285

BULGARIA

преди 7 години

Що е то македонци? Това са самозабрави ли се Българи. Страшния воевода Чавдар хайдутина е от Щипско. Градът е част от България по времето на Самуил, после попада под византийско владичество. По-късно отново е част от Втората българска държава, като при царуването на Иван Асен II

284

Анонимен

преди 7 години

"Ми извинете сте бре . Вие какви ора сте , не разумите ли че сакаме само паспортоти да одим по европата за пари, а не защо се имаме за б*гари . Уф, будали, с будалите"Сакате една убава бугарска сопа, пичка ви матерна, изр0дени србомански кочиня. Пак ке се вратите у майка Бугария, другиот вариант е ще ви го кажуват албанските фесове :)

283

Анонимен

преди 7 години

Ми извинете сте бре . Вие какви ора сте , не разумите ли че сакаме само паспорт оти да одим по европата за пари, а не защо се имаме за б*гари . Уф, будали, с будалите

282

Българин

преди 7 години

Имам един въпрос към макетата:Нашия велик български герой Чавдар войвода от де ка е родом? Дето песни за него се пеят и стихове имаме. :)

281

Анонимен

преди 7 години

Абе, ке требе да и се извиниме на жената, за дека сме и дозволили да получи тескере.

280

хахаха

преди 7 години

Бе то в Англия има недостиг на работна ръка, и си имат програми да приемат работници от страни извън ЕС. Висококвалифицирани работници, само да уточня.Та ако бях АЗ маке, щеше да ме е повече срам, че... едно елементарно образование не съм получил, например. Че и една квалификация нямам, та да я карам по лесния начин - БГ паспортче, и право там. А това да си на 30-40 г., и да МЕЧТАЕШ да КАРАШ КАМИОНИ?! По-жалка работа не бях чувал.Чак ми става гадно за макетата, като се замисля... Трагедия!

279

Анонимен

преди 7 години

ти пък ке учиш турски ...ай честото да ти е

278

Анонимен

преди 7 години

Ами щом е било огромно унижение да учат български празници и български исторически личност, нека сега да учат за албанските празници и албанските исторически личности, а и албански да учат като втори официален език! Така ще им е по-добре!

277

Тъпанар

преди 7 години

Ама как може да унижавате хората - да им давате български паспорти срещу учене на българска история...Тази велика нация, която е измислила азбуката, сразила е Отоманската империя, която вече има колония на Юпитер...А корените им са преди Дарвин...Когато Албания влезе в ЕС, ще си дават само жените и дъщерите, без да учат "гадна" и "долна" история

276

Анонимен

преди 7 години

Не се безпокой скъпи, истина е . Това е единствения начин да се наречеш така както тук ти забраняват. А то е да си македонец . Няма да го разбереш -зов на кръвта.Лека нощ любими .

275

Анонимен

преди 7 години

Туй мАкедонските Историчери, са като българските метеоролози, можеш да лъжеш смело и безотговорно и да си изсмукваш от пръстите, а никой не ти търси отговорност, абе сладка работа !

274

До325

преди 7 години

Ти сериозен ли си ? Вярваш ли си ? Да нямаш температура, скъпа?

273

Анонимен

преди 7 години

Има и българи, които си взимат македонски паспорти .Просто да си знаете- да не стане така, че пак да сте изненадани

272

Исторички преглед...

преди 7 години

За македонците историята е халва, локум и со малко боза.. Мажат, бършат, измислят и нищо не става. Кои са биле античките македонци от които нищо не е останало? -Това са тракийски племена, приели гръцки език, култура и начин на живот, а в последствие започнали да водят войни с гърците. Как така стана та пишман внуците на Александър говорят славянски език и носят славянски фамилии?

271

Анонимен

преди 7 години

Ми те са се молили, дали сме им( защо ли ?), на мен не ми трябва македонски,,пасош"(и не знам друг българин, на който да му трябва) освен, ако не е от много мека хартия, да икономисам малко за wc-то де, не за друго

270

Анонимен

преди 7 години

Я веднага да се отнемат паспортите на тия кекала и да се спре да се дават български паспорти на *** и пульо ! Тях ще ги оправят албанците !

269

Анонимен

преди 7 години

Яд ме е, че навремето след Първата Балканска Война, вместо да си запазим Одринска Тракия и Беломорието, сме се сдърпали със съюзниците за Македония и накрая сме останали с нищо. Трябваше още тогава да ги зарежем тия диваци и сега щяхме да сме много по-добре.

268

Анонимен

преди 7 години

Абе измислени,,мАкедонци", Вие се молите за бг паспорти, защо ли ви ги даваме ? Всъщност това са си наши вътрешнозаводски проблеми, вас не ви касаят. Приятно вмирисване във вашата селско-провинциална, безпросветна дупчица !

267

Расате

преди 7 години

В България трябва да се създаде орган за проследяване на новите граждани - и ако злепоставят България да им се отнема гражданството !!!

266

Анонимен

преди 7 години

Защо трябва да се съобразяваме с тези неблагодарници, айде у лево ?! Не е лошо и да ги спрем за ЕС, тези с това изкривено съзнание само гадости, ще ни правят, трябват ли ни ?!