98

Анонимен

преди 7 години

Снощи беше цирка, то беше ясно. Днес е истинският титаничен сблъсък. Успех на двамата велики шампиони и нека по-добрият победи.

97

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

До Ретроградна Тикватва да ти не е биад ? по леко с шамарите да не разтегнеш, чиче.

96

Ретроградна Тиква

преди 7 години

Много боксови специалисти тук ,бе ! По един шамар от Кобрата и ще ви потече цивката! Гледайте и се възхищавайте !

95

Анонимен

преди 7 години

до 145 какъв Украинец, бе младеж?...довечера Джошуа ще си защити титлата срещу Кличко и на нашия ще му се налага да се боксира с Машината. А там вече ще го изнесат на носилка, ако има куража да се изправи срещу нея.

94

редовното оправдание

преди 7 години

" не съм в блестяща форма " ?!А ти не знаеше ли ,че ще имаш такъв сериозен мач ,защоне се подготви както трябва !Ти щом този не можа да победиш категорично значи срещу украинеца нямаш никакви шансове !

93

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

изпотил се срещу човек обявил отказването си от активен спорт през 2015. окей.

92

Анонимен

преди 7 години

В момента гледам от оня ден представянето на Кличко пред фотографите и кантара. Тялото му е като на робот. Не е мръднало, същото се отнася и за Джошуа. Тия двамата дано се сбият истински довечера, а това стане ли ще има мнооого голямо зрелище!

91

Хан Кубрат

преди 7 години

И за Чисарата говорихте че бил полибог,но след мача Кобрата го боляхс ръцете от ударите които му нанесе.Най-смешното е обаче че Кубрат си кара джипа,оре млада нива и си прави милионите,а вие седите пред телефоните и злобеете понеже бачкате за 600-700 кинта и от работа се прибирате и не излизате никъде...спестявате за ремонт на банята.

90

Не толкова запален

преди 7 години

За съжаление Кобрата няма никакъв шанс за титла в профибокса. Ако двубоят му е с Джошуа ще бъде нокаутиран най-късно в 4-5 рунд. Просто така стоят нещата.

89

Parcuc

преди 7 години

Кобрата с посредствено представяне точно като Гришо. Възходи, разцвети и накрая нищо.

88

Анонимен

преди 7 години

за 133 Аз се чудя друго само..... толкова ли е наивен Владимир да се бие на 41 години с такъв робот като Джопшуа, който е в разцвета на силите си на 27 години? Или много си е повярвал или наистина има сили да го излъже довечера. Ще видим..ще видим...след 15 часа.

87

Кобров

преди 7 години

Взех ли ви паричките, взех ги. Бокс видяхте ли, не. Цирк имаше ли, имаше. Струваше ли си парите, не. Кой се минАл, минАл, но идвайте пак. Залата винаги може да се напълни с наивници. Винаги Ваш!!

86

Анонимен

преди 7 години

Тоя Джошуа си е зловещ...има 18 мача и всичките с нокаут, като най-дълго се е бил в 2 мача където ги нокаутирва в 7-я рунд! Иначе максимум до 3-я рунд ги приклщчва. Довечера с Кличко ще е супер интересно.

85

Анонимен

преди 7 години

Няма да можем да гледаме мач на нашия с Кличко или Дшошуа. Щяхте да видите за няколко, не повече от 3-4 рунда, какво ще се случи с нашия Селчо. Помните на мача с Кличко, още в първи рунд беше в нокдаун. Тогава можа да стане, но Тиквата му вече звънтеше. Демонстрира, че нищо му няма, а беше вече здраво разтърсен. В петия рунд така го закова, че още върви напред. Какво показа нашия вчера, нищо и половина.С този стил ще бъде вкаран в болница и ще престанем да гледаме наглата му му//тра като шампион

84

Анонимен

преди 7 години

Големият мач ще е Джошуа -Уайлдър! В момента са номер едно в бокса! Машини- убийци!Дано има такъв мач скоро. А за довечера е ясно, Джошуа ще пречука Кличко.

83

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 7 години

По-безинтересен и пенсионерски мач едва ли ще има до края на века.

82

Анонимен

преди 7 години

Опулев напълни залата с наивници които се надяваха да гледат бокс, истински бокс. А станаха свидетели на един водевил, показващ колко прав е бил Кличко, като е казал, че по-*** човек от Опулев не е виждал. Надутият балон Опулев, защо е надут, защото подкрепя Тиквата от Банкя. Дава му се медиен комфорт и се внушава, че е с качества за шампион. А той е под средно световно ниво. Но си напълни сметката вчера от наивници, очаквали истински мач. Да се биеш по чалга клубовете у нас не означава, че си

81

г

преди 7 години

Не и моята България .Но явно има друга България на чалгапитеци .Нея със сигурност е зарадвал.Направо се чудя каква е рзаликата от кеча и днешния профи бокс? В кеча поне има театрално изпълнение ,а тука просто продажба.В кеча са честни и знаеш ,че е цирк ,тука се правят на мъже !

80

Анонимен

преди 7 години

до 121Майк Тайсън още 1996-та си беше вече една торба с екстременти и наркотици..още на 30 когато се би с Холифийлд. Не ми го давай за пример, моля те!

79

Анонимен

преди 7 години

Както казах още вчера- Днес ще е истинският сблъсък на двама велики боксьори- Джошуа срещу Кличко на Уембли пред 90 000 души! Нямам търпение да стане 23 часа.