23

Анонимен

преди 7 години

До 20Дубровник изостанал ли е, като не е разрешено строителството на нови "модерни" сгради там? Санторини? Албелобело? Матера? Сан Джиминяно? Динан? Ван?Тия в Дрезден сигурно са проздъти, щом след бомбардировките гражданите са събирали пари, за да го възстановят в първоначалния му вид, вместо да настроят "нови модерни сгради"

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22Щеше да си прав , ако ставаше въпрос за нормален бизнес, а не за мутри!!!

21

Иван

преди 7 години

По цял свят има такива градчета, които са културни паметници и строенето там се прави под строги правила. Санторини, Колмар, Позитано, Чешки Крумлов и т.н. Само нашите бизнесмени ли не могат да живеят прилично с тази даденост. Разбирам да си от някое забутано градче, но ако в Копривщица не можеш да живееш от туризъм, явно си повече гребец и по-малко предприемач.

20

Чикън

преди 7 години

Мутрите били много чувствителни на тема собственост за откраднатото. Щял да прави в това възрожденско градче мотописта. Аз предлагам да съборят старите сгради и да направят ламаринен цех за чорапи.

19

Анонимен

преди 7 години

До ЧокоНе е важно ти какво искаш, а какво искат местните . Какв2ото решат - това ще е

18

Наблюдател

преди 7 години

Напъни на алчността за освинване на Копривщица, като пореден епизод от българската действителност. А Гено е поредната дребна душица - архитект който предава всичко на което са го учили във ВИАС !

17

ооо

преди 7 години

по добре да ни завладеят пак турците или някой да ни стъпи на врата защото последвията от нашите действия са пагубни - природа, туризъм всичко го съсипваме, не си заслужаваме държавата и ни е малко това което се случва

16

Анонимен

преди 7 години

това е... дай на селяка демокрация

15

Бесен

преди 7 години

В Копривщица няма ли някоя останала кремъклийка, да му разреши много набързо проблемите на тази мутра - бизнесмен?

14

Чоко

преди 7 години

Твърдо не. Нека това градче да си остане автентично. Бях миналото лято за три дни. Спокойствие, красота, тишина, чист въздух. Това искат хората. Не искам ново Банско с апарт хотели, които целогодишно седят празни но съсипаха това красиво градче. Не съм ходил в Банско след застрояването и няма и да отида. Запазете българщината поне на едно място.

13

saki

преди 7 години

Патриотите сега имат власт....няма ли да се намесят и да го натиснат надолу тоя биснесменчо.

12

Анонимен

преди 7 години

Едно време копривщенци пари са давали да се откупят, че аскерът да не подпали и разруши града, сега "бизнесмени" са готови да разрушат града за някой лев повече!О времена, о нрави!

11

Хейтър

преди 7 години

Хахахахааа , бизнесмен , мутра е този , не бизнесмен ! Не му позволявайте да ви се налага , не е във ваша полза ?!

10

Анонимен

преди 7 години

Разберете, че рано или късно с мутраците ще се приключи. Физически!

9

Анонимен

преди 7 години

НЕ ПРАВЕТЕ ОТ КОПРИВЩИЦА БАНСКО-2 !

8

йаБ йуХ

преди 7 години

Който е ходил скоро в Копривщица е забелязал, че е мизерия със съборетини. Личи от километри, че лев не е влаган от десетки години. След 2-3 часа си го обиколил и единственото, което можете да направите е да се навреш в някоя от мизерните, но за сметка на това скъпи кръчми и да хапнеш замразена шкембе чорба.

7

Даа,

преди 7 години

замирише ли на много пари така става!

6

Мисли

преди 7 години

Как така всички пари в държавата отидоха в тапънари? Хора които дори не знаят да ги преброят. Защо хора които нямат виждане за красота и естетика трябва да развалят всичко? Може да им се попречи, разбира се. Като не се мълчи и им се покаже мястото където трябва да бъдат. В дън горите тирилейски. Марш от страната ***.

5

Некадърник

преди 7 години

Ски писта в Копривщица - това не е нормално, освен ако не иска да изсече някоя кория.Мото писти също има навсякъде и без пари от държавата няма да направи и едно състезание - явно това е целта, да цоца пари от държавата.Такива некадърни "бизнесмени" съсипаха държавата - единственият им бизнес е да крадат и нищо смислено не могат да направят.

4

Анонимен

преди 7 години

Тук вероятно има пръст един, който направи козарник до хотела си и изсече горите в района.