43

Анонимен

преди 7 години

Какво чудно има! Такива са с манталитета на ИД. Мечтаят да режат гръцмули, може и на хора. Като начало тренират върху кучета и други животинки.

42

упс...

преди 7 години

И такива *** наричат себе си хора???Що за твар би причинила, а след това спокойно би наблюдавала агонията на друго живо същество при това с удоволствие???

41

Rush

преди 7 години

Отворете google > Images и завлачете снимката, която е публикувана в новината. Ще видите снимки и същите заглавия, но на английски език, при това от миналата година :)

40

Анонимен

преди 7 години

Който посяга на животно ще го направи и на човек.Каква е разликата?Болни мозъци и психари.Закон за такива изверги,но в България думата ЗАКОН не съществува.

39

Изверg

преди 7 години

Айде стига с тия кучешки новини!Кучетата нямат място в града! Лаят, дриsкат и най-лошото - хапят!Донякъде разбирам извършителите на тези деяния.Аз директно отделям главата от тялото на куче, ако тръгне да ме хапе!

38

Анонимен

преди 7 години

Отново измислени новини. Защи се пускат такива? За да провокират за диалог между кучефили и кучефоби. А кучефилите да държат кучетата НС каишка и им събират тортичките. А не са ходиш из София и минирано от любимци на откачалки.

37

Димитър

преди 7 години

Разбир се че това е зверство и трябва да се отсъди както подобава.Но има нещо друго,което ме плаши повече...ако това беше извършено над дете нямаше да има толкова възмущение.Кучетата ли обичаме повече.....Превътяхме ли тотално или сега е модерно да си състрадателен повече към животните.Моля някой да ми поясни.Аз не разбирам.

36

x

преди 7 години

чл.325б и чл.325в от НК!!!

35

FAKE NEWS

преди 7 години

Не се ловете на евтини примамки за скандали. Това не е новина, а чиста измислица. Стара история със снимка от интернет, на която са пришили изсмукан от пръстите на "авторката" текст. Съчинение по картинка му викат в 4-ти клас на това.

34

Анонимен

преди 7 години

Колко много *** живее на тая прекрасна земя.В САЩ за такова зверство присъдата е над 10г.затвор.

33

маймуни

преди 7 години

Това е измислена снимка. Ето истинската:zapernik/2017/04/18/26479/

32

Анонимен

преди 7 години

Да са живи и здрави хората, които са се отбили от пътя си. Здраве да им дават и на докторите от Централна Ветеринарна. Сметката ще е немалка, и ще си заслужава всяка стотинка. Дано кучето да се оправи.

31

Анонимен

преди 7 години

Психопатия, така би трябвало да се кръсти тази вече умряла и нещастна страна. Всеки божи ден, само такива новини, всеки ден насилие и жестокост. Към хора, животни, природа. 30 год вече се и,зроди тоя народ. Затова изчезваме. Изгубихме всичко човешко. Срам ме е вече че съм част от тая ***

30

x

преди 7 години

издирете "животните" и ги съдете-апелът ми е към съответния прокурор!!Деянията им са престъпления по НК!!!

29

Анонимен

преди 7 години

За този-същото-баня в разтопен асфалт ,публично.Един трябва да го отнесе,за да се стреснат катдидат- престъпниците.

28

Анонимен

преди 7 години

До мал0умната провокаторка, наричаща себе си журналист, която е изтипосала тази измислена "новина". Как не ви е срам, бе? Това е снимка на куче, затънало в разтопен от адската жега асфалт до полски град миналото лято. Истинската новина с повечко и доста по-информативни снимки е на този линк: reshareworthy/dog-stuck-to-melted-road-gets-rescued/. В гоненето на кликове и скандали във форума под подобни пасквили сте способни и майките си да продадете безр0дници нещастни.

27

third world

преди 7 години

съгласна съм с номер 31, хората се превръщат в злобна, озверяла ***. Скоро ще стигнем афганистанците по манталитет.

26

Анонимен

преди 7 години

Един народ се познава какъв е, по начина по които третира животните, природата и другите хора. Това тук не е народ, а една озверяла ***, пълна с психопати, комплексари и зомбирани, изпростяли, ***. Нормалните добри хора биват изгонени вън, умните млади хора също. Не само че избиват животни. Избиват се помежду си като диваци. Това в други страни е затвор. Тези за психично болни, но в тази ***, не влизат в затвора, даже и убийци на хора. Отвратен съм от България!

25

Анонимен

преди 7 години

сякви *** има ама се крият като мишоци

24

Анонимен

преди 7 години

Дано бежанците изншсилват децата им докато умрат и 2 дни след като са умрели.