75

Помня

преди 7 години

До 123456 63 Турция е велика държава с огромна икономика. Я да видим сега братушките учители какви заплати вземат ? И разни ид...и им се възхищават. Ужас.

74

harmanli

преди 7 години

aideee, kakva opashka za uchiteli ima veche pred kontslagera........

73

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 74За да има висок стандарт на живот, трябва да има висок икономически растеж.=не! трябва печалбите на фирмите да бъдат 10%, а останалият приход да отива за заплати.

72

даскал Пандо

преди 7 години

До BotkoНаучни разработки !!! За толкова кинти !!! Не си добре ,батка ! Възраждането беше преди 200 години,бе момче !!!

71

Бачо

преди 7 години

Само за справка: В Япония, единствените поданици, които не са длъжни да се кланят на императора, са учителите. Причината е, че японците смятат, че без учителите не може да има императори. В България учителите са мизерно платени, насилвани, подигравани и без никакви права. Интересно какви резултати се очакват.

70

zapiski

преди 7 години

malko partizani, malko buntovnitsi, malko chetnitsi, malko hayduti proizvejdate v bg shkolata "Svoboda ili smart unashka v Bulgaria"....malko groshove im davate...*****ama goliama radost za angliiskata kralitsa i za sultana...

69

Men

преди 7 години

ХАХАХАХАХА 660лв заплата за учител. Чакайте после мотивирани учители, преподаващи с желание. Резултатите ги виждаме всеки ден. С тези пари хората не могат да си покрият елементарни разходи, така че не се чудете, че народа изпростява с всеки изминал ден. Един *** тираджия взима тройно, хрантутниците в армията и полицията също.

68

Анонимен

преди 7 години

За да има висок стандарт на живот, трябва да има висок икономически растеж. За да има висок икономически растеж, трябва да има високо-образовани човешки ресирси. За да има високо-образовани човешки ресурси трябва да има много добра образователна система. А за да има добра образователна система, трябва да има много добри учители. А добрите учители се намират с много добро заплащане. Пазарните механизми са не само за стоки и услуги, а и за роботната сила. Ако разбирате това, значи сте в час.

67

Анонимен

преди 7 години

Отрудените даскали трябва да се пенсионират не както сега - при 30 години осигурителен стаж, а при 20 години и да им се броят накрая при пенсионирането не 10, а 20 заплати ! А защо не и 24 както при полицаите и военните !

66

aga

преди 7 години

До Bayhanimana sekeim

65

Анонимен

преди 7 години

И ОТКЪДЕ ЩЕ ВЗЕМАТ ПАРИ ЗА ТЕЗИ ЗАПЛАТИ?ЩЕ ДЕРАТ С ОЩЕ ДАНЪЦИ..ГЛОБИ И ТАКСИ ..ТОКОВЕ..ВОДИ И Т.Н. БАЧКАЩИЯ ЗА 480 ЛЕВА ЛИ?ИЛИ ЩЕ ТЕГЛЯТ ОЩЕ МИЛИАРДИ?

64

Анонимен

преди 7 години

осреднено идва около 700 лв за учител, ама това е брутна заплата, но около 550 лв нето. ако се добавят класове, стаж - може да отиде до към 600 чисто.

63

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен............имам две дипломи за висше образование от преди 90 година..........Застинал си на нивота на 90-те години щом пищщещ подобни глупости за отпуските и тем подобни дивотии. може да си антикомунист, но разсъждаваш точно като старите и озлобени червени каскети. Знаеш ли каква е заболеваемостта сред учиТелското съсловие и на какво се дължи? Знаеш ли какъв е "материала", с който работят? Може да имаш две дипломи, но си пълен *** и не разбираш на какво са подложени "даска

62

Анонимен

преди 7 години

Зависи чий е мозъка !

61

Анонимен

преди 7 години

МНОГОТО УЧЕНЕ ПОНЯКОГА ПРОМЕНЯ СТРУКТУРАТА НА МОЗЪКА

60

Анонимен

преди 7 години

До BotkoСкъпи, отношението ти към българските учители е, меко казано, обидно / имал съм шанс с двама уникални и мизерно платени български учители!/, така че - по-кротко с нравоученията. На изпроводяк само ще отбележа поредната дупчица в главицата ти: принадлежиш към онзи вид микроорганизми, които са убедени, че първо даскалите ще стигнат Съвършенството, а после - още пет лева към заплатите, за благодарност, един вид. Както се казва "Надай се, Гунчо, на пиени жени!";)

59

Анонимен

преди 7 години

64-ти, кой разбрал - разбрал !

58

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 62Все тая. Кел файда, че си антикомунист, когато не разбираш как работи обществото.

57

123456

преди 7 години

Учителите в Tурция получават 1500-2500, лекарите над 3500 лева.

56

Анонимен

преди 7 години

61-я , не съм злобен, а реалист, не съм червен ***, защото съм антикомунист и да , неграмотен съм - имам две дипломи за висше образование от преди 90 година , а не от тези който се продават на килограм сега !