22

бъъъз

преди 7 години

Не знам къде са 300 лв., но в Младост 4 под 600лв няма

21

Гост

преди 7 години

Пълни глупости. Коя агенция ви поръча тоя материал... Аман от поръчкови писания.... Балон не,ам дирижабъл ще падне съвсем скоро. 70 000 души имигрират всяка година и няма да се върнат в помийната яма софоя.

20

Анонимен

преди 7 години

На какво основание дигат цените? Да не би нещо да се е по-добрило?

19

Cosa Nostra

преди 7 години

И аз живея в София от 20 години.Направих пари но не от заплати.Всеки знае как се правят големи капитали.Ако някой си мисли че 1500 лева са достатъчни в столицата.Добре дошъл.Умните хора си смениха държавата отдавна.

18

Анонимен

преди 7 години

Колкото и държавата да лансира София,тя си остава една кирлива столица.Там реална икономика няма.Всичко е държавна хранилка и пране на пари.Балон,който със съзнателно унищожаване на цели български региони ще гръмне последен,но пък най-ефектно.А и там всички новоизлюпени столичани живеят на кредит и на подаяние от мама и тати от провинцията.Разбира се всичко това изведнъж ще им създаде редица емоции.И най-важното.В София се диша отрова.И този проблем ще остане за десетилетия напред.

17

до 17

преди 7 години

Ами така пишат по сайтовете. Че в София взимали 2 хилки.И на мен не ми се вярва много, ама знам ли.Като гледам всичко се вре там. И аз бих отишъл ама съм вече стар.

16

Анонимен

преди 7 години

Софиянци станаха милионери. Хазяина ми има 8 апартамента, като 6 от тях дава под наем. Дава под наем и 2 ресторанта. Не работи. Само прибира наемите и ходи на екзотични екскурзии в чужбина. Имам предвид Мексико, Перу, Япония и Нова Зеландия. Такива дестинации. Решил съм да се оженя за по-малката му дъщеря, ама не знам той какво ще каже по въпроса.

15

Анонимен

преди 7 години

къде ги диват тия 1500 кинта на месец.Има много фирми дават 700 кинта и за нищо не стигат.

14

До Гущеров

преди 7 години

А гущера е селски *** дето само спами по форумите и никаква работа не върши! Умрел е от яд, че не всички са баламезници като него!

13

Анонимен

преди 7 години

Няма софиянец който да взима по-малко от 1800 лв. Ако има някои с по-малки от тази заплата им доплащат останалото на ръка. Знам го от личен опит. Затова всички заминават за София. В провинцията вече не се живее - само глад и мизерия.

12

до 5

преди 7 години

Ами 1500 лв малко ли са бе. Във Видин толкова взимам на тримесечие.

11

Анонимен

преди 7 години

В София, както и навсякъде в България, заплатите са ниски. Може да са по-високи в сравнение с провинцията, но пак са ниски. Все пак странно е, че наемите се вдигат. Може би идват нови талази селяни и мигранти.

10

Анонимен

преди 7 години

Високите заплати в София са мит. Вижте обявите в джопс. Длъжност директор с два езика, опит на прадишна позиция, 24/7 на черешата - заплата 800 лв. бруто ?!?

9

до 6

преди 7 години

Иска ти се ама НЕМА...

8

Анонимен

преди 7 години

До УМЕН ГУЩЕРМного добре казано, вдига наемите и междувременно писка, махайте се, искам си старата София

7

Анонимен

преди 7 години

Добре, че собствениците на отдадени под наем жилища в София си плащат съвестно данъците. Или само гледат в нечия паничка кой колко взима за да си вдигнат наема? Ако човек взима много пари в София, не мисля, че би живял под наем.

6

Анонимен

преди 7 години

Все пак много високите заплати и евтиният и удобен начин на живот привлича все повече хора.

5

до 3

преди 7 години

Къде ги бе тия заплати от по 2500 лв ? Само в ИТ-сектора. Навсякъде се бачка за 1500 лв в НАЙ-ДОБРИЯ случай...

4

Анонимен

преди 7 години

Един приятел от нашето село отиде миналата година в София. Много се хвали. Разправя взимал над 2000 лв. И аз съм решил да се изнасям натам. Тука на село никой не дава повече от 350 лв.

3

Анонимен

преди 7 години

Не са за жалене. Нали в София взимат по 2 500 лв заплати. Какво за 300 лв наем.