22

Krom

преди 7 години

До АТАКИСТ - а? Волен министър? На кое, на психо-диспансерите ли? Тоя шут и за това не става. Освен да ходи да бие студенти, май го нема в други области. Така че, не гледай толкова фантастика. Ако пък не можеш да се откажеш, виж последния Стар Трек. По интересен е. Оп, забравих, че е американски. Да препоръчам нещо руско?

21

кой е Волен

преди 7 години

Волен С .Биографията на едно *** .Фотограф и доносник на МВР и ДС преди 89 става десидент за една нощ след 10 ноември и върл седесар.По болшевики намразва родителите си комунисти .Мрази Бог ,но впоследствие решава ,че е време да стане болшевик и даже православен съветчик .Поднася венци на червената армия,но на митинги пускше Вагнер .Искаше да е фюрер ,но си мечтаел за времето на соца,когато било патриархално ,а той свалял всяка омъжена жена .Биографията на един ***.

20

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Волен Сидеров сега като стане коалиционен партньор на ГЕРБ и изведнъж от ***, руски шпионин и луд ще се превърне в "отговорен политик", "добър държавник" и "евроатлантик".Иначе да благодарим на генерал президента Маринкин Утьо, за това, че ни натресе за трети път Мутрата !Благодарим ти, генерале !Твоето протеже Герджиков направи и невъзможното, за да върне властта на Тиквата.Бравос !Сега ще ви гледаме сеира, но следващия път май няма да си ходите само с избори, а и със сопа !

19

Анонимен

преди 7 години

До Станой от АхелойСтабилност с ГЕРБ е вредна за България.

18

АТАКИСТ

преди 7 години

Тука пишат хора яко раздразнени че техните малки ''десни'' партийки не влязоха или гербарасти които се надяваха малки десни партийки да влязат за патерици. Еми тва е положението момичета 3та сила сме защото сме единни! турците се разцепиха на 2, вие се разпаднахте на 5 тва е положението

17

Al

преди 7 години

За тези, които се интересуват и искат мажоритарни избори:Димитър Кирилов Байрактаров - независим (РИК 25)4630.01%Това беше едно от лицата на ПФ, който реши, че е по-велик от партията. Свестен човек и най-активния депутат в 43 НС. Не сме дорасли за мажоритарна система още...

16

Анонимен

преди 7 години

Ако не вдигнат пенсиите ги чака разпада на Радан.

15

АТАКИСТ

преди 7 години

пенсио - объркал си филма нещо. Бойко ше клекне пред националистите. Волен министър и 300 лв мин пенсия или мандата отива в БСП. А относно ДПС те няма нужда явно да са в управлението просто ще гласуват с него а то ще е БСП + ОП, капиш??

14

Анонимен

преди 7 години

Спад на ОП а Атака изпадат.

13

пенсионер

преди 7 години

До Станой от АхелойИ патриотите и Марешки се надяваха на по-голям процент за да могат да извиват ръцетена ГЕРБ и БСП.При така стеклите се обстоятелства,БСП и да иска не може да направи правителство с тях.Единствения вариант за червено правителство минава през БСП+ОП+ДПС което е почти невъзможно.Така че набедените за патриоти и Марешки ще клекнатпред Бойко.

12

Анонимен

преди 7 години

Факт е, че и този път нямахме избор - можехме да избираме само измежду десни партии. Преди години имахме шанс да се оправим, ако имаше конкуренция между лявото, дясното и центъра, но след 27 години без конкуренция на дясното, много се съмнявам, че България може да се оправи след 27 години дясно управление. То хората затова и гласуваха за някои партии през тези години - надяваха се, те да не са десни партии, но реалността попари всички надежди.

11

Анонимен

преди 7 години

Лика-прилика с кюфтето дето броеше пръстените на ръката на стачкуващата жена преди няколко години. Никакви проблеми при съставяне на правителството не се очертават

10

Само десни са в НС

преди 7 години

"левите и десните" - реалността е, че всички са десни, а леви няма, няма и центристки партии. Разбира се това е според действията им, а не по това какво плямпотят. През последните 27 години, БСП има най-десните действия от всички партии били в парламента в тези години. Това не им пречи да твърдят, че са леви, а на останалите партии да подкрепят тази лъжа.

9

Дедо

преди 7 години

Пари все ни свързват,пари ни делят....да ме извинява Васко Кеца.

8

Krom

преди 7 години

А на Валерката му се клатят забите за власт. Вчера след първото преброяване, едвам се сдържа да не наплюе журналистката на Нова ТВ. Тоя направо е отровен. Баси, се сме виждали алчни за власт хора, ама тоя от високото кръвно беше червен като омар.

7

асд

преди 7 години

Патриот е душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!

6

бай Спиро

преди 7 години

Те и на другите "политици" не им е по-розова историята. Важно е "патриотите", които без съмнение са финансирани от Москва, да се еманципират и наистина да се борят за българския интерес. Да се отрекат от съветското енергийно робство. Да престанат да пипат по акъла *** с безумици като задължителна казарма и пр. Да кажат истината, че тенекето по границата на практика никой не спира. Да настояват да престанем да се дупим на чужди имперски интереси.Тогава ще ги призная.

5

Анонимен

преди 7 години

Валери и Волен се мразят но за да останат в политиката се целунаха :)Ще се разделят, няма как да са заедно в компанията на Кракачанов.В последствие ОП ще се разпадне. Марешки е поредното временно явление което ще се изпари, но лошото е, че все има по някойя таква партия която да обира гласовете на наувниците и глупците!

4

Анонимен

преди 7 години

Дързост и красота - епизод 8392

3

Анонимен

преди 7 години

Тия са ми най-смешни..Ама най -лошото е, че си и вярват, че са фактор! Добре ,еч преди изборите въдвориха в Карлуково баш патриота, дето се криеше под масите от народната любов преди години.. Него не можахме го видим на границата как се репчи на бабите- ама големите бабаите-бяха там..Смях......