109

VREME E....

преди 7 години

V SREDATA NA 80 TE V SALVADOR IMA6E NA MODA EDNI TAKA NARE4ENI :ESKADRONI NA SMARTTA: NE ZNAM ZA6TO TAKA GI NARI4AHA, AMA VSIAVAHA UJAS NAVSIAKADE.....

108

АЗЪ

преди 7 години

Ами ние да затворим границата за 15 дни, Холандия пристанищата за 15 дни, Германия да затвори стокообмена за 15 дни. Тогава да си помислят да ги пращат или не.

107

sante_dog

преди 7 години

Динки и Перата ще им кажат "Го Турки! Го Бак!" И те ще се върнат!Отдавна беше ясно че споразумението с Турция за бежанците ще се използва за сплашване, но ако не бяхме дремали сега щяхме да сме с нормална стена оборудвана гранична полиция и армия на границата...

106

Анонимен

преди 7 години

На тоя му стига само ЕС да вдигне митата на колите произведени в Турция с 1% и му отиде икономиката. Да не говорим, ако намалеят ЕС туристите кво го чака :)

105

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До Анонимен 118-Ти добре ли си??? Пука им на немци и холандци за новото летище в истамбул...Сигурно китайците които пътуват за Мюнхен ще кацат в Истамбул и от там ще вървят пеша до Германия???

104

Анонимен

преди 7 години

Новоизбрания човек на Холандия, между другото е взел рандевууу от ТУРЦИЯ за среща.

103

Анонимен

преди 7 години

До АндрешкоPARA NEMA, EC HAZNATA E PRAZNA ! PRIMIRI SE S TOVA,AKO MOJE6 DE....

102

Анонимен

преди 7 години

АБЕ ТУК ВСЕ ОЩЕ ИМА ХОРА, КЪДЕТО ВИКАТ...ОТ КЪДЕ ЩЕЛИ ДА МИНАТ ТУРСКИТЕ СТОКИ КЪМ ЕВРОПА...САНКЦИИ ТВА ОНОВА...А НЕ СЕ ЛИ ПОДСЕЩАТЕ, ЧЕ ДАЛИ ТУРЦИЯ ГО ИМА НА ПРЕДВИТ И ТОВА...!!!?

101

ист

преди 7 години

Защо никой бежанец не иска да отиде в Русия. Русия е прекрасна държава, огромна, планини, тайга, студ, глад, каквото ти душа иска. Имат идемокраццция. Нещат и нещат.

100

Андрешко

преди 7 години

Ако искаме да охраняваме добре границите си отново трябва да създадем Гранични войски,както при Живково време и ще създадем работни места,за които ЕС ще плаща...

99

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

До До ЕвропаА на теб минава ли ти на ум че когато Турция пусне бежанците,България и Гърция ще затворят границите??? Ха да видим тогава как дървените турски домати и другата евтинжос стока ще стигне до Зап. Европа??? Тогава анадолското диктаторче май бързо ще си седне на га за...

98

Анонимен

преди 7 години

"Гледам и чужди медии...И В ГЕРМАНИЯ И В ХОЛАНДИЯ СКОРО ПО ПРОГРАМИТЕ КОМЕНТИРАХА...КАК ТРЕТОТО ЛЕТИЩЕ В ИСТАНБУЛ (най-голямото в света), КОЕТО СКОРО ЩЕ Е ГОТОВО "ЩЕ НАВРЕДИ НА ИКОНОМИКАТА ИМ":-):-):-)"ТА ТО ТОЧНО СЛЕД КАТО ОБЯВИ ЕРДОГАН, ЧЕ ЩЕ СЕ ПРАВИ ТРЕТО ЛЕТИЩЕ В ИСТАНБУЛ...ТОЧНО ТОГАВА ПОЧНА "ГЕЗИ"... НО НЕ МИНА НОМЕРААА, ПОСЛЕ ПРЕВРАТ...НЕ МИНА НОМЕРА...ЛЕТИЩЕТО СЕ ПРАВИ И ЩЕ БЪДЕ ДОВЪРШЕНО, КОЛКОТО И ДА НЕ ИСКАТ!!!

97

Турчина

преди 7 години

Ердоган и да пусне и да не пусне все тая. Четете малко статистиките за раждаемостта на Европа и ще видите, че нещата вече са поели по необратимия път. Мюсюлманите всяка година се увеличават 5 пъти повече от християните. Само в Брюксел миналата година те са се увеличили с 30%. И на последните Холандски избори за пръв път в парламента влиза турска партия

96

Анонимен

преди 7 години

Скоро Турция ще яде бахура ми се струва.

95

й

преди 7 години

С ТЕЗИ ПРИКАЗКИ НА ТОЯ МИНИСТЪР СЕ ПИТАМ КАКВИ СЪЮЗНИЦИ В НАТО МОГАТ ДА БЪДАТ ТЕЗИ ОТ ТУРЦИЯ??!! АХМЕД ДОГАН ДА МИ КАЖЕ,БИХ ИСКАЛ.ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА НАТО БИ СЛЕДВАЛО ДА СЕ СЕЗИРА И ДА ВЗЕМЕ ОТНОШЕНИЕ. ЧЛ.5 ОТ ДОГОВОРА НЕ ПРЕДВИЖДА СОЛИДАРНОСТ АКО ДЪРЖАВА ЧЛЕН НА НАТО ИЗВЪРШИ ИНВАЗИЯ В ДРУГА ТАКАВА.НЕ ТРЯБВА ЛИ ТОЗИ ЧЛ.5 ДА СЕ ИЗМЕНИ В ГОРНИЯ СМИСЪЛ?

94

MMMM,

преди 7 години

ERDODAN E BABAIT, AMA ONZI S U6ANKATA NE E ZABRAVIL ZA SAMOLETA......

93

Анонимен

преди 7 години

Но както и холандските крави разбраха,атаката срещу Турция,член на нато е защото Ердоган не играе по свирката,затова се опитаха да го премахнат ,не стана и вместо да си вземе поука,се опитва въпреки различия да се пооправи алъш вериша с Путин=анатема за сатанистите.От Турция се искаше само едно- да пре́гази Сирия по пътя за обезглавяванет и разчленяването и както добре е казано в ционисткия план за средния изток на Йинон,това включва създаване на кюрдска д-ва,Турция обаче също е в плана за разпадане,Ердоган дали го осъзна накрая?И че е пушечно месо за Русия?

92

Анонимен

преди 7 години

НА БЪЛГАРИТЕ МОГА ДА КАЖА ДА НЕ СЕ ТРЕВОЖАТ ТОЛКОВА...ТУРЦИЯ ИМА ПОПРИНЦИП ДОБРИ ОТНОШЕНИЯ С БЪЛГАРИЯ...ТЕ БЕЖАНЦИТЕ БЕЗТУЙ НЕ ИСКАТ В БЪЛГАРИЯ...МОЖЕ ЗА ХАТЪР НА ДОБРИТЕ ОТНОШЕНИЯ ДА ГИ ПРАТИМ С TURKİSH AİR...:-)

91

Ф.Е. Джержински

преди 7 години

Мит е, че Турция държи на полусъединител сирийски бежанци. Те си стоят на границата докато свърши войната и искат да се върнат по дмовете си. Тези сирийци, които искаха да предприемат авантюрата - емеграция одавна го направиха.Турските служби пипат по акъла авганистанци и пакистанци, че в ЕС ги чакат разкрачени девици. Осигуряват им транспорт до нашата граница и им дават джоб,парасъ. Не случайно повечето нелегални мигранти са хлапета от Авганистан и Пакистан.

90

Анонимен

преди 7 години

Пак ще му клекнат. Путин му клекна, та тия ли няма...