133

реалист

преди 7 години

За разлика от Плевналиев, едва ли някой се съмнява, че наш,то момче Боко , НИКОГА НЯМА ДА ПОСМЕЕ ДА СЕ РАЗХОЖДА БЕЗ ОХРАНА И БРОНИРАН ДЖИП. НАРОДНАТА ЛЮБОВ...ЩЕ ГО ЗАСТИГНЕ!

132

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 7 години

Омразните на много от вас рускоговорящи, хубаво ще ми освободят отънелия джоб със добри парички идващото Лято !И старите клиенти доволни, и новите !

131

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Яростта на путинофилите е явно доказателство, Плевнелиев е водил правилна политика... - и Стефан Стамболов го свалиха и убиха русофилите, но историята го оцени по достойнство...

130

114

преди 7 години

До АнонименНорчето ще гласув в Масква под надзора на решетников

129

джам джам котаки

преди 7 години

До Анонимен , явно цялото семейство са ви ашладисвали яко *** с какалашниците когато сте били на гурбет в Коми , че да ги мразиш толкова .

128

Нгазаки Якошиба

преди 7 години

Да де, свободно си се разхождаш по улиците, ама с охраната от НСО, която ти се полага по закон 2 години. Не че после няма да "измислят" някоя сериозна опасност, поради която ще се наложи оставането на охраната...мдаааааа

127

Анонимен

преди 7 години

Аре скрий се с този комунизъм да те таковам в защитника на Плевнелиев!Ненормалник.Виж му банковата сметка как се е движила докато дрънкаше, тогава твоите деца ще ги е срам от теб.*** ***

126

no comment

преди 7 години

Бившият "български" президент ще ходи във Вашингтон да гласува на изборите за българско правителство...

125

Анонимен

преди 7 години

Робите на руските крепостници са най-отвратителните и вредни създания.

124

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 126Голям *** си. Това е най свестният президент който сме имали и ако твоите деца имат късмет ще живеят в страна каквото проповядва да е Плевнелиев. Ако нямат късмет и ако живеят в Българияи изродена до твоите, на курниновицата и на вашите руски господари разбирания горко им. Това вече сме го живели. Или ти вече си ги изпратил подобно на крушовишката *** на Запад а нашите кучета ги яли.

123

Анонимен

преди 7 години

"Ще гласувам като активен гражданин, но ще го направя във Вашингтон"Ще гласувам като активен вашингтонски слуга, затова ще го направя във Вашингтон.

122

Анонимен

преди 7 години

Глупавите си направиха северен поток.А вие понеже сте умни се молете на Турция.

121

Гюнтер

преди 7 години

Не знам за Варна, но в пристанище Бургас е пълно с тръби за Южен паток... Купища :) Путин здраво плаща...

120

Анонимен

преди 7 години

Ало члена на Менса, ти с какъв коефициент си?

119

Факт

преди 7 години

Ами след 1 година никой няма да го помни-от какво да се притеснява....

118

Анонимен

преди 7 години

Къде е този Южен поток че да го видим?Първанов беше президент преди 10 години. Изредиха се Станишев, Орешарски и бол болшевики. Този поток съществува само в болното съзнание на Mypзилкитe дато пишат тука за някоя и друга скъсана рубличка.

117

Анонимен

преди 7 години

Той обясни, че е регистрирал фондация "Решение за бъдещето". Тя ще има образователни цели и всеки ще може да дарява.Превод:Той обясни, че е намерил нов начин да усвоява пари - чрез фондация! Какво му се зъбите бе български баламурници?

116

Ангел

преди 7 години

Плевналиев изпълняваше длъжността Президент на РБ без капка желание.Затова се справи толкова зле.Живот в президентската резиденция не му отърваше ,НСО не му отърваше.Жена му се скри и отказа да изпълнява всякакви функции присъщи на първа дама .Разбирасе затова и не се кандидатира за Втори Мандат!Книгата която трябва да напише трябва да е със заглавие " Какво Не Трябва да Прави Един Президент " след което да опише целия си живот като Президент!

115

Анонимен

преди 7 години

Роска, поради каква причина ще гласуваш във Вашингтон? Да не би да са ти отнели българското гражданство?

114

Анонимен

преди 7 години

Смешно е да четеш как същства с IQ под 40, плюят с настървение по бившия български президент. И то само за да угодят на отмъстителните руски ***.