84

Гюро

преди 7 години

Ами такава е, г-н Константинов, щом никой не протестира срещу това, което става.

83

хм...

преди 7 години

ГЕРБ+БСП+Патриоти, а кой ще ви е опозиция... ДПС. Това няма как да стане,

82

Скороооо

преди 7 години

Скороооо ще влезнем и фашиститебще си получат заслуженото за терора над изселниците и малцинствата

81

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 76Доста кел.еши ще влезнат в парламента, както винати, НО ДОСТ - САМО НА СЪН. Виж, скоро да бъде обявена за незаконна партия, това ще стане.

80

Патриот

преди 7 години

Патриотите ще изгонят всички кадри на ДПС, които са на властови позиции. Кметовете на ДПС да не се пъчат и да не се мъчат да ислямизират градовете и селата, защото патриотите ще ги задушат. На власт ли са патриотите лошо се пише на ДПС и ДОСТ. Местан ще бъде вкаран в затвор за ислемизация и ще бъде измъчван зверски. Същото се пише и за Доган и останалите турци дето се мъчат да прескочат конституцията. Тоягата ще играе здраво и ще има нов възродителен процес, който е неизбежен в момента.

79

Анонимен

преди 7 години

На Местан трябва да се отнеме българското гражданство. Докога ще търпим да ни унижават пред целия свят мекерета - доносници на комунистическата власт, сега - депутати! България незабавно трябва да съди и осъди този индивид - Местан.КЪДЕ СТЕ Г-Н ГЛАВЕН ПРОКУРОР!Българите Ви призовават да изпълните задълженията си! Никой досега не е наричал България "фашистка държава". Ако не го осъдите, значи сте съгласен с него!

78

Павел

преди 7 години

Не случайно ДПС и ДОСТ са изолирани от властта. Който е лаком за власт и иска да превземе България и да я турцизира отива в дъното и бива бит и унижаван. Сега ГЕРБ и патриотите ще мачкат ДПС и ДОСТ.

77

Петър Папазов

преди 7 години

И тъй като днес е денят на поредните американоанглийски бомбардировки над цивилното население на България искам да добавя че проф. М.Константинов старши като механик към самолетната работилница в Божурище през 1941г. е пряк участник в защитата на небето на България!

76

!

преди 7 години

На референдума са гласували повече хора, отколкото тези които образуват народното събрание

75

Анонимен

преди 7 години

Професорът може да е професор по математика, но по политика е абсолютен профан.

74

Петър Папазов

преди 7 години

Проф. М. Константинов е математик по рождение. Неговият баща, също проф. Михаил Константинов е една от емблематичните фигури на Техническия университет и световно признат учен, ръководител на катедрата по Механика създател на първата лаборатория за манипулатори и работи" МАНРО". Почина преди 20-тина години, Светла му памет!А проф.М.Константинов младши познавам от 45 години.Решаваше нерешени задачи.И щях да съм много озадачен ако не беше станал професор по математика!

73

Анонимен

преди 7 години

Дано не просъшествуват дълго дпс- гост дост

72

Анонимен

преди 7 години

Доста така или иначе ще влезнат в парламента.

71

Анонимен

преди 7 години

до 68 ДПС е създадена от ДС,Москва и симпатизанти под строй.

70

!

преди 7 години

Валерката ... как си закрива очите от безчинството на Лукойл

69

Анонимен

преди 7 години

чакам да се изкаже и професор Христо Стойчков

68

Сашо

преди 7 години

Местан си е турче, нормално е да лае след като беше пребит на изборите. Но кога българите в ДОСТ и ДПС ще бъдат обявени за еничари?

67

Анонимен

преди 7 години

И на мен също ми прави впечатление, че титлата Професор доста се обезцени в последно време. Всеки втори който се явява на екрана или по сайтовете е някакъв професор по нещо. Не може така. А пък специално тоя, го виждам непрекъснато но още не съм разбрал по какво е професор. Може би по *** на подметки на управляващите.

66

Анонимен

преди 7 години

до 63 прав си. България произвежда професори. Професор Франц Бекембауер. в Спортната Акадимия го каза.Незнаех че на тия години ще стана и аз професор.

65

Анонимен

преди 7 години

Някой от коментиращите беше написал, че ДОСТ е същото като ДПС, за което въобще не е прав. ДОСТ е партия, зад която стои Турция/Ердоган, ДПС е партия зад която стои ДС. ДС не са толкова прости и много добре осъзнават, че турците на наша територия са неизбежни и е по-добре те самите да си направят партия и да ги "контролират", отколкото някой външен да дойде и той да го прави, както стана с ДОСТ.