283

Анонимен

преди 7 години

дааа най-можете...да крадете

282

Анонимен

преди 7 години

Той няма да спечели е ясно.Ама сателитите му е важно да не спечелят!Марешки=ГЕРБ

281

Анонимен

преди 7 години

След президентските избори,когато подаде оставка, сам каза ,че хората не те искат и затова се оттегляш . А сега отново твърдиш обратното ,че си любимец 13 .Обръщаш се като палачинка и мислиш ,че хората пасат трева

280

Анонимен

преди 7 години

Голям страх ги тресе ГЕРБ.Лично Борисов обикаля с велможите из България.Нервен,злобен, заплашващ, дрънкаш глупости,конфликтен .Сякаш не избори,а територията ще разделя с конкурентна банда

279

Анонимен

преди 7 години

И като си толкова можещ , защо два пъти напускаш по средата на пътуването ,така добре управлявания от тебе кораб.

278

Niki

преди 7 години

Толкова ***, неук, нагъл, безочлив, невъзпитан човек като тази мутра не съществува.Гласувал съм на всички избори до сега за този деградирал бандит, и не мога да си го простя.

277

Анонимен

преди 7 години

Всичко построено са картонени кутии,пясъчни замъци на плажа които водата ги отмива.Ниско качество,наблягано е на лустрото докато се разпадне.Една бутафория.Но покрай това са окрадени много пари.

276

прощално

преди 7 години

О,бела чао,бела чао,бела чао чао чао....

275

Анонимен

преди 7 години

Рядко се ражда толкова отвратителен човек! Толкова подлост, гнус, простотия, лъжи, предателство, алчност и жестокост на едно място рядко се среща. И точно това "чудо" ни се натресе да ни е премиер! И резултата е видим, бедност, разруха, отчаяние, жестока корупция, неспирна миграция. Обикаля из страната и продължава да лъже хората които докара до бедност и отчаяние. Колко ли трябва да си болен за да го харесваш и дори гласуваш за него?

274

БАБА БУНА

преди 7 години

НАЙ МОЖЕЩИТЕ В КРЕДИТЕ,КРАЖБИТЕ,ПРИСВОЯВАНИЯТА И КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ И ПРОДАЖНИ БЪЛГАРИ И ДР.ЧРЕЗ НАШИТЕ ПАРИ.

273

Хаирлия да е

преди 7 години

България на четри магистрали и България без граждани са новие палтии.

272

Анонимен

преди 7 години

най-можещите продажници и мошеници

271

Анонимен

преди 7 години

"Дончев бе категоричен, че който използва лъжи, за да спечели изборите, не печели повече доверието на хората."Да бе да....Два мандата опропастихте и за трети се натискате. Или това вашето не са лъжи, а локуми?

270

Анонимен

преди 7 години

АБЕ И КОРНЕЛИЯ И БОРИСОВ СА НА ЕДИН КАНТАР. ТЕ СА МИЛИОНЕРИ ,ПЛАЩАТ ОТ НАШИТЕ ПАРИ НА *** ДА ГИ ХВАЛЯТ И НИЕ ЗАСПАЛИТЕ БЪЛГАРИ СМЕ ГОТОВИ ОЩЕ ЕДИН ШАНС ДА ИМ ДАДЕМ ,ЗАЩОТО ТЕ НЯМАТ НАСИТА....ХАЙ СЕКТИР И КРАДЦИТЕ ,ВМЕСТО ДА ТЪРКАТ НАРОВЕТЕ ТЕ СЕ ХВАЛЯТ И НАИВНИЦИТЕ ГИ ПРЕИЗБИРАТ ДОКАТО СЪВСЕМ ИЗЧЕЗНЕ БЪЛГАРИЯ ....

269

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ са единствената читава партия в момента.Показаха, построиха, а не като червената мъгла...

268

бургазлия

преди 7 години

Ако тея са най-можещите ,аман ти и държавата.Аз трябва да съм космонавт тогава.

267

Анонимен

преди 7 години

АКО НИЕ БЪЛГАРИТЕ СЛЕД 27 Г. РОВЕНЕ НА ДЪНОТО ЗА 80 % ОТ НАРОДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ДОСЕГАШНИТЕ КРАДЦИ ОТ БСП,ДПС,ГЕРБ , АТАКА ,ДОСТ -ЗНАЧИ СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ХАЛА ! НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПЪВАШ В ЕДИН И СЪЩИ КАМЪК 27 ГОДИНИ. ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ В БЪЛГАРИЯ Е КОМУНИСТИЧЕСКА И НИКЪДЕ Я НЯМА В ТАКЪВ ВИД ПО СВЕТА ! ТЕЗИ КРАДЦИ ЗАТОВА НАПЪВАТ ПАК ДА ВЛЯЗАТ ЗАЩОТО СМЕ *** И НИ МАМЯТ И НИ ОТНЕМЕТ ЕЛЕМЕНТАРНИ ПРАВА !АЗ СЪМ ЗА ЗАТВОР ЗА ВСИЧКИ КРАДЦИ ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИНИ. ТИЯ НЯМАТ НАЯЖДАНЕ НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ ?

266

Хенде Хох

преди 7 години

Вие сте същите като предишните и предишните ,и предишните..Но сте доста по нагли прости и без всякаква култура.А ти мутроо еднокнижна си срам за този народ,а тези които те избират са,срам сами за,себе си!

265

Разочарован

преди 7 години

Срамувам се, че гласувах за ГЕРБ. Удобно премълчаха съгласието си за СЕТА, което се прие на междуправителствено ниво и се опитаха да изкарат Радев виновен за тяхното решение. Удобно ГЕРБ премълча "Постановление 208" - реализирало се отново с тяхно съгласие. Черешката на тортата, опита за дискредитиране на най-добрият български журналист Елена Йончева, чиито репортажи излъчваха всички световни медии. Обидно ми е като българин, че посегнаха и на г-жа Йончева по един варварски начин. Обидно е...

264

Анонимен

преди 7 години

Другаря Бойко Борисов, най-хитрия сред пожарникарите . Най-умния сред ромите.Все повече прилича Тодор Живков .