14

Българина

преди 7 години

Това което не каза е че сащ и турция бутат заспалата *** европа към пропастта. Дано падне ското в тая пропаст пък може и да се събуди. Исляма е чума която трябва да се изкорени

13

Анонимен

преди 7 години

Когато Българската войска е била пред портите на Константинопол, великите сили ни спират да влезем, всичко това сега нямаше да се случва.

12

ИСТИНАТА ЗА БГ

преди 7 години

Българина се прави на важен,но всички знаем че няма 1% покритие.Искам да ви подсетя че над 2 милиона български граждани слугуват като роби на ЕС.ТОВА Е ЕДИН ГОЛЯМ ФАКТ!!!!!!До като Турция защитава националните си интереси,ние като дърти маронетки обикаляме от перон на перон.ЗАСРАМЕТЕ СЕ МАЛКО ,АКО ИМАТЕ ТАКОВА ЧУВСТВО!!!!!!

11

Анонимен

преди 7 години

Нищо ново под Слънцето. Както и да погледнеш писаната история, човечеството рядко се е застоявало кротко и мирно повече от 20 години и винаги, и с радост, се е включвало в някой локален или по-регионален тупаник.И за к'во?Естествено, че за поредното преразпределение на благинки и кинти...

10

Хазяин

преди 7 години

Турците отдавна искат да правят с Европа това, което правеха с България 500 години. Сега очевидно се стягат за нова атака, обаче този път изненадата ще е за тях. Константинопол отново ще бъде във владение на Белия човек.

9

scbg

преди 7 години

Тези съвсем се самозабравиха...заплашват наляво и надясно. Достатъчно е Европа да им наложи ембарго за 2-3 месеца, в комбинация с намаляне на доларите от САЩ.

8

Циник

преди 7 години

Тъ*пан е думата!И след това Турция ще е напълно ЗАСЛУЖЕНО изолирана!

7

Циник

преди 7 години

Този турски *** - не знае какво си пожелава!Хипотетично - ако това стане - ислямската и*змет ще и се наложи да напусне!Супер!7

6

Анонимен

преди 7 години

Ами доколкото знам християните са много повече от мюсюлманите в Европа, така че да внимават турците когато плашат с война !!!

5

гошо

преди 7 години

Тия решиха да свалят маската и да покажат истинското си лице. Очакваше се.Първо се натрупва маса (бежанци), когато стане критична надига глава

4

Анонимен

преди 7 години

Ако виждате, че Европа върви към пропаст защо отивате там ?? Защо отивате там ? За да я вкарате в пропаст !Ислямистите сте хора, които знаят да пл.юят в чинията с която са ги нахранили.

3

Princip

преди 7 години

Svobodno dvijenie na kapitali i hora...I zemnoto privlichane...

2

Циник

преди 7 години

Цитат: " Скоро в Европа ще избухнат религиозни войни. Така вървят нещата, заяви турският външен министър."И така да е - по добре " очистване чрез война "Отколкото - бавна агония!

1

Анонимен

преди 7 години

Iska vi se i vie da ste v eu ama siktir