31

Анонимен

преди 7 години

Големите няма да го оставят да расте. Турските граждани трябва да се готвят за война. ЕС трябва да екстрадицира всички турци обратно в родината. След като са подкрепили султана редно е да живеят там ??

30

321

преди 7 години

Тя гражданската война не е спирала,жалко за Турския народ който се остави да бъде излъган.

29

Анонимен

преди 7 години

До27 НЕ ВИЖДАШ ЛИ, ЧЕ САМИЯТ ДИКТАТОР БУТА ХОТАТА СИ В ЗАТВОРИТЕ БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА.ЧИНОВНИЦИТЕ МУ НЕ СМЕЯТ ДА ГЪКНАТ.Пишит ПРИСЪДИ БЕЗ УМОРА.

28

Анонимен

преди 7 години

Ердоган няма да може да се нарадва на власта си алах ще го призове.

27

Анонимен

преди 7 години

Ми то такава ТИХА ГРАЖДАНСКА ВОЙНА МИНА И БЪЛГАРИЯ / 1944-1958/ Що хора минаха през затвори,концлагери. Разделиха се ТРАЙНО СЪС СОБСТВЕНОСТТА СИ /земя,гори,машони,апартаменти,къщи,професии/ И ОСНОВНО СВОБОДАТА НА ПЪТУВАНЕ, СТОКИ И УСЛУГИ КЪМ ЕВРОПА И СВЕТА.Е БАВНИЧКО ОТ 1998Г НАСАМ НИ Я ВЪСТАНОВЯВАТ НА ПОРЦИИКИ.

26

Черен с мустаки

преди 7 години

Ерджолан отвори кутията на Пандора и пръв ще изгори за да свети !

25

Анонимен

преди 7 години

Този консул ако имаше нещо в главата си нямаше да е бивш. Освен това винаги в Турция са изпращани туркофоби за консули. Впрочем не само в Турция. Затова сме заобиколени от врагове.

24

Анонимен

преди 7 години

До Хитър ПетърПритеснявам се това да не се случи в България и Борисов да си гарантира диктатурата по този начин...брекзит - бай тромпет - ерголям - ? - ... кое е следващото звено във веригата от плана на брятята ?пусто опустяло - като не работи вече схемата "живей за мига, като заковеш с кредит" и офцете започват да осъзнават капана (а това е опасно), какво да правим , освен старият и проверен метод с "отстрелването" , чрез всичкият наличен инструментариум

23

Анонимен

преди 7 години

Султанът победи. Свиквайте.

22

Анонимен

преди 7 години

Срещата на Ердоган със всевишния е неизбежна хахахахаха

21

Анонимен

преди 7 години

Мокрите сънища на един бивш консул.

20

Анонимен

преди 7 години

До РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪАми Ердоган затова започна да унищожава интелигенцията в Турция защото неграмотните по-лесно се поддават на манипулация и по-лесно се лъжат ,догато интелигенцията е трън в очите на всеки диктатор !

19

Анонимен

преди 7 години

Ердоган знае ,че загуби.Без мошеничесвата и измамите резултатът щеше да е отрицателен.И затова хорото ще го почне той с удари и по кемалисти и кюрди.Първата стъпка я направи- удължи извънредното положение с още 3 месеца.Защо мислите?Имам чувството ,че гледам Украйна преди 3 и половина години.Само не знам кой сега ще раздава курабийките.....

18

Анонимен

преди 7 години

Преди да започне гражданската война в Турция, Ердоган ще се срещне със всевишния.

17

Анонимен

преди 7 години

ОТ ВОЙНАТА ВСЕКИ ЩЕ СИ ВЗЕМЕ ЧАСТА КОЯТО ИСКА.СВЕТСКИ НАСТРОЕНИТЕ ЩЕ СИ ВЗЕМАТ ЕВРОПЕЙСКАТА ЧАСТ, КЮРДИТЕ СВОЯТА ТУРЦИЯ ЩЕ СЕ РАЗШИРИ В АЗИЯ и Ориента.ЕВРОПА ЩЕ ПРИЕМЕ ЧАСТ ОТ ТУРЦИЯ. И ДА ИСКА И ДА НЕ ИСКА ЖИВОТА ГО ИСКА.

16

геурина

преди 7 години

ИСКА МУ СЕ НА ТОЯ КОНСУЛ НО НЯМА ДА Я БЪДЕ

15

до 8

преди 7 години

Незная какви са турците но като гледам " умните и красиви" българи какво избират постоянно май балъците са тука.

14

Анонимен

преди 7 години

Гражданска война не вярвам да има. Въпреки различията хората там се обединяват като видят опасност. Миналата седмица в Истанбул, снощи в Мерсин пак е имало нападение в квартал населен със сирийски бежанци. Сирийците създават проблеми а точно кемалистката опозиция и кюрдите не искат бежанците.

13

хахаххаха

преди 7 години

има ли нерви а, неприемане на победата на Султана? хахахаххахаяжте се, страхувайте се :) болни мозъци, дето ви промиват мозъците чрез платени медииихохохохо

12

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

ЕРДОГАН НЯМА БЪДЕЩЕ ! НЕКА ИЗКЛЮЧИМ ФАЛШИФИКАЦИИТЕ КОИТО НАПРАВИ И ДА ПОГЛЕДНЕМ РЕАЛНО КОЙ ГО ПОДКРЕПИ - ПОДКРЕПИХА ГО НЕГРАМОТНИТЕ ОТ ПО-МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ И СЕЛА ! МЕГАПОЛИСИТЕ ИСТАНБУЛ,АНКАРА ,ИЗМИР И МНОГО ДРУГИ НЕ ГО ПОДКРЕПИХА ,А ТАМ СА СЪСРЕДОТОЧЕНИ ПРЕДИМНО ОБРАЗОВАНИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ТУРЦИ ! БЕЗ ИНТЕЛИГЕНЦИЯ НИТО ЕДИН ПРЕЗИДЕНТ НЯМА БЪДЕЩЕ !