57

Манолски

преди 7 години

има друг начин ама не го казват - да спрат да крадат, да се надписват масрафи и прочие врътки в ущърб на отрудения народ

56

БМБ

преди 7 години

Нинова,Станишев, Орешарски и тройната коалиция са виновни точка стига сте ревали сега ще го карате на филии с мас и това е

55

Анонимен

преди 7 години

Тая от няколко години я чета в новините, как се бори срещу топлофикация - и какво направи - една ГОЛЯМА нищо. Хората си плащат сметките без да имат парно дори. За това li е там, да gowori пред телевизии и вестници. Няма спирка червеното дебелочие.

54

Анонимен

преди 7 години

Не лъжете, че повишението е заложено в действящия в момента договор с "Газпром". По формулата на руснаците при ниски цени на петрола имаме ниски цени на газа и чак 6 месеца след евнтуален скок на цената на петрола, цената на газа трябва да го последва. Кажете честно, че скока на цената на газа е резултат от третия енергиен пакет на ЕС.

53

Анонимен

преди 7 години

като минималната заплата стане 500 евра тогава тази цена е реална. А щом няма друг начин начина е и на тези в КЕВР заплатите стават 600 лв и тогава да видим каква песен ще запеят

52

Анонимен

преди 7 години

Шопе, кратуно проста! Кога нефтът е е вдигнал с 30% преди 6 месеца. След като цената му беше твърдо под 48$ за барел. Тези лакърдии ги разправяй на герберските баби пред блока!

51

Газифициран

преди 7 години

До 57Увеличението на цените е плод на двата мандата на гр'об и умишлено лишаване на бг от енергийни ресурси чрез спиране на ЮП и АЕЦ Белене, като и допълнителни умишлени действия и бездействия заробващи народа. Пример за това е и срещата в Брюксел с американците за тец-овете Марица 1 и 3 за предоговаряне на цените за изкупуване на енергия инициирано от ЕК и с нейната подкрепа, боко сифоня не направил нищо - разрови в нет-а има инфо по въпроса.Просто човека е продажник.

50

Анонимен

преди 7 години

Българската простотия пролича през 2012, юли ! Увеличава ТИКВАТА тока с 18% , а българите го свалиха февруари 2013 !!

49

Анонимен

преди 7 години

А скок на доходите на хората кога ,гробари крадливи

48

Анонимен

преди 7 години

Ще измислят сто причини за да вдигнат цените ,гарантирано от Гроб

47

Анонимен

преди 7 години

Близалков ,на СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ и ПЛЕВНЬО , увеличи цената на тока с 10% веднага щом беше назначен ! Този ДКЕВР е на ТИКВАТА , назначен по пропорционален пренцип от Омразното Н.С., ръководено от зловещата Майка на ГЕРБ ЦЕЦКА-ЦЕЦКА !!

46

Koko

преди 7 години

НЕ е проблема в цената на газа, а в ниските доходи. И в Германия цената е тази, но доходите... Докога ще се връзвате на тези манипулации, не търсете евтино, а доходи! Ще кажете как доходи, ами като няма корупция. А корупция ще има докато гласувате за едни и същи корумпирани лица.

45

Анонимен

преди 7 години

Ясно е че тук е пълно с тролчета понеже не може толкова много хора да са толкова глупави... повишението е факт без никакво значение кой беше спечелил изборите. Ама нека ГЕРБ са виновни :) щом ще ви олекне не малките душички :)

44

До Ламбо от Карлово.

преди 7 години

Вие в провинцията не плащате парното на столицата. Топлофикация София е общинска фирма и като такава се издържа от местен бюджет. От живущите в София които плащат местни данъци и такси.

43

Анонимен

преди 7 години

То е ясно, че колкото и да не ни се харесва ще има увеличение на цените, но е крайно време тъй нареченият КЕВР, когато преглежда бизнес плановете и исканията на компаниите за увеличение на цените да ги отчита и съобразно изпълнението на заложените инвестиционни програми в договорите.Или иначе казано, ако не си постигнал някоя от целите, били те - редуциране на загубите във водопровода или км подменена електропреносна мрежа и бр съоръжения за 2016, и т.н., през 2017 да нямаш право на увеличение.

42

Анонимен

преди 7 години

До ГазифициранПонеже ако БСП бяха спечелили нямаше да има повишение нали? :)))

41

Анонимен

преди 7 години

До мустаКаЯ обясни как точно Борисов дига цената на газа. Хайде ще почакам.

40

Газифициран

преди 7 години

Като гледам заблудените герберчета как бранят светинята партия, си мисля, че това вече е психически проблем.Долу, 48 направо е изпаднал в амок - ГР'ОБ били замразили цените?! Кои - на билетчето за ГТ, на винетките, горивото ни е най-скъпо в Европа, ел. енергията, лекарствата, храните и т.н. Замрази единствено доходите. Факт е, че ако тези увеличения на газ и вода бяха преди изборите, гро'барите щяха да са с резултат след ДъПъСъ.Смятам, че трябва да понесат отговорност за прикриването на обсто

39

ШАРАН БГ

преди 7 години

Тези в КЕВР да не са от АЛ КАЙДА ?

38

Тц....

преди 7 години

..стига сте ревали....сигурно, повечето така или иначе сте на ДЪРВА, или не ПЛАЩАТЕ сметките си.....аз,нямам проблем с топлото ....РЕВЯЩИТЕ по спокойно.....