71

Циник до 73

преди 7 години

+10!

70

До 68

преди 7 години

Световното зло е там, където печатницата прави от въздух пари...т.е. дълг, на народите, ***. А печатницата, колкото и да ти промиват мозъка медийте няма как да излъжат, че се намира в кремъл или където и да било другаде, тя е на едно място и това място се казва ФЕД и е институция на САЩ - конгломерат от няколко частни банки. Пиплата му задушават света и тук таме някой като се опита да се освободи му пращат я самолетоносач, я цветна революцийка, я Макрон.

69

Циник до 71

преди 7 години

Прогресивното му е, че шепата дерибеи, използвачи, и национални предатели в Брюксел и Берлин - си отдъхнаха - ще продължат както досега - да продават народите си за 30 сребърника!

68

Анонимен

преди 7 години

Какво му е прогресивното на макарон? Че е безполов, без религия и ценности за каквото и да било? Освен че е мазен *** друго не се вижда. Пипичен френски гей

67

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 67Треперете , следующий президент на Франс ще се казва Ахмед...... и ще въведе шериата........Правилно товариш пyтлеpист, затова ти предлагам немедлено да се скриеш в Сибир от шериата. Трябва да даваш личен пример в лютата битка с него.

66

Анонимен

преди 7 години

До Един от многото 63КОГА ТОЗИ *** НАРОД ЩЕ ПРОГЛЕДНЕ, И ЩЕ СТАНЕ ЕДИНЕН ?.когато си раздадете парите равномерно на същият този народ !

65

Анонимен

преди 7 години

За разлика от путинската държанка Льо Пен, Макрон знае, че световното зло се крие в Кремъл. Това е главното постижение от тези избори. Французите показаха че не могат да бъдат излъгани с евтини руски циркаджийски трикове и откровени лъжи по медиите на които се хващат толкова лесно през последните 72 год българските шарани. Няма да има приказки и лакърдии за отмяна на санкции, няма да има повече и лигава политика по отношение на Путин и путинците.

64

Анонимен

преди 7 години

Треперете , следующий президент на Франс ще се казва Ахмед...... и ще въведе шериата........

63

Анонимен

преди 7 години

До КрайНагледно виждате ефекта от МАЖОРИТАРНИЯ ИЗБОР - кандидатите на големите партии са аут..е нали трябва да се променя нещо "на сцената", да тече "нов сценарий" за пред публиката, нещо да се променя - малко саниране да има- нищо, че връзките между панелите са ръждясали, ако изобщо ги има и ...нищо, че зад завесата сценариста си е същият! :)))"win - win every time!"

62

Край

преди 7 години

Нагледно виждате ефекта от МАЖОРИТАРНИЯ ИЗБОР - кандидатите на големите партии са аут.

61

Реалистка

преди 7 години

До Реалист: да, колега, същите тези жертвени агнета - Шаблитата, Цветенцата, Меченцата, дето рисуват с тебешири сърчица по улиците и тротоарите на Париж, докато там кръвта на поредните жертви на ислямския джихад дори не е засъхнала! Същата тази пасминa, която бори терора с постове, лайкове и статусчета във Фейсбука.. ТЕ ще гласуват за Макрон, най-вече от страх някой да не ги помисли за "расисти", нищо, че после те и децата им може да станат на курбан под ножа, бомбите или гумите на някой от ония

60

Един от многото

преди 7 години

А ние кога ще се махнем от този ЕС ? КОГА природните ни богатства ще бъдат експлоатирани от нас, А НЕ ОТ "ЕВРОПЕЙЦИ" С "ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ". И КОГА ТОЗИ *** НАРОД ЩЕ ПРОГЛЕДНЕ, И ЩЕ СТАНЕ ЕДИНЕН ? МЕЧТИ И ФАНТАЗИИ НА ЕДИН ОТ МНОГОТО МАААААЛКО ОСТАНАЛИ БЪЛГАРИ КОЙРО ВСЕ ОЩЕ ВЯРВА В НАШИЯТ НАРОД.МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ, ЧЕ НЕ СА МЕЧТИ И ФАНТАЗИИ.

59

Циник до 49

преди 7 години

И кой каза че фактите са изопачени?Правителството приело стотици хиляди тарамбуки?И един мармот завива шоколад в станиол...Вярвай и в дядо коледа - как се муши в комина!На такива като теб - и бързата помощ е бавна!

58

Анонимен

преди 7 години

Изобщо не се съмнявам, че след две седмици французите ще изберат Еврабия пред Франция . И не мога да ги жаля, това е техния избор . Явно извънредното положение заради терора не ги плаши . Може би си ги сакат ислямистите .

57

Анонимен

преди 7 години

Ако трябва да избирам между модела КОЙ и модела Ердоган с минимум пет ч.вета на кадъна плюс смъртно наказание с ятаган на площада избирам модела КОЙ

56

Анонимен

преди 7 години

До 53Другарю, то и наш Бойко правеше такива сметки за Меца-Цеца - всички десни щели да гласуват за нея и хоп - президентка......Обаче - цък.. Сметки без кръчмар..сметките си бяха много точни - да се издигне неизбираем кандидат, за да се подпре другият "полюс" от изчерпване на заряда...както и у франция - червеният щит игра с двама играчи (плюс и минус), които са на финала. "win - win every time!!"

55

Анонимен

преди 7 години

Лоши дни настават за путинофилството. До преди месец Льо Пен водеше с 6% пред Макрон, но откакто започнаха да трият фалшивите руски новини във Фейсбук и Туитър и да закриват пропагандистки акаунти, резуртатът се преобърна. Също се оказва натиск и върху медиите фалшификатори Раша Тудей и сПутник, които не могат да публикуват повече лъжи заплашени от спиране на излъчването. Путинските кибер престъпници един по един се отправят в американските затвори за дълги години. Лошо много лошо товаришч Путин

54

Анонимен

преди 7 години

Никакъв случаен атентат няма да помогне защото във франция нефранцузите вече са мнозинство и ако ще 1000 човека да загинат под ятагана малцинството е безсилно. Мнозинството там е с ислямски корени и приема атентатите на братята им по релугия у кръв за нещо нормално

53

Анонимен

преди 7 години

Другото най-добро за Европа е империята на злото да се разедини...на по-малки части, ако може :)

52

Анонимен

преди 7 години

Червената ***, нали бяхте интернационалисти бе-бо.клуци скапани!Каквото ви нарегят от Москва -това лаете!Най-доброто нещо за Европа, до като съществува "империята на злото" е ДА БЪДЕ ОБЕДИНЕНА!!!!Противното е в интерес само на ушанките.