22

ивчо

преди 7 години

и кво са поразили тез 59 ракети с изтичащ ресурс, голи баири.Фабриките требе нови да правят.А корабите що бегаха. Тук един пита за с300, 400 и тн ПВО. Ми байно това са системи за защита на силите , градове и стратегически обекти, а не за голи баири и градоносни облаци. Ще им се на ЮС да ги видят как действат ама друг път...

21

ти да видиш

преди 7 години

До Анонимен 25Мда, нямат работа Русия в ООН, при тия лицемери и продажници. Колко локални войни разпалиха САЩ и васалите им от ООН?! Не искам да ми отговаряш на въпроса, от далеч личи, че долара е твоя Бог :р

20

Анонимен

преди 7 години

Тръмп иска да заблуди американците, че не се гушкат с Вовата, но задкулисно той слушка какво му говорят в Москву!Так нада.Защото Русия е единствената държава която може да плати дълговете на САЩ.

19

китай

преди 7 години

Тръмп извърши агресия към Сирия-няма решение на Сената,нито резолюция на ООН

18

Анонимен

преди 7 години

немаше ли некви С 300, и некви хилещи се Искандери, или са само снимки!? има ли ток? как дела?

17

големия хълм

преди 7 години

да се готвят,дръпнатите очички от севера! е, не за томахавки, за... съпрайс!

16

Анонимен

преди 7 години

Според баба ви Ванга 2017 година ще е впечатляваща за хората със слаби нерви. Първото и предсказание за тази година е точно този конфликт. Но до война едвали ще се стигне. Просто тарамбуката иска да покаже мускули но 70 годишни мускули няма да впечатлят никой. Лошото е че ще страдат такива като вас. Газта не само ще скочи но и ще надмине всички очаквания. Парното ще остане само в мокрите ви сънища. Тока ще го замените със свещи които ще палите за упокоени на душите на избранниците ви в парламата

15

Анонимен

преди 7 години

Трамп иска да покаже, че не се гушка с Путин. Всичко е шоу, застреляли са една котка и две боклуджииски кофи, но в щатите соколите ще замлъкнат. Путин ги разбира тези неща.Жалко за арабите, които са пушечно месо в момента.

14

Анонимен

преди 7 години

Нщо ново,това е в техен стил.Първо стрелят ,после питат.Американска му работа./Но Сирия ще е повторение на Виетнам.

13

Анонимен

преди 7 години

Питам аз кой какво търси в чужда държава. Това, че Сирия июа вътрешни проблеми не помня Асад да е канил никой, освен руснаците.Американците какво търсят там? Помагат на другите, че да си пробваме оръжията. От където са минали все миротворци се пишат, а накрая след тях пепелища. То не беше Югославия, то не беше Виетнам, то не беше Ирак, Либия,Египет и още знайни и не знайни войни и войнички все в името на мира, демокрацията ит.н.

12

Анонимен

преди 7 години

Бабата е казала, че е рано и Сирия не е паднала. още ще има. Затова казвам: яж, пий и си носи новите дрехи.

11

до 5

преди 7 години

Тез ракети дето уж ги изстреляха никой не знае колко са точно, ама казаха, че са 59 !? Eдна струва няколко десетки милиона дълга на САЩ лесно ще се върне с малко понадписване не ги мислете янките как ще си върнат дълга ! Те си имат партньори които щедро ще им спуснат по няколко милиона през терасите си за да заловят лошите ало-измамници.

10

Анонимен

преди 7 години

На САЩ, не им трябва претекст да стрелят! Второ дваха филми от Сирия , как хората там сами казват,че Асад ги стреля и пуска химически оръжия срещу всеки против властта му. Кви глупости пишете ,като папагали сте.

9

Анонимен

преди 7 години

До оня ден подскачахте от радост за Тръмп ... Сега няма да спите... Простолюдие.... Толкова сте замаяни,че не знам как се храните :) цял живот живеете сред илюзии и мечти.

8

Анонимен

преди 7 години

*** циркът! Всички вкупом да подкрепят щатите, при положение, че и сляп да си ще видиш, че тези химически атаки са инсценирани за да имат САЩ предтекст да изстрелят ракети и да предизвикат Русия. Всички тези са за затвора.

7

Анонимен

преди 7 години

Обама върни се!

6

Км

преди 7 години

И защо "акта на агресия" си го сложила в кавички бе Весе, сирич не е истински акт на агресия ли ?

5

Анонимен

преди 7 години

Пред кого я обвиниха ? Коя е Русия да обвинява? Нямам спомен да е съюзник на големите сили или християнския свят? Само с амуджи дръжи и хапе братски народи .

4

лошо

преди 7 години

Ако някой не спре САЩ скоро ни чака унищожителна за земята война.

3

Анонимен

преди 7 години

Краварите знаят, че ако не почнат нови войни няма да могат да оправдаят умопомрачителния си дълг, който май минава 20 ТРИЛИОНА.