16

Турк

преди 7 години

Журналисти с калашници

15

Анонимен

преди 7 години

Турция произвежда безпилотни самолети. Те имат нужда от чувствителни камери. От 2014 САЩ и Канада които са единствените производителки на такива камери които "виждат" какво има под земята в пещерите отказват да ги продават на Турция. Вече турците си ги правят сами. След САЩ и Канада, Турция също ги произвежда абсолютно сама. Преди една седмица Канада е обявила, че е съгласна да продаде нужните количества но Турция каза " НЕ, БЛАГОДАРИМ. ВЕЧЕ НЯМА НУЖДА".

14

ПКК--СА ТЕРОРИСТИ!

преди 7 години

АЗБУЧНА ИСТИНА!!!!!!!!!!Цяла Германия и Австрия е пълна с тия комунисти и левичари от ПКК!

13

да живеее СУЛТАНА

преди 7 години

При СУЛТАНА не се толерират националните предатели ,***,убийците на собствения си народ....27 години лъжа,обещания,кражби и корупция,убийства и мачкане на обикновения народ....докато няма осъдени политици национални предатели България нема да се развива и повече отива в дъното на блатото...колко политици,министри,депутати,медиии,журналисти,социолози има които са на тлъсти заплати на *** и отвъд океанските си господари......пълно е с национални предатели и мекерета

12

Анонимен

преди 7 години

Това със снимките на бюлетините е познато. Черпят опит от нас.

11

Анонимен

преди 7 години

Каква "опозиция" са терористите от ПКК?

10

да живеее СУЛТАНА

преди 7 години

Да живеее СУЛТАНА бъдещия спасител на Българския народ от вечното робство...до кога глад,мизерия,мизерни заплати,пенсиии,детски,майчинства....СВОБОДАТА наближава братя и сестри българи,турци,роми,помаци ...националните предатели на бесилото

9

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

"ВЪРЖИ КОМУНЯГАТА ---ЗА ДА ТИ Е МИРЕН РЕФЕРЕНДУМА"ЕРДОГАН Е ВЕЛИК!!!!КАК ДА НЕ ГО ОБИЧАШ И ПОДКРЕПЯШ...??!

8

Кръвожаден веган

преди 7 години

Добре де- толкова ли е трудно да се каже на глас, че: демокрацията е възможна само в християнските страни, принадлежащи към Европейскта цивилизация.Относно ставащото в Турция: изненадата клони към нула. "Демократичен Диарбекир" е рядко *** виц.

7

Анонимен

преди 7 години

Може и опозицията да лъже.Няма как да знаем каква точно е истината.

6

До 1

преди 7 години

А до оня ден как ПЛАМЕННО защитавахте ердоган.........

5

Анонимен

преди 7 години

Тази снимка е на турското посолство в София.

4

Анонимен

преди 7 години

След Корея вече е ясно ,къде ще идват самолетоносачите. При новия диктатор:)Турция върви към много опасна пътека. Дано народа им прояви трезво мислене.

3

Циник

преди 7 години

Така - така...алаходупците - сами си го начукват!Ерсдухан ще напълни зандани, и кауши с несъгласни със султаната!

2

Анонимен

преди 7 години

Като си помисля само че тоя лудия диктатор е кумир за някои наши русофоби, които за да са против Русия са готови да се надупят и на дявола! Кажете бе русофоби, туй дето го върши диктатора много ли е демократично, много ли е европейско, много ли е либерастко???А вие, вие сте ИД*ИОТИ!

1

luckyman

преди 7 години

Османски фашизъм в действие! И както си му е реда, обвивинява във фашизъм жертвите си! Визирам не само режима на Ердоган, а ислямизаторската им машина Дианет, МИТ, т.нар. изслелнически организации и креатурите им из Европа, в това число действашите в България, най-вече ДОСТ!