145

Анонимен

преди 7 години

След като хората ги има в списъците ще гласуват това си е тяхно право. Цялата дандания е защото идват от Турция. Братовчед ми се връща от Гърция със семейството си за да гласува и много други са така.

144

Анонимен

преди 7 години

Не бъдете толкова строги към 3-те милиона българи живеещи и работещи по света.Нали именно на парите, които те плащат - имаше статистика, годишно около 40 милиарда, се крепи Българската икономика. Ако не бяха те, отдавна да сме фалирали.*** разбиха и селското стопанство и промишлеността, която имахме на времето и прокудиха много наши сънародници извън България.

143

785402

преди 7 години

Жалкото е , че никоя партия не иска да реши проблема с двойното гражданство , изборния туризъм , мъртвите души в списъците

142

don

преди 7 години

и и като дойдат какво ще постигнат със своя глас - НИЩОСАМО ОСВОЯВАНЕ НА ЕДНИ СРЕДСТВАи за пореден път българските турци показаха че са стадо овце и нямат своя гласмижатуркиа Местан какво се прави на мъж агент на ДС се га работи за чужди интереси и ще гласуват за него да гласуват в парламента няма да влязатТУРЦИЯ ВЕЧЕ СЕ РАЗПАДА

141

AA'TAKA

преди 7 години

До Анонимен 162Турските баби вече когато турските им внуци не могат да заспят, ги плашат с международното страшилище Динко Свинската опашка.MNOGO ME RAZSMQ :)))))))))))))))))))))

140

True

преди 7 години

Chobanina Mestan podkara ovcete.

139

Андрешко

преди 7 години

До "патриотите" забравих да ви кажа,блокирайте и ж.п.транспорта и пристанищата,за да не идват изселници,глу.паци такива...

138

до 161

преди 7 години

Не винаги, аз например живея от 1997 година в Мелбърн, Австралия. Идвам си от време на време и когато има избори гласувам. Не винаги де, но когато се случи по време на престоя ми. Нали пращам всяка година по около 50 хиляди долара на семейството си. Защо да нямам право на глас. Това са пари, които индиректно наливам в БГ икономиката.

137

Ех Другаре

преди 7 години

Сеги као пишувате тука он зоконот ке се промени сам.

136

Анонимен

преди 7 години

abe kakva e taq sme6na propaganda.to po razpisanie vseki den samo do sofiq idvat 4 abtobusa.

135

Анонимен

преди 7 години

Турските баби вече когато турските им внуци не могат да заспят, ги плашат с международното страшилище Динко Свинската опашка.

134

Анонимен

преди 7 години

Преди малко по Фейк Нюз съобщиха че в Турция се извършва мобилизация и 4 самолетоносача са се насочили към Босфора и Дарданелите за да окажат логистична подкрепа на 8-те турски автобуса, прибиращи се за уикенда в България.Отделно Втора турска пехотна армия е вдиганта по тревога и дислоцирана по границата в опит да бъде нападната от Динко с АТВ-то, страшилището на всички джихадисти.

133

Андрешко

преди 7 години

Ало "патриотите",а кога ще правите блокада на летищата за престигащите да гласуват от Турция,Америка,Австралия,Канада и от къде ли още? Ще ви стигнат ли хората в партията като гласувате глупави закони?

132

Бай Ристо

преди 7 години

Айде бегайте към границата да браните бре, кво ривете тука.

131

Анонимен

преди 7 години

Аз не живея в България но имам право да гласувам което според мен е грешно. Човек зад граница повече от 6 месеца за една година не трябва да има право да гласува. Но така и така българите зад граница имаме нека да гласуваме за да има някакъв баланс, че тия *** мислят само за ислямизация!

130

Анонимен

преди 7 години

Променте закона, хората да нямат право на глас ако са с двойно гражданство. Ама в чужбина има 2 млн. българи и ще прецакате тях.

129

4 самолета F-16

преди 7 години

Нова тв показа 4 самолета F-16 на Турската военно-въздушна флота , били летели за да пазят Изселнициьте ни в случай че бъдат нападнати от Протестиращите на гранницата ни с Турция

128

Анонимен

преди 7 години

Тия не са турци, а обикновени помаци като Плевнелиев.Турците са си в Анадола и въобще не знаят къде се намира България.

127

Анонимен

преди 7 години

Това е все едно аз като живея в София да не мога да отида да гласувам във Варна за любимата ми Лиляна Павлова.Аферим, домус ханъм, машалла.

126

Анонимен

преди 7 години

Има турци, има и помаци. Те се различават.