22

Анонимен

преди 7 години

Герберастите заиграха театрото, били против повишението???? Кого лъжат, като знаят, че това е поради пасивността на Бай *** в тайни преговори с американските централи 1 и 3. Те се провеждат през Декември 2016 в Брюксел но скрито. Американците поставят условията които страшно ни ощетяват но Тъпчо от Банкя не смее да каже и дума. Приема ги всичките от страх да не му спретнат шут в дебелия г-з. Нищо, абсолютно нищо не предприема за ни защити. Ето защо скачат цените, американците да печелят на наш г

21

Анонимен

преди 7 години

лустрация , за изскочилите от досиетата доживотна забрана да заемат държавни и общински постове както и забрана да участват в обществени поръчки от всякакъв тип.

20

Анонимен

преди 7 години

За,, Булгаргаз" -цени,договори ,келепир най в час са точно Нинова и Р. Овчаров.Помните ли 2005 година?Заради този скандал Станишев ги изхвърли от МС. И сега същите тия които тогава ,,напълниха гушите" дават акъл и се възмущават.

19

Анонимен

преди 7 години

Единствено БСП са толкова долни да използват *** за да манипулират хората

18

крайно време е

преди 7 години

Всички виновни комунисти ,за съсипването на България и русофилите - изменници НА СЪД И В ЗАТВОРА , докато има още надежда да се спаси България !!!!

17

Анонимен

преди 7 години

До Браво!Абе, БРАВО! Обикновена ли си, секретна ли си, затвори се! :)"Браво" се казва на МЪЖКО МАГАРЕ; а ти викаш "браво" на (цитирам медиите) ЛИДЕРА НА ГЕРБ. Той бавно вдява, като чете следи с пръст сричките, ама ако се усети, да не вземе да тъи прати някой SMS с бухалка.:)

16

Ха Ха Ха

преди 7 години

Банкянския херувим бил против новите цени?! Ми нали гепаджийте си туриха пенционера иван иванов!Апропо какво прави баце при "патреотите"? Нали щеше да си санира куйптора в банкя?

15

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ СА ВИНОВНИ. Какво се правят на луди калинки.

14

Комунистите ограбиха

преди 7 години

Комунистите ограбиха държавата и народа и използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма

13

Анонимен

преди 7 години

Оказва се, че Лукойл е монополист и всички горива минават през неговите данъчни складове, оказва се също че Буда играе на карти с Вальо, как мислите монопола дали няма да продължи и Боко да кара още по-скъпи и стари класически коли?!?

12

168

преди 7 години

Айде *** прославяйте ненаситните обирджии от Лукойл и Газпром !!!Заради такива изменници като вас руските престъпници си правят каквото искат с България !!! Но ще дойдат и други Прокурори и ще видим ,какви мръсотии сте правили !!!!

11

Анонимен

преди 7 години

Кой спомена Лукойл?! Кой пляска карти с Вальо Златев, бе, не е ли Винету от Банкя, най-големият крепител на монополите?

10

Браво!

преди 7 години

Браво!Изключително мъдра позиция! Точни, пресметнати изказвания и национално-отговорна политика. Просто няма какво друго да се каже, освен една-единствена дума:Браво!

9

Анонимен

преди 7 години

Банкярския продажник спря южен поток по нареждане на американците. Сега да взима кофата и да заминава за газ. Всичко това е заради него. Ще стане и още по интересно сега като започнаха да закриват рудниците. Очакват се хиляди безработни и скок на тока с около 20-30 процента. Отново благодарение на банкярския продажник. Имаше достатъчно време да реагира и да се застъпи но не направи нищо. Както и да е той е милиардер и му дреме за живота на стадото дето го преизбра.

8

ODESSA

преди 7 години

Няма да пия алкохол никога повече.

7

прости бе

преди 7 години

Нищо не зависи от КВЕР бе *** !! От 20 години Газпром ни изнудва с най - високите цени в Европа с помоща на престъпнште комунисти - Първанов, Станишев и Овчаров ! Тези и други руски слуги заслужават доживотин затвор за ПРЕДАТЕЛСТВО !!!! Престъпните ватенки от Лукойл са същите изедници !!!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Струва ми се, че герберастите няма да изкарат и 3-ия мандат

5

Анонимен

преди 7 години

Булгаргаз да си намалят заплатите вместо по 50 000 на месец да ги сведът до 1000 лв. Да спрът да плащат за консултански услуги по 5 милиона да спрът източването чрез навързани техни фирми като прекупвачи да спрът да купуват джипчета мезонети и яхтички и току виж сметката им излезе.

4

Анонимен

преди 7 години

Нагъл по нагъл най нагъл - тиквата мутра

3

Анонимен

преди 7 години

Думите на Дончев бяха: "да не се стига до ескалация на недоволството, защото вече сме го гледали този сценарий" и обвини левицата, естествено. Каза, че имало лица от левицата на протеста днес, може би визираше Мая Манолова. И нито дума за това, че увеличението е замислено още от есента при управлението на Борисов.