267

Анонимен

преди 7 години

Този уникален,невероятен,фамозен чичо Роско отново напомни за съществуването си. Роско,айде стига вече! Отивай в Германия или в Сащ и не се връщай,голяма услуга ще направиш на всички ни.

266

упс...

преди 7 години

Мистър Бийн продължава да отработва вложените в него средства и обещания които е дал пред "чичко Срс" и ЦРУ!Както се казва "дадена дума - хвърлен камък", а и структорите и организациите (правителственни и неправителствени) пред които се е клел мистър Бийн не прощават ако не си свършиш работата, в противен случай може и да го превърнат в поредния "мъченик" на либералната демокрация!

265

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев трябва да си затвори устата и за винаги да изчезнеДолен предател, жалка ***!! Срам за историята на тази страна! Това нищожество, бивш подмазвач и гъ.золизец на БКП и магически превърнат в демократ, е просто едно мазно човече, безгръбначно което с всяко негово появяване или изказване, дълбоко излагаше страната. Лакей на Бойко, на посолството на САЩ и на ЕС. Най омразните за мен хора са такива като него. Подмазвачи с когото и да е. Без характерно същество и предател

264

Анонимен

преди 7 години

Тоя е политически труп, ментален дюстабанлия и рогоносец!Още като го избраха Борисов му посочи от къде ще му поникнат рогата...

263

АЙДЕ, СТИГА

преди 7 години

КОГАТО ВОЕННИТЕ СА БИЛИ НА УЧЕНИЕ ИЛИ НА ВОЙНА ЗА ОТЕЧЕСТВОТО СИ, ТИ СИ БИЛ ДО МИРИЗЛИВАТА П.... НА МАЙКА СИ ИЛИ ЖЕНА СИ. А СЛЕД КАТО СИ ФЕН НА МУТРИ И НЕГРАМОТНИ О ПРАВНИЦИ, КАТО ГЕРБАДЖИИТЕ И ДА ТИ ДАВАТ АКЪЛ, ОРГАНИЗМЪТ ТИ НЕ ГО ПРИЕМА. ЧЕ СИ ЛИЧИ...

262

Анонимен

преди 7 години

Плиюнката пак изпълзя и взе да дава акъл.От червей какъв акъл?Явно неговите ментори от USA посолството са му задействали дистанционното управление да изпълзи и да разтяга локуми. Ама кой го слуша?Обаче, като се има в предвид че и наследника му целува интензивно същите задни части, не виждам какво толкова е недоволен.Може би го е яд, че го махнаха от целуването и сега друг целува?

261

ля ля

преди 7 години

от този *** нищо не става и нищо не излезе в неговия мандат - само ордени раздаде и разказа на всички как герб е най-великото!да не говори въобще

260

Анонимен

преди 7 години

Ако някой се опита да потърси сметка от ГЕРБ за радиацията във водата веднага се показва Бийн и го характеризира като разединител на нацията,ама на коя нация ве Бийн,на тази дето я уморихте от кражби ли ?

259

Военните-много умни

преди 7 години

Когато Господ раздавал ум и разум на Земята военните били на учение и ги пропуснал.Очевидно и Радев е бил на учение, защото говори трудно с щампи и клишета, без ясна мисъл и логически обоснована теза, употребява неправилни езикови форми като "оценям" и "преценям" и т.н. Ловкият Гоце не случайно се спаси от тежката котва Радев в последния момент.

258

ЗА ЗА ЗУ

преди 7 години

АМИ ПЛЕВНЕЛИЕВ, НИКОГА МЕНТОРА ТИ БОКО НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПОЧУКВА ПО ГЛАВАТА ИСТИНСКИЯ ГЕНЕРАЛ, КАКТО ТЕ ПОДИГРА И НАПРАВИ ЗА СМЯХ И ПОДИГРАВКА ПРЕД ЦЕЛОКУПНИЯ НАРОД. ТАКА, ЧЕ СИ ТВЪРДЕ ОС РА Н, ЗА ДА СЕ ПОКАЗВАШ ВЪОБЩЕ. КОЙ ТИ ПЛАЩА ЗА МРЪСНИТЕ ИНТРИГИ.

257

Анонимен

преди 7 години

Това не беше ли бившият портиер на Джим Кери? Защо се обажда тоя?

256

Жалко за Радев

преди 7 години

Генерале, да се занимаваш с комунистие все едно да имаш глиисти ...Кофти работа с две думи.

255

Я, МЛЪК ПЛЕВЕЛ

преди 7 години

ЗА РАЗЛИКА ОТ БАНКЯНСКАТА КРАТУНА, ГЕНЕРАЛ РАДЕВ НИКОГА НЕ Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП. ЗВАНИЕТО ГЕНЕРАЛ ОТ АРМИЯТА Е ВАЛИДНО ЗА МВР. НО ЗВАНИЕТО ГЕНЕРАЛ ОТ МВР НЕ Е ВАЛИДЕН ЗА АРМИЯТА И МИНИСТЕРСТВО НА ОТБРАНАТА.ЗВАНИЕТО ГЕНЕРАЛ ОТ АРМИЯТА СЕ ДАВА СЛЕД ГЕНЕРАЛЩАБНИ АКАДЕМИИ И ИЗРАСТВАНЕ В ЧИН И ЗВАНИЕ. ГЕНЕРАЛ РАДЕВ Е ИСТИНСКИ ГЕНЕРАЛ, А НЕ ИЗМОЛЕН КАТО ВЪПРОСНАТА КРАТУНА. А ПЛЕВНЕЛИЕВ ДА МЪЛЧИ. ТОЛКОВА Е КОМПРОМЕТИРАН КАТО НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ КАТО ТУРСКО-АМЕРИКАНСКО ***, ЧЕ ДА МЪЛЧИ, ИНТРИГАНТЪТ МУ

254

факт

преди 7 години

Вместо Радев получаваш червената деполитизиранадебелана Йотова, ***(г-жа Лъжа) и дългата застрашена Деса в комплект.

253

Глупакът си е глупак

преди 7 години

Рейтинга на Радев пред света и пред народа расте ! Рейтинга на Плювню пред света и народа е най-нисък от всички президенти които страната ни е имала ! Точкааааааа !

252

Анонимен

преди 7 години

Радев е учил 2 семестъра във платен военен колеж, само колеж.Платила му е Държавата, той нищо не е постигнал.Нищо академично не е завършил тоя руски предател.

251

Анонимен

преди 7 години

Борисов живее в България.Станишев си купи палат в Швейцария.Точка.

250

Анонимен

преди 7 години

Комсомолският секретар Плевнелиев да козирува на ген. Радев, възпитаник на академия "Максуел", завършил с отличие, с познания по стратегическо планиране, владеещ 3 езика, достоен и уважаван, избран единодушно от българския народ, президент ясно и твърдо отстояващ българските национални интереси!

249

Анонимен

преди 7 години

Да, много руски и турски шпиони има в Парламента, вярно е!БСП, ДПС, Атака, Воля ...

248

Анонимен

преди 7 години

Никой не спря изборния туризъм от Турция.Това го разрешиха БКП/БСП със създаването на ДПС, с преименуването на турците у нас...Сега нищо не може да се направи, особено жалкия Радев, който няма законодателно право, но командваше служебното правителство.Радев ни върна 20 г назад!Русия винаги ни прецаква чрез комунисти като Радев, Първанов, Станишев, Сакскобурготски, Доган...