73

Анонимен

преди 7 години

Такава лекомисленост и лоши управленски решения са присъщи само на Борисов. Такъв тип решения са присъщи на некадърен управник, който само имитира дейност.

72

омръна ми

преди 7 години

Този *** харчи народните пари, както никой дрург преди него. Само си помислете---нима за всеки който пострада в чужбина ще има пари да го вози военен самолет? И с каво право този малко умен индивид решава това? Господи , защо ме роди българин

71

Анонимен

преди 7 години

Айде пак се почна....

70

Анонимен

преди 7 години

Наше момче значи, синче на авер от Ипон. За такъв специален случай и цял Пирогов могат да командироват.

69

Анонимен

преди 7 години

Дано човека оцелее и се оправи без последствия. Тези контузии могат да бъдат много опасни.

68

минаващ

преди 7 години

спартанът е военно-транпортен самолет,не линейка.Щом толкова бат Х. иска да се прави на добър,но с нашите пари,да се купи медицински хеликоптер и да се ползва.Да се пусне военен самолет над друга страна-това си е доста работа.Една линейка щеше по-бързо да отиде.Като се сетне време на транспорт да летището и обратно-кое е по-бързото?

67

Аз Бойко

преди 7 години

Аз Бойко, разпоредих !Личи си кои медии лижат *** на властта, затова и устите им миришат ! Такава е и цялата Днес бг и целия им катун !

66

Бай Онзи

преди 7 години

Да не изпраща джобни на банкера беглец или да прибира джобни ????

65

Анонимен

преди 7 години

Сърбия,не ходете там!

64

Анонимен

преди 7 години

Ако беше от Румъния тази новина , щяха да цъкат червените : вижте къде са румънците :)(Ама нали е българско да плюем . Евала на ББ, не му дреме за малките ви душици . Лицемери.

63

Анонимен

преди 7 години

Искам да питам отворените коментиращи тука които казват че така и така спартана трябвало да лети. Като трябва да лети защо не лети и в други случаи за не толкова изявени пациенти които се нуждаят от спешни операции в чужбина и за които има осигурени пари но просто авиокомпаниите отказват да поемат ангажимент за превоз на подобни пациенти. Дефакто умират защото няма кои да закара там където могат да ги спасят

62

Анонимен

преди 7 години

Добре, че беше Борисов да прати спартана с лекари, че в Сърбия нито са чували за лекар, нито са виждали болница. Извади ги от невежеството нашия велик Бойко - в Сърбия паметник ще му вдигнат.

61

Анонимен

преди 7 години

Борисов поне спасява хора със Спартана, а Радев летеше за да разхожда Елена Йончева с него.

60

Анонимен

преди 7 години

Наистина ли са толкова назад в медицината в Белград, та пострадал да трябва да се прибира спешно в София? Да го бяха откарали у Бечу - там поне има медицина!

59

Анонимен

преди 7 години

Като познавам държавата си, сигурен съм, че Бойко е платил полета на спартана с лични средства. Е, в краен случай е платил с пари от партийната каса на ГЕРБ. Няма как да е иначе. В България политиците не плащат такива работи с пари на данъкоплатците. Тук в политиката влизат само честни и порядъчни люде.

58

:) :)

преди 7 години

мн ви знае балалайката, не берете грижа за горивото, така и така тоз самолет има часиве за летене, дали в сряда или понеделник ,поне да е от полза .Човек спасява. за 30 мин е в Белград.

57

55555

преди 7 години

Иначе Радев като пътува със Спартана по работа ореваха света, че пари харчил а бат Бойко си прави каквото иска.

56

Г А Д

преди 7 години

ТОВА ЛИ Е НОВИНА ИЛИ НЕУМЕСТЕН ПР НА БОРИСОВ.ОТВРАТИТЕЛНО. МУТРАТА ГУБИ ПОЗИЦИИ И СИМПАТИИ, КОИТО СА ВЕЧЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТА И СЕ ЧУДИ КАК ДА СЕ НАТРАПИ В КУПЕНИТЕ ОТ НЕГО МЕДИИ. ИМА УБИТО 3 ГОДИШНО ОТ МИЗЕРИЯ ДЕТЕ, ИЗГОРЯЛА КЪЩА НА СВРЪХ БЕДНИ ХОРА, ЗА КОИТО БОКО НЕХАЕ.З НИЩО НЕ СЕ ПРАВИ ЗА БЕДНИТЕ И БОЛНИ ХОРА,КОИТО СА ГРИЖА НА СКАПАНАТА ДЪРЖАВА. А ЗА УБИЙСТВЕНАТА БЕДНОСТ БОКО ИМА ОГРОМЕН ПРИНОС. ТОВА НЕ МУ НОСИ ДИВИДЕНТИ,НАПРОТИВ.ВАЖНОТО Е ДА ИМА ПОВЕЧЕ ПОЧИВНИ ДНИ,ЗА ДА ПРИБИРАТ ПАРИ АВЕРИТЕ МУ

55

he,/e,

преди 7 години

пак започват противните пиар изяви на вожда-слънце.

54

Странджата

преди 7 години

Борисов никога не е избиран за премиер - той сам се издига като такъв , никой не го иска там изобщо !Да се маха оттам с Цецка Цачева заедно- която го закриля под негово настояване !