13

Шш

преди 7 години

*** трие проевропейски коментари. Жалко русофилче.

12

До - Анонимен 4

преди 7 години

Тези 10% който са гласували за Льо Пен,са си явно баш - Парижани (Франсета) А колко до по-големият процент който са гласували за макарон,предполагам се досещаш какво им е сирището(май-мун-ско)

11

Анонимен

преди 7 години

Хахахахахагладна кокошка просо сънува.

10

бай ганю

преди 7 години

До Анонименте самите британци не могат да изброят една шепа закони които Брюксел им налага в тяхна вреда до там стига грамотността имдиктаторите са на на изток не в брюкселискам някой разбирател да ми изброи погрешните наложени политики към британия от брюксел

9

Анонимен

преди 7 години

Абсоютно е прав човека ,ако европейкия проект остане и се реализира Англия ще остане на задна позиция, а човека толкова се бори за Великобритания, и няма да му е приятно от това че не е прав, затова се надява някой да съсипе ЕС за да има оправдание за своята глупост.

8

Анонимен

преди 7 години

Е добре де Фурашке, да наистена успя да искараш Британците от ЕU! Но немога да разбера, защо се скри като чихуахуа а?

7

Анонимен

преди 7 години

Ех Фараш...Ще изнасяте революция...Първо си внесете китайци, ти влез в консервативната партия.Прекръстете я на дворцова интрига и забранете всички останали партии.

6

бай ганю

преди 7 години

До Анонимена нека фараж обясни колко как и защо би било подобре без ЕС лесно е да излезеш пред публика да си чешеш езика с небивалици но да обясниш как ще функционира към по добро нещо го хвърля в кюпа с популисти средната класа и нагоре образовани британци не могат да го понасят повдига им се от него едва няколко милиона слабо мислещи неграмотни му се връзват на празнодумието и от това той извлича лични ползикакво прави и защо е още в европейския парламент не вярвайки в него?

5

бай ганю

преди 7 години

лю пен както и фараж за пълното олицетворение на бай *** във френски и британски типпълния популизъм в който са изпаднали обслужва единственно тяхното лично пребиваване в политиката и не допринася с нищо положително за нито едната от двете страни чрез тях можем да преброим колко на брой слабомислещи британци и французи живеят на територията на страните импроекта ЕС се превърна в най доброто нещо но няколко милиона забравиха колко зле може да бъде без ЕС поддадени на лесна манипулация късогле

4

Анонимен

преди 7 години

Фарадж прогнизира: Владимир Владимирович ще лежи до Владимир Илич в мавзолея през 2022 година. Английският д.ебил притежава пророческа дарба.

3

Анонимен

преди 7 години

СТИГА ПРИКАЗКИ!!!!!!!!! ЕС ДА ИЗХВЪРЛИ ДО КРАЯ НА ГОДИНАТА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ МОМЕНТАЛНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ОТ 1 ЯНУАРИ 2018-ТА ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ДА Я НЯМА В ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! АКО МОЖЕ И ГЪРЦИЯ СЪЩО ДА СИ Я ВЗЕМАТ С ТЯХ!!!!!!!!!!!!

2

Анонимен

преди 7 години

ТАЯ ПИКЛА ИМА САМО 10 ПРОЦЕНТА Е СПЕЧЕЛИЛА В ПАРИЖ!!!ПЪЛЕН ПРОВАЛ!!!!!!!!ФУРАЖ Е КРЪГЛА 0!

1

Анонимен

преди 7 години

Нещасна британска сви-ня