72

до Великден

преди 7 години

Започна страстната седмица..Тримата апостоли мислят как да нямат пости(за разлика от народа) и се пазарят за колко сребърника да продадат българския народ. В Неделя Бойко ще възкръсне и ще е доволен от тримата апостоли.

71

Анонимен

преди 7 години

За тях просветлява ,ама за народа притъмнява.Вдигането на цените беше много гадно.Направиха го точно когато никоя партия не е на власт.Много гадно спрямо собствения си народ.

70

Анонимен

преди 7 години

Тоя на снимката до ефендито алождия ли е (.),(.)

69

luckyman

преди 7 години

Съгласие трябва да бъде постигнато, това ще е първа важна стъпка в промяната на политическата система в България!

68

цъцъцъъ

преди 7 години

До Анониментъпанар....

67

Анонимен

преди 7 години

Нали преди време В.Симеонов и Волен бяха на нож.Ама сега заради властта станаха птиятели.Безсрамници.

66

Анонимен

преди 7 години

Да знаете някой да се е свързал с ГЕРБ и партийката му да не е отишла на кино. Питайте Яне Янев, питайте АБВ, питайте реформаторите. Сега патриотите ще са му лесни обединени - няма да се налага един по един да ги разкарва. Ще си напазарува някои от депутатите им, ще провокира по някой вътрешен скандал и само след година обединените патриоти ще са спомен след като са обрали всички негативи от управлението, а Борисов ще се върне на бял кон след нови предсрочни избори.

65

Анонимен

преди 7 години

Всичко важно, за което наистина има някакъв смисъл да се гласува всъщност не подлежи на гласуване. Нямаше гласуване за присъединяването ни към ЕС, към НАТО, за затварянето на изправния реактор на АЕЦ-а, за конституцията, за български войници зад граница, за реформите в здравеопазването, в пенсионната система, за данъците, за учебната система Въобще нищо важно не подлежи дори на дискусия, та камоли на гласуване. Гласуване само за нов овчар, като избора обикновено е измежду старите овчари

64

Анонимен

преди 7 години

Странни хора са гласоподавателите на "патриотите". Преди миналите избори лъжепатриотите използваха една остра риторика анти-ГЕРБ, твърдяха, че са престъпници и мутри, че са ограбили държавата и са продали интересите й, а веднага след изборите сърдечно се прегърнаха. И след като това се случи, на следващите избори пак гласуваха за тях. Колко пъти се спъва българина в един и същи камък?

63

сливи за смет

преди 7 години

Тия докато се спазарят и разберат,току виж и мандата на бойко минал.Че неговите са къси мандатчета.

62

Анонимен

преди 7 години

"Бедните винаги гласуват за партия, която гръмко им обещава хляб и зрелища, а после не може да им ги даде."

61

обидинени идеоти

преди 7 години

А договореното в панамски сметки ли се превежда?това са хора с принципи. Преди избори срещу ГЕРБ лаеха.

60

Възраждане

преди 7 години

Защото не гласувахте за партия "Възраждане". Единствената партия, която не иска дэржавната субсидията. Колко псевдопартии ще го направят.Защото не гласувате за истинските хора, с позиции. Българинът не порастнал, за да гласува за достойни хора.Това е безпринципна коалиция на продажници.Г-да патриоти, съгласни ли сте със безобразното вдигане на цените.Дребни души....

59

Armagedon

преди 7 години

Щом Бойко Борисов не присъсътва на преговорите сега значи,че са само на лаф моабет и кьор софра.Без божествения му глас,няма нищо сигурно.И изобщо се съмнявам дали ще имат патриотите(орела,рака и щуката)някакви изгледи да са в Правителството 3 на Герб,независимо какво божественият им е обещал.До края на седмиоцата БСП и Герб ще се срещат на скрито.Дали Нинова ще се разбере по мъжки с Борисов ще се разбере след срещата.Ако Бойко отсвири патриотите.значи са се разбрали.А ако не,то значи щее с БСП

58

Ха-ха

преди 7 години

Войводата Шиш-кебап ще отговаря за спорта.

57

Един от Северозапада

преди 7 години

До Анонимен Приятелю,деня за размисъл е преди изборите, не след него. Но, на такъв народ-такива управници.Бой, стригане, и трета смяна дневален, а за жените-боса, бременна и до печката, сурови дърва и много деца. Явно сме нация от мазохисти, късопаметни, при това.

56

Анонимен

преди 7 години

Трябва ни един Кастро , тези докато се договарят и на сутринта да осъмнат на бесилото.

55

Анонимен

преди 7 години

Борисов и Сидеров , благодаря на всички умни български новокомунисти ГЕРБАЧОВЧЕТА ! Най после двамата и.д. оти ръка за ръка срещу България !!!

54

Анонимен

преди 7 години

Сега ли разбрахте, че "патриотите" са продажни бе, да ви е... В ***!

53

До Ха-Ха-Ха

преди 7 години

Не, не съм симпатизант на патриотите, аз гласувах за Бсп! Просто исках меко да обрисувам как който се е захванал с Тиквата, на следващите избори е вън! И исках, щом се захващат с Тиквата поне да направят нещо, да го притиснат и да работят за хората! А иначе ОП излязоха много големи ***!