17

Хм

преди 7 години

"Просветения и либерален ислям"Е тая глупост като я видя и няма нужда да се чете останалото!Казано е:"Вълкът козината си мени,нрава-не!" И това е казано от хора с опит от 500-годишното "съжителство"!Когато Европа узрее за НОВА РЕКОНКИСТА,Халифатът ще е вече налице!

16

Будалиииии!

преди 7 години

Дайте на камиларя възможност да работи с нормиран работен ден, да получава сигурна заплата и да го третират като човек.Допуснете няколкото му неграмотни жени да живеят на соц.помощи без да работят, да не треперят от страх, че ще ги пребият с камъни и да получават пари за всяко салафитче, което изцвъкат.И после чакайте камиларят да се вразуми, да заживее само с 1 жена, да не прави по 5 деца годишно и да не довлече цялата си фамилия "у Немачко"!Мноооого има да чакате и да се надявате!

15

Анонимен

преди 7 години

"Дали ни харесва или не, но мюсюлманите са най-бързо нарастващото малцинство в Германия. Ето защо трябва да се положат всички усилия в Германия да се развива просветеният и либерален ислям. А на салафитските проповедници да им се отнеме "вятърът от платната"."КАКТО СЕ КАЗВА,ВЪРТЯТ ГО,СУЧАТ ГО,МАПОУМНИТЕ ГЕРМАНЦИ,ПАК СИ БЛЕЯТ СВОЕТО,че имало "просветен и либерален ислям".Също,като китовете самоубийци!И ние тъпландците сме вързани за тъпите дойчовци!!Боже,упази от малоумие!

14

Американ

преди 7 години

"едно мултикултурно общество.""Дали ни харесва или не, но мюсюлманите са най-бързо нарастващото малцинство в Германия. ""в Германия да се развива просветеният и либерален ислям." -- глупост след глупост в Германия... Бог да я прости в близко бъдеще..

13

Щирлиц

преди 7 години

Ала-бала!Това отдавна е факт,господа арийци.

12

Варненка

преди 7 години

Втърдили тона ли? Те милите доста късно се сетиха! Г-жа Изперкел, както вече я нарекохте, никаква я няма, най-добре да се пенсионира бабето, че от трън, та на глог. Закривай!

11

Анонимен

преди 7 години

Малцинство ли???

10

Анонимен

преди 7 години

А тези, които правят на проблем за някои сцени от филми, не показват ли двоен стандарт, ненаказвайки останалите и почти изцяло нелегални?

9

Бай Хой

преди 7 години

:-D

8

Анонимен

преди 7 години

"Няма място за паралелни общества" - този лозунг ми напомня за един друг"трудът те прави свободен".

7

Анонимен

преди 7 години

Нали идват избори и Меркел се събуди.Също като нашите политици.После пак ще започне да ги котка да и оправят генофонда.

6

Анонимен

преди 7 години

Тръмп ви показа нагледно как се втърдява тона, ама вие лаете срещу него и чак пяна изкарвате, госпожо Изперкел.

5

Антишваб

преди 7 години

Предизборен меркелски прах в очите. Плосък и *** като самата нея. Швабски дебилизъм и скудоумие.

4

Анонимен

преди 7 години

те се напълниха с въшки до горе и почнаха даже да ги газят по площадите, тия ми втрърдили тона... приемайте още

3

Партиен член

преди 7 години

Ха.ха ха.

2

Анонимен

преди 7 години

Късно, ще си сърбат попарата немците щом допуснаха в страната си у**ди от исляма

1

Анонимен

преди 7 години

Едно мюсюлманско сдружение е забранено. Берлинският сенатор по вътрешните работи окачествява това като "важна стъпка в борбата срещу тероризма".Днес едно, утре дай Боже - десет! Вдругиден - да ги изметем от Европа обратно в Африка. Важната първа стъпка е направена!