25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен21 .Личи си че си *** и нямаш хал -хабер от нещо свързано с армия ,служба .. При заповед за дислоциране на нова място винаги се работи действа,изпълнява ,,по най бързият възможен начин,, защото ако се тътри както е в случая ,противникът ще има много време да организира в позиция отбрана и контраатака . Излиза 30 възела в час - 24 часа - 10 дни . Нещо не е наред с това тътрене . Или ще има ,,сърдити старчета. Но това не е за теб. Далече си от военно звание.

24

Анонимен

преди 7 години

ПРЕЖИВЯХМЕ ЧЕРНОБИЛ ТЪЙ, ЧЕ И ДА ГРЪМНЕ НЯКОЯ БОМБА В КОРЕЯ ВСЕ ТАЯ :DА ПЪК ЩО РАДИАЦИЯ ИЗТЕЧЕ ОТ ФУКУШИМА НЕ Е ИСТИНА В ОКЕАНА! ;D ГОДЗИЛА Е ИСТИНСКА :D

23

Анонимен

преди 7 години

Така и не разбирам какво иска рижавия ? Как ще въведеш демокрация в Северна Корея като хората не искат ? Ще гръмнат 2 -3 атомни бомби и какво ще постигне с това ? Ще избие 20 милиона човека и ще замърси планетата. Това ли му е демокрацията на рижаввия ?!!!

22

Анонимен

преди 7 години

Така и не се разбра какво иска Тръмп?Да въвежда демокрация в С Корея? И затова е готов да изпепели всичко? Тоя човек се оказа луд.Едно радиоактивно замръсяване ще има планетарен мащаб.

21

Анонимен

преди 7 години

Сеул е на 20 км от границата. Там живеят 30 милиона южно корейци, които ще бъдат превърнат в радиоактивна пепел за 2 часа. Явно Рижавият ненормалник иска да съсипе целия полуостров. И Ким, и Тромпета са психично болни.

20

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен15 И изтеглиха на буксир ,,супер кораба ,,от Панамския канал .Нарекоха го ,най- скъпата ютия в света,, .Счупи се от първият път ,неизминал и 5 000 х. километра .

19

Анонимен

преди 7 години

ОНЯ РИЖАВИЯ Е НАПЪЛНО ОТКАЧЕН !!! ЩОМ Е ИЗПРАТИЛ КОРАБИТЕ И ДО КРАЯ НА МЕСЕЦА ЩЕ СЕ РАЗПОЛОЖАТ ЗНАЧИ РАБОТАТА СТАВА СЕРИОЗНА!!!ТЯ И В СЪРБИЯ БЕШЕ СЕРИОЗНА НО ОТ СССР2 НЕ ПОМОГНАХА!!! СЕГА ЩЕ Е СЪЩОТО!! ЩЕ ГО СЧУКАТ РЕЖИМА В СЕВЕРНА КОРЕЯ И СССР2 ПАК ЩЕ СЕДИ И ЩЕ ГЛЕДА КАТО В СЪРБИЯ!

18

Анонимен

преди 7 години

Прасчо от Банкя .Нали като ,,сирак ,,гледал прасета ,защото сестра му била студентка и нямало какво да ядат ,те ,,,сираците ,,.

17

Анонимен

преди 7 години

САЩ ги чакат хаос, атентати и безредици

16

Анонимен

преди 7 години

Като пишем за Прасч,о нещо ми се върти в главата за един наш ПРАСЧО от БАНКЯ . Да сте живи и здрави . Я как хубаво звучи, ПРАСЧО от БАНКЯ .Може и ЧЕРВЕНОПРАСЧО ОТ БАНКЯ .Не фиксирам никого . Просто ей така ..

15

Анонимен

преди 7 години

Тук се гъбаркаха със скоростта на руският самолетоносач. А откога американският Карл Винсън, пътува към Корейският поуостров? Май стана месец! Те да не гребат с весла? И да си пазят самолетите, че вчера един цопна в океана.

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен12 За провала с ,,томахоуките,, говориш ,нали ?

13

ля ля

преди 7 години

ехааааа какви велики имена имат тези кораби чак да настръхнеш, че и много подробно се описват от автора!

12

Анонимен

преди 7 години

Ясно ! Петя Славова си ги е изсмукала съчинението от ....адницата . Сякаш е внучка на Гочоолу и Дочоолу . Скучно момиче ,скууучно ! Клишета !

11

Анонимен

преди 7 години

Само че дали китайският президент няма да си спомни унижението при посещението на Тръмп. Когато на вечерята американците изстреляха ракетите срещу сирийското летище? Давайки му ясен знак, какво ще се случи, ако подкрепи Ким.

10

Анонимен

преди 7 години

ТО Е ЯСНО, ЧЕ НА САЩ НЕ МОЕ ИМ СТОРИ НИЩО ГРУХЧО И ЗАТОВА ВЗЕ ЗА ЗАЛОЖНИК ЮЖНА КОРЕЯ!!!ЕТО ТОВА Е КОГАТО ИМАШ ЛОШИ СЪСЕДИ!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Да не се надува Тарамбуката че незнам дали знае руснаците как им еваха макята на електрониката на кораба в черно море само с едно прелитане на СУ-24. Целият екипаж напълни памперсите и подадоха оставки.

8

Бойко не Борисов

преди 7 години

С един удар другарят Тромпет иска да ликвидира конкуренцията на Хитачи, Тойота,Тошиба,Деу, Самсунг и други азиатски тигри и сумисти. Хитро, даже много!

7

до 2

преди 7 години

Обаче половината население на Южна Корея е съсредоточено в Сеул. И ако Ким го гръмне, ще изравни броя на двете страни

6

до 1

преди 7 години

То и Европа е с хиляда години преди изтока, ама пак ги канят