22

Горби

преди 7 години

Оле Тръмпи ама ти си наистина Доналд ***! Не знам откъде се взе таквоз чудо начело на Америка!

21

Анонимен

преди 7 години

Егати демагозите. За създадената несигурпност и вълна от мигранти накрая трябва да се плаща. Ами пичове да ни бяхте поканили и нас на масата не само за плащане на сметките - кои печели от продажбата на оръжия и медикаменти, кои печели от петрола и транспорта, кои възстановява и строи и чии компании са там.Ами търсете ги тях...

20

Безпартиен

преди 7 години

До АнонименА какво да му е отношението към медиите след като се опитаха да му дескридитират цялата кампания. Медиите като BBC, CNN и големите вестници New Yourk Times,Washinton Post....просто не ги допускат много до Белия дом и трябва да купуват информацията и пресконференциите от други медии, струва им скъпо и затова ги е яд и плюят.

19

Анонимен

преди 7 години

Да гледаме рално на нещата...И да плащаме мизериите не ги забъркваме ние нали...Ще плащаме и ще сме безгласни букви.Цяла Европа се тресе от атентати и мигранти.Да не би Европа е виновна за това.Щатите са нали.Ама океана е далеч и ние да обираме негативите.Най добре е САЩ да се приберат зад океана,Е.С.да си създаде боеспособна армия и да има съгласие със съседите Да говорим истината САЩ имаха пръст в Украйна.Затова и Русия анексира Крим.Всички неразбории в светът започват от тях.Това е...

18

Анонимен

преди 7 години

"US-президентът смята, че Германия трябва да се изплъти и на САЩ"Триполивите да се изплътят на травеститите от НАТО, ще има яко изплътяване според най-добрите евроатлантически традиции.

17

Безпартиен

преди 7 години

А тука е прав човека, и ние не даваме пари за отбрана, и си мислим, че думата "НАТО" ни пази от всичко. На леля Меркел да и става ясно да създава бързо европейския Вермахт, че накрая на Тръмп ще му писне и ще се изтегли от Европа (идеята е на Айзенхауер всъщност)

16

Анонимен

преди 7 години

***,не мога да го приема като сериозен човек,президент на най мощната държава.Самите му изказвания,държане кофти отношение към медиите и въобще.

15

Даскал

преди 7 години

Ами да плЪщат тогава...

14

Анонимен

преди 7 години

Нато при варшавския договор! Там да си броят борчовете.

13

редакторА

преди 7 години

ЕЙ АВТОРА --- "изплати" не изплъти

12

До Циганин

преди 7 години

Суске суске обоце!

11

ивчо

преди 7 години

то не е къс но и на нас фа го рекне, щото някой бивши вождове от писледните години тук в Бг решиха първо че вс е цветя и рози и второ че нвкой от НАТО ще идва да ни пази а ние ще свием разхофите за отбрсна и армията колкото фа имс заплсти и да излиза някой на паради и поклонение.

10

Криза!

преди 7 години

Абе да разбираме ли, че Нато не функционира вече? Па прав си е Бай Дончо, щом не плащате нема Нато... После решиха да правят Ес армия, ама никой не иска да служи... Егати и съюза по-зле е даже и от Ссср... Мани, мани!

9

Анонимен

преди 7 години

До PlattaМдаа, прав сте, това "Германия трябва да се изплъти" в заглавието май ще да е изплащане с жива път.

8

risk assessor.

преди 7 години

Гедерейката ще трябва да се бръкне за отбрана и няма да има за клетите мигранти​!Ужас!!!!

7

Честито

преди 7 години

Три години от връщането на Крим в Русия.

6

Platta

преди 7 години

Плътски работи е правил някой ***

5

възмутен

преди 7 години

Моля , на Верчето да намалите заплЪтата , или пък тя си мисли само за плът , и от там идва заплЪти ;)

4

,,Ъъъъ"....

преди 7 години

Доста са неграмотните в тази страничка от интернет, но иначе цензурата им работи, като по Живково време.

3

Анонимен

преди 7 години

Отлична за Тръмп, за Меркел/ едва ли, няма ръкостискане, само яко потупване