29

Анонимен

преди 7 години

до 32Аз знам добра причина - да седиш по цял ден пред отрупана софра все едно е всеки ден Коледа!

28

Анонимен

преди 7 години

Това, което аз не мога да си обясня е защо Кобрата не прави мускули ? Първо си мислех, че ако имаш големи мускули ставаш по-бавен, но и Кличко и Джошуа са целите само мускули и са много бързи. Кобрата седи мазен по някаква необяснима за мен причина. Подозирам това прави удара му слаб. Някои знае ли за добра причина?

27

JOB

преди 7 години

Младока го победи , тоа Кличко е вече стар за теа работи най-добре е да се преквалифицира като брат си

26

Анонимен

преди 7 години

Мислех, че всички змий са дълги и тънки, но една кобра ме опроверга :/ с тоя хипопотам дето беше глътнала

25

Бау

преди 7 години

До БлизуТолкова си прочел какво съм написал... Шматка. До 27Има добри има и лоши. Приятно гледане! Може да залагаш и по 2-3лв за допълнителна драма :)

24

Анонимен

преди 7 години

Кобрата се кефи след мача и си казва, да му мисли Джошуа, такъв тупаник ще му хвърля, ме ще ме помни цял живот. Изведнъж се събужда, прозореца се отворил, студ вее по краката му и треска го затриса. Лелеееее, дано не го срещам щото, щото после лошо за здрaвето. А и балона Велик боксьор ще се спука.

23

Анонимен

преди 7 години

Бау, благодаря за разяснението! Аз го гледах с линк за някаква украинска тв., отначало прекъсваше няколко минути, но после всичко беше ок. Голям кеф беше, май отсега нататък ще започна да следя боксови мачове.

22

Близу

преди 7 години

До БауБау !!! Но мъни,но гледане...

21

от 22

преди 7 години

и ти си прав ;)

20

Бау

преди 7 години

До 22Нямам кабелна изобщо, защото ми писна да им слушам на политиците глупостите, а пък ми е слаб явно ангела и си ги пускам :) Исках да си платя някъде да гледам HD онлайн, но се оказа, че никъде го няма...

19

Боксьор

преди 7 години

До АнонименИ двамата братя Пулеви да излязат на ринга срещу този ***,и двамата ще ги бие едновременно като маче о тараба!

18

до 20

преди 7 години

RTL намаш ли?

17

Бау

преди 7 години

До 19Има стратегии в бокса и "опипване на терена". Никой не смее да напада с всичко, защото един контра удар и си до там. За това Кличко внимаваше, но не може да види/избегне ъперкъта и това беше края му. И все пак предполагам, че ако беше 10 години по-млад щеше да победи. Наистина е легенда.

16

Бау

преди 7 години

Страхотен мач. Бесен съм, че нямаше къде да си платя в България да го гледам... Трябваше специално да си вдигам плана за кабелната, а аз кабелна нямам. Ще кажеш, че сме в средновековието. Гледах го на разни глупави накъсващи линкове и ми се развали удоволствието. Много обичам, когато боксьорите са спортсмени и интелигентни. Не като Кобрата да се заяжда и да ръси глупости. До колкото четох Джошуа няма никакво намерение да се бие с него в близко бъдеще. И по-добре...

15

Анонимен

преди 7 години

По-едно време имах чувството, че Кличко нарочно не удря открилия му се противник или само го докосваше без да влага сила. Да кажем, че няма сила ама видях как с едно кроше го повали... Не разбирам от бокс, това е вторият мач който гледм (първия беше Кличко-Кобрата, там си беше смешно). Породи се странното чувество в мен, че може би мачът е предизвестен(уреден). Лошо няма де, шоуто беше голямо, а и Кличката вече трябва да остави място на младите.

14

Анонимен

преди 7 години

Мачът беше страхотен! Истински се насладих на всяка минута. Естествено единият трябваше да победи, нормално е това да е 27годишната машина срещу поизморения вече 41 годишен Кличко.

13

Анонимен

преди 7 години

За такива моменти си заслужава човек да живее- като мача снощи! Велики Гладиатори!

12

Анонимен

преди 7 години

Легендарен мач! Изключителни атлети!

11

BSF

преди 7 години

Страхотен мач, наслада за всеки боксов фен. Много отдавна не бях гледал толкова добър и равнопоставен мач при най-тежките. Двамата се биха мъжки и наистина по-добрият победи. Интересно какъв ли щеше да е изходът на мача, ако Кличко беше от формата си отпреди няколко години.

10

Анонимен

преди 7 години

Аз не разбирам защо бял човек ще се мъчи да претрепе с ръкавици нещо си! Един РПГ би свършило работата ефикасно!