23

Анонимен

преди 7 години

Мир на прахта на момичето и дано семейството намери утеха! Инак таз държава не става за *** за зеле!!!.Дано БОГА да ни пази!

22

До 10

преди 7 години

Абсолютно вярно! Да сте чули лекар да свидетелства срещу свой колега в името на истината? Ами няма да чуете, защото лекарите се организират като престъпна група, като нещо се обърка в операционната.Трябва всеки сантиметър от болниците да е покрит с видеонаблюдение със звук, което се записва в реално време в министерството на здравеопюзването.

21

Д-р Иванов

преди 7 години

Обвинявайте още лекарите и накрая ще се лекувате сами! Има болести, които не се лекуват. При всяка една операция може да възникне усложнение и пацента да почине, дори и при вадене на зъб! Тъжна история, но лекарите в случая не са виновни!

20

мама3000

преди 7 години

Жалко е че млади хора си отиват рано рано. И аз видях много мои познати да си отиват млади. Кой от рак, кой от катастрофа...Не е редно това. Чувах от стари хора преди: "Господ при себе си *** не искал, затова млади и свестни хора си отиват рано"Ако това е божествената логика, да ти пикая на висшия разум тогава ;(

19

Содом

преди 7 години

До А Н Т ИЯж кашер и хелал мой...

18

Анонимен

преди 7 години

Ракът е унищожил Стефка за месец защото се е размножил във всички органи. Вероятно е рак на кръвта.

17

Анонимен

преди 7 години

Нормално е, когато знаеш, че си си свършил работата и не си допуснал грешка да държиш на аутопсия, защото ако я нямаше сега щяхме да плюем лекарите, че са покрили всичко.

16

Анонимен

преди 7 години

Заради комунистите, които прикриха аварията в АЕЦ Чернобил генетично се увреди нацията и едно ко_муне ей тъй за здраве не осъдиха, а сега се напъват власт да взимат с АЕЦ Белене. Само атоми им в червените и чугунени глави.

15

Пачо

преди 7 години

Жалко за пичето

14

А Н Т И

преди 7 години

Да сте чули за богат евреин починал от рак ?!

13

онбашията

преди 7 години

а, о ще нещо преди да ме баннат - рак на панкреаса не се лекува, ако имаше лечение, джобса щеше да си го купи, човека се пак беше милярдерче.

12

онбашията

преди 7 години

вярно е че българските лекари за нищо не стават, но това не е голяма трагедия, щото като уморят някой той също е българин и също за нищо не става, така че загубата за света не е голяма. така че по-добре не се палете за глупости, пийте си ракията и се радвайте на живота, докато го имате, и правете повечко деца, щото да не ревете после у фейсбука "ама умориха ми единственото дете"

11

Анонимен

преди 7 години

Ракът на панкреаса е изключително рядък на 18 г. Оплакванията най-често се проявяват едва в последен стадий, когато ракът е неоперабилен. В такъв случай не се прави нищо освен да се дават опиати за болката, която е една от най-силните, които човек може да изпита. Никой лекар на света не може да помогне в този случай.

10

мда

преди 7 години

Бог да го прости горкото дете... но тези коментари колко е зле всичко са прекомерни, защото ако вие стигнете до болница ще ги гледате същите хора които сега оплювате в очите с надежда. Сравнително наскоро се наложи да оперират майка ми и слава богу резултата беше успешен. Не сами искали пари под масата , всичко беше покрито по здравна каса или там както се води. Изследванията бяха бързи и точни от кръвни до скенера. Отношението на лекарите беше на ниво.. Има специалисти но ги ГОНИМ!!

9

Анонимен

преди 7 години

Баба ми е поминала от това, и баша ми ми е казвал как е взимал болкоуспокояващи от онкологията, понеже е мноооого болезнен този вид рак. Не само си е заминало момичето, ами е умряло като куче с лечение като от 18ти век - сигурно в пътеката им е влизало само да лежи с вдигнати крака, щото болкоуспокояващите са за други случаи. ***. Човек и да е за онзи свят заслужава ГРИЖА и то медицинска, която не е по силите на майка му

8

Анонимен

преди 7 години

Поредната ужасна трагедия... Не мога да си представя какво им е на хората...

7

Анонимен

преди 7 години

Не ви ли хрумва, че понякога наистина няма какво да се направи?

6

препатил

преди 7 години

У нас лекари не останаха всички са от фирма "Бяла мафия" ЕООД.

5

отдавна казано

преди 7 години

Живите ще завиждат на мъртвите.

4

Патолог

преди 7 години

Какво ли разбират мед. сестрите от хистология - некадърни устати мърли!