190

Анонимен

преди 7 години

Хей народе много збъркахме,че освободихме Плевнелиев иначе щеше да пададе съвет и на Тръмп ????? Жалка картинка за да го приемат някъде в европ. структури...ИЗМЕННИК на ок на бкп,които му дадоха средства за да учи.............400285

189

ха-ха

преди 7 години

ПРЕЗИДЕНТА-ПОРТИЕР НА ГЕРБ. Тези от ГЕРБ естествено си ги влече работата, която им се отдава. Може да е президент, но най-става за портиер.

188

Членска карта №7

преди 7 години

до 255Естествено, че е куко! Това че неговото заболяване е извадено от листа с психични заболявания в края на миналия век, не означава, че е нормален човек!!!

187

До Членска Карта N7

преди 7 години

Какъвто и да е.... еврейн, пoмak. Той не е психически здрав. Президента-портиер. Така ще остане в историята.

186

Членска карта №7

преди 7 години

до 252Не е нужно да се срамувате, той дори не е българин....

185

Анонимен

преди 7 години

Тая мacтия посрами целия народ и цялата държава. Жaлko, смешно човече без гръбнак и с идиoтcka физиономия. Тоя едно дело няма от което да не се срамуваме. ОТ ГЕРП е. Това им е кадровия потенциал

184

Анонимен

преди 7 години

Защо хората масово напускат *** бг - защото само *** има тук и руски *** , да не говорим за заблудени умственоизостанали русофляци !!! То ще ви излезе през носа ...

183

Членска карта №7

преди 7 години

Безроден несретник! Хранен в златна копаня от чужди нам твари...

182

Членска карта №7

преди 7 години

Несретник!

181

Анонимен

преди 7 години

Какво се чудите? БТВ е американска телевизия. Разбира се,че ще интервюират техни хора. Аз си мисля обаче дали в нейните журналисти е останал поне малко патриотизъм или изцяло са купени. Трудно ми е да си представя,че нормален журналист ще отиде да нвземе интервю от провалил се президент, който не представлява никого и който доказа,че не му пука за България. Интервюто е падение не за Плевнелиев, а за журналиста.

180

dp

преди 7 години

Разбира се, че опитва да провали ЕС - идеята му е, че слаб съсед е по-добре от силен (глупашки манталитет на страхливец но това е ситуацията).Един поглед върху грака който изсипват *** от тролефермата на кремълския Саурон стига, за да е очевидно какво се напъват да направят.И пак един поглед върху жалките им напъни стига да се види, че освен есстествения резултат от напъването друго няма да постигнат, и самите *** и господарят им просто нямат и малка част от нужния ресурс, жалки са.

179

до 239

преди 7 години

ХАхахахахахахаххахах Само, че Apple не може да ти стопли простия реотан на главата

178

Анонимен

преди 7 години

Ами,какво стана тя? ГЕРБ - фондация " Ханс Зайдел" - Германия ДБГ - фондация " Конрад Аденауер" - Германия ДОСТ - Турция ДПС - мошенници на самоиздръжка АТАКА- Русия БСП - местни олигарси Да България - фондация Амирика за България - САЩ Нова демокрация - фондация Амирика за България - САЩ РБ - - фондация Амирика за България - САЩТрябва да закриваме парламента!!!

177

флинкерхофен

преди 7 години

214 и Плевнялиев си приличат- и на двамата Русия им е виновна за всичко, дори за душевния запек :)

176

Анонимен

преди 7 години

По каква причина продължавате да ме занимавате с това недоразумение?! Не ме нтересува какво му плащат да "мисли" и не желая да му гледам противната физиономия повече!

175

Е

преди 7 години

Този и за брака си обвинява руснаците.

174

Панталоне

преди 7 години

Много ми е забавен, ама мисля, че няма кой да го търпи още пет години като президент.

173

гого

преди 7 години

много е удобно да сравняват Крим с Кърджсли и да се говори за безпринципност, но тогава трябва и за Охрид и Солун да поговорим и тогава тез принципните за Крим ще кажат...еее ама то не е същото ...да не гоеирим за Косово..

172

ИСКАМ И АЗ.

преди 7 години

И аз бих говорил гоооолеми глупости, както би постъпил всеки българин, без значение от съдържанието, СТИГА ДА МИ ПЛАЩАТ КОЛКОТО ПЛЮВНАЛИЕВ.

171

Анонимен

преди 7 години

*** гербави, скоро няма да има парички за вас... но е кеф да ви случа и гледа човек, как квичите на умрело ха-ха-ха