

преди 7 години

Колко много злобни *** под тая "новина" ... Коментари от рода на - "га тегли не рива" само показват нивото на липсващото ни гражданско общество. Жалка картинка, то и за това сме на това дередже. така и не разбрахте, че не става дума да не си връщаш дълга, а че не те уведомяват за него и ти надчисляват после всевъзможни такси. Утре може да сте вие, но и тогава никой няма да застане зад вас, защото ...

60

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 69За съжаление трябва да подменят не законодателството, а мозъците на подобни астралопитеци, които вземат бързи кредити.-трябва да бъдат забранени изобщо кредитите!в средновековието са горили на клада лихварите!

59

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 65Да, ама не - тепърва има да научат че има много мошеници в страната ни=да, започвайки от лихварите, преминавайки през техните храненици - т.н. политици и стигайки до голяма част от обикновените хора, които са мошеници на дребно. взрива на системата ще започне отново от бамките, тези ***, смучеши кръвта на хората ... няма как да вземеш 1 лв, а да трябва да 2-3 лв. от къде ще дойде несъществувщата физически добавка от 1-2 лв ? от новогенерирани пиксели ли ? безуми!

58

Неа

преди 7 години

Аз не разбрах как при погасен кредит дължат 1300 лева ? Нали са го погасили ...?!

57

Анонимен

преди 7 години

За съжаление трябва да подменят не законодателството, а мозъците на подобни астралопитеци, които вземат бързи кредити.