18

a7

преди 7 години

И в Ирак, Сърбия, Афганистан, Либия, къде ли още не, само и единствено добри намерения! Повече от очевидно, че президентът на САЩ отдавна е марионетка на конци на службите.

17

Анонимен

преди 7 години

В бункера на Грух замириса на наакано. Кво ли е усещането да чакаш голямата бомба на гости?

16

Мънго Джери

преди 7 години

Големи закани и дрънкане на оръжия но на кой му стиска да ги вкара в действие....!

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20абе не знам за САЩ, ама СССР ОТДААААВНА УМРЯ! ХАХАХАХАХХАХА

14

Кратун

преди 7 години

До bolbovТези "милиарди нормални хора" остават такива, докато не попаднат и те във властта и не усетят сладката и мощ. Отговорът на въпроса ти е естествотона човека - алчен, арогантен, зъл.

13

Анонимен

преди 7 години

Пенс и Чуркин са най-добрите приятели на Путин.

12

bolbov

преди 7 години

Не мога да разбера как може днес в 21 век милиарди нормални хора да избират шепа с хлопащи дъски които размахват пръсти изстрелват томахавки и ракети устройват си политически и военни игрички в които жертвите сме ние? Как!?

11

ТРЕЗВОМИСЛЕЩ

преди 7 години

До РуменПрав си ... така е ... но единственото на което се надявам е разума на Китайците ...какво е било в корейската война е било сега света е друг и китайците го знаят отлично. Единна Корея е заплаха /търговска / за китай но това не може да е причина за 3-та световна . Не знаем какво мисли по въпроса Русия а и САЩ като се замислим ..

10

Анонимен

преди 7 години

Къде ли се е поакал от страх в някой бункер Кимчо...

9

Анонимен

преди 7 години

Там е въпросът че не се знае дали не може или може. Има подводници колите се управляват от двама матроса - мини ,в голями количества....

8

Анонимен

преди 7 години

Каубойската стрелба, е нещо готино и ефектно, обаче само и единствено в холивудските филми, която в случая, ако се използва, ще доведе до победа( може би ), но много пирова, ама много пирова.Колкото до неуспешния опит за изстрелване на ракета, то и САЩ ги правят често, често и до днес, а не се съмнявайте, че Кимчо, все,ще изкара 2-3 ракетки, 'дето, ще си свършат работата и тогава, ще има голям вой отвъд океана.

7

ООН

преди 7 години

Ние сме една пасмина бюрократи и гледаме сеир на много места по света. И тук ще гледаме сеир.

6

Румен

преди 7 години

Уж САЩ и Китай работели по нещо си, а по долу се оказва че говедарите сами размахват пръст. А е добре да си припомнят защо Китай се намеси в Корейската война и какво стана после.

5

КРАЛИ МАРКО

преди 7 години

Дошло е време на Сатаната сащ да изчезне от картата на света. Да му е честито и ЗБОГОМ сащ....

4

****

преди 7 години

Тези само реват,че търпението имсе е изчерпило,ами хайде нападайте ги тогава,какво чакате? И стига сте размахвали пръст,и да чакате друг да ви свърши работата,като Китай.До сега действаха сами като нападаха камилари,но тука със С.К. е друга бира,тука се прокрадва несигурност.

3

анонимен

преди 7 години

никои няма прао да размахва прьсти на никого има си място за тази работаказва се ООН там се решават световните работи

2

Анонимен

преди 7 години

Дебелакът ще кърви под пороя от американски ракети!

1

Дан

преди 7 години

Мили Хамериканци. Внимавайте в картинката. На оня ненормалник Пухчо много малко му трябва и бая хубаво ще ви понатупа. Не казвам победи, а да имате 1-2 самолетоносача по-малко