93

Teodor

преди 7 години

До Ястрeб ОсманлиятаЧудя се вярно, ти турчин ли си, *** ли си, или си просто хейт българин ? Пишеш ми България с малка буква, а показваш колко си грамотен със запетайки и тиренца? Пишеш че сме били половин милион преди османците да дойдат ? Човече, не чети македонска литература, прочети истинска история, хубаво е човек да знае за какво говори (пише) преди да говори неща, които му се искат, а не са реалност. Мога доста да ти помогна с ограмотяването на българската ни история.

92

Анонимен

преди 7 години

Беко не е лошо - но все пак - нека да имаме възмовност за избор!

91

Анонимен

преди 7 години

80 милиона, но не искам турско рено, не искам нищо турско...

90

Анонимен

преди 7 години

Да дойдат като са 80 милиона! Само че некачествен материал

89

Ястребе

преди 7 години

Ами аз ти казах какво е. При първото по-голямо земетресение, хиляди постройки се сринаха и хиляди хора загинаха. Не е приятно, но е факт и е показателно. Познати строители които отидоха в Турция ми казваха че са се хващали за главата като са видяли как се е строяло там. Детския труд , нещо нечувано в България през 89-та, в Турция си е бил нормална практика. Сега как е не знам, предполагам р доста по-добре.

88

Анонимен

преди 7 години

Нека *** само да посмеят да стъпят на българска земя! Ще ги одерем живи!

87

Анонимен

преди 7 години

Xa xa xa турците колкото си искат може да искат в ЕС, никой в ЕС не ги иска :)

86

Анонимен

преди 7 години

Не пипайте България! Стойте си в анадола! Ердоган ли е *** ли е - да си стои в Азия!

85

Анонимен

преди 7 години

До ТюркТюркските народи не са само турци.Има и китайци и украинци и молдовци,якути и тн ;)

84

Ястребе

преди 7 години

Тик не става въпрос за мания за величие, а за факти. Имам познати които заминаха 89-та за Турция. Някои се върнаха завинаги обратно в БГ, други си идват само от време не време и всички са ми разправяли колко зле е било в началото в Турция и как хората не са били образовани.То си пролича и по строежите след земетресението колко постройки изпопадаха и загинаха хора поради неумения в строителството.

83

Анонимен

преди 7 години

До Ястрeб ОсманлиятаПо време на Априлското въстание с последвалата го Цариградска конференция в подкрепа на каузата на българския народ за политическа независимост излизат водещи общественици от почти всички европейски страни.Общественото мнение в Русия е най-радикално в подкрепа на българската кауза. Редом с дейците на Московския славянски комитет са великите умове и съвестта на руските писатели Иван Тургенев, Лев Толстой и Фьодор Достоевски.

82

Бай Ристо

преди 7 години

Аз едно не мога да разбера. Как българските турци драпат за майка Турция и Ердоган, пък в същото време гласуват за Доган, чиято единствена цел е да няма началник над него.

81

Анонимен

преди 7 години

Беко е добре, но все пак има и други марки......

80

Анонимен

преди 7 години

В крайна сметка ще си купя ли нещо турско ? Може би баклава? Ако може и да е Беко!

79

Тюрк

преди 7 години

До 185прабългари = тюркипеченеги = тюркикумани = тюрки

78

Тюркийе

преди 7 години

Утре е нашия ден братя, утре трябва да галсуваме за да отрежем сметката на сарая. Утре ще разберем дали ще успеем да вкараме ДОГАН в софийския затвор!

77

Анонимен

преди 7 години

До Ястрeб ОсманлиятаБългарската народност се формира от сливането на следните племенни общности-траки, славяни,прабългари,илири,готи, скити, сармати, келти, даки , както и елини,власи, гърци, кумани, печенеги и тюрки.

76

Ястребе

преди 7 години

Идеални хора няма, но фактите са такива че всичките постижения на Турция се дължат на копиране от западната култура, която е двигател на световния прогрес. Мисленето на много турци е все още примитивно. До 89-та година България е била много по-цивилизована, даже част от успеха на Турция след това се дължи на 300-теа хиляди български турци, които бай Тошо беше образовал

75

Питър

преди 7 години

До Анонимен 171Колега, странно е, че задавате такъв въпрос точно в деня, в който честваме годишнина от превземането на "непревеземаемата" турска крепост Одрин от българската войска!Нека да дойдат турците да ни газят, да видят какво е да газиш бос през блато

74

Анонимен

преди 7 години

До Ястрeб ОсманлиятаНито сте ме хранил,нито сте ме поил.Кои са тези 7 милиарда които пропищяват от "балканското племе"? Има различни хора на тоя свят -някои са добри други лоши.Факт е ,че доста голяма част от младите работливи и способни българи работят извън България.От тях никой не пищи.Освен това аз не мисля,че ако някой ми дойде в къщата и ми заколи семейството като трябва да му плащам 20 вида данъци заради това включително и данък ,че си изтрива зъбите ядейки храната ми ,ми прави услуга.