11

Анонимен

преди 7 години

който се изкушава в политиката ще е наясно, че Ердоган днес играе за Путин. Много го стреснаха ходовете на Кремъл с отрязването на туристите и вноса на турски стоки, предимно селски. Това щеше да го катурне. Затова направи редица атентати и измисли преврата. Сега лае като пинчер срещу Европа, защото това е музика за путиновите уши. Алъш-веришът с Москва ще върви! Аллах керим!

10

Анонимен

преди 7 години

До РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪХоландците прибраха оръжията на босненците, предадоха ги на сърбите и си търгнаха

9

истината

преди 7 години

Холандските ООН войници сключиха таен договор със сръбския генерал. След което с "гаранциите" на холандците босненците предадоха оръжието за да спре войната но сръбските чети ги избиха като кучета.Европа гарантира правото на мюсюлманите да бъдат избивани, такива са правата на човека в Европа

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2''мисля, че да направили ТОЧНО каквото трябва холандците'**********Босненците са твои братя славяни а ония като му дойде времете ще направят същото с тебе.

7

истина

преди 7 години

това е истина, като ви го кажат право в лицето защо мяукате третополови либерасти такива...

6

истина е

преди 7 години

РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ХОЛАНДИЯ И ТУРЦИЯ Е ОТ ЗЕМЯТА ДО НЕБЕТО !! ТУРЦИТЕ ХОРА НИКОГА НЯМА ДА СТАНАТ !!

5

Анонимен

преди 7 години

Не лъжи Рюте, не лъжи! Цял свят знае, че заради вашите напушени гейове, които наричате войници стана най голямото клане след ВСВ.

4

Анонимен

преди 7 години

Ercigan e mishka s mikrofon

3

Анонимен

преди 7 години

Sega Erdolgan lae,zashtoto Rusiya natiska kopcheto,a Amerika plashta zatova mu idvat nechuvanite provokacii.Koi kakvoto pravi na sebe si go pravi

2

Анонимен

преди 7 години

аааатрябваше ли да го предотвратяват?? мисля, че да направили ТОЧНО каквото трябва холандците, евала

1

Е

преди 7 години

Холандският премиер Марк Рюте определи като "отвратителна фалшификация на историята" Ами много точно го е казал. Даже доста меко.