49

Бат Ламбо

преди 7 години

Щеш, не щеш, дебелия пак ще го .......

48

Христо

преди 7 години

Кой каза, че тука не става дума за едни пари.... За едни големи пари....коите ще потекат в посока на спечелилите изборите партии. Останалото е дамагогия, а народът да го ..... Айде, честит Ви Велик Вторник.....!

47

socialen

преди 7 години

Браво на Нинова! Ще спечели изборите в края на тази година.

46

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Тиквата си мисли, че може да купи всеки. Тези, които не се продават се опитва да сплаши.Мутренски похвати !

45

DPS

преди 7 години

До Фен на бспЧе кой богат мисли за бедните? Нещо не си в час...

44

Цирк "България&

преди 7 години

Борисов боята си мени, но нрава не! Ахаааа Тъжно за десидентите гласували за него!!!!

43

Анонимен

преди 7 години

Поредното доказателство, за БСП просперитета на България никога не и бил нищо ново от 27 година.

42

пенко

преди 7 години

"Офертата " е супер-студентска : " Не се притеснявай ,не бой се, не бой се ...ЩЕ ВКАРАМ САМО *** - ВИЖ КОЛКО Е ...ХАЙДЕ ОТПУСНИ СЕ...ОБИЧАМ ТЕ... "***" !!!

41

Анонимен

преди 7 години

Голем хитрец е тоа Бойко,не напразно трима папи са го ГалИле по главето! Оп,кака Корнелия на местото на кака Цеце,после като се сговнясат нещата,ще има да ***: *** аз не съм виновен,аз съм убаф,те другите крадоа и те ми казаха да теглим кредит след кредит,милиард след милиард!*** кака Корни хитра,кат бременен лисичок,от стара коза яре,на такива бастни не кълве!

40

Анонимен

преди 7 години

Естествено, че ще откаже. Краденето е на друго място.

39

Единствен вариант

преди 7 години

Единствен вариант да се отърве народа от тези комунистически навлеци Борисов и Нинова е да се скарат. да си скочат да се вкарат взаимно във война и да се изтребят, както бандите се изтребват, остават малко и полицията им вижда сметката. Иначе така се окопали в медиите, че ще се менкат още 30 год.

38

!

преди 7 години

Направо след като изберат министрите и кабинетът влезне, да гласуват за оставка, така новите министри няма да могат да гласуват и ще паднат под 120 депутата и Тиквун ще падне още същия ден

37

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 43Ама нещо по българските стандарти хитрите "свраки" си кълват без огризения и притеснения а не-хитрите сварки, демек народа, ги впрягат до припадък! Значи и при поговорките трябва да се приложи еволюцията, инак прани приказки!

36

Анонимен

преди 7 години

цял народ знае за кражбата на КТБ от Боко и Пеевза кражбите в саниранетоза огромния дълг стоварен върху населениетои 1 милион гласуваха за него/Очаква Ви фалит по гръцки сценарийсами си го избрахте

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 39Колкото и да е високо нивото има една работа която не може да свърши.А има и една българска поговорка - хитрата сврака с двата крака.

34

tt

преди 7 години

Корни що не щеш тоя пост ***???Нъли знайш,че жена дето е била шеф на народното събрание пасле я правят и кандидат президентин..може пък и да та огрей...

33

Анонимен

преди 7 години

Това е нещо като измерване на плувката при риболов. Пробира Борисов, да види дали отсрещната страна ще прояви интерес, и ако да, вече има заложени подводни камъни.

32

Анонимен

преди 7 години

"" Борисов оферира Нинова с шефския пост на парламента! Тя: Твърдо не! ""..................Което просто за пореден път доказва, че Бойко е играч на високо ниво ...За разлика от ВСИЧКИ останали.

31

Циник до 30

преди 7 години

Абе, ти у ред ли си???? Какво ще довърши??? На бат ти Бойка 2рия милиард ли??? Утре да рече Бойко се изнася....и още поне 5 поколения от челядта му могат да живеят нашироко ( където им е кеф ) и да не помръдват пръст!Смешни, и жалки сте - целия червен електорат!Буна*ци без грам пипе....ама с гола вяра!

30

33

преди 7 години

Ако Корни измести Туквоча, ще сме доста по-добре. Повярвай ми. От *** по-лошо няма.