231

анонимен

преди 7 години

Тази ме дразни повече от ББ!

230

Рангел

преди 7 години

На Нинова президента жена му сложила роднина за секретарка на посланика ни в САЩ.Да я беше сложила направо за посланик. Тя и Поптодорова беше една простаПреводачка с орални умения, е видяхме докъде стигна, сега тея са по краткотрайни, щото бая професионалиски чакат да им дойде реда да покажат какво могат с минджалъка.

229

Анонимен_777

преди 7 години

Ами ще се предаде... след като разбра че няма да има ел.-гласуване и от сащ няма да могат да му напомпат резултатите... А бидейки полит. труп, това бе последната му възможност..!

228

Др. Иванов

преди 7 години

Знам бе другарю, спокойно, аз просто използвам нашия диалог за да издевателствам над феновете на ГЕРБ така измежду другото. А нацията от българи си е тук, другарю. И продължава да гласува за нашите партии.

227

Др. Иванов

преди 7 години

Другарю ФАШИСТ, там ли сте? Сериозно се притеснявам да не сте получили някакъв драматичен катарзис....на тези години не е добре така, трябва да го караме по-спокойно.

226

Иванов

преди 7 години

Ние сме замесени в доста разложения, другарю, но далеч не във всички. Например сега т.наречената "дясна" партия ГЕРБ се разлага. Ние нямаме нищо общо с това, мога да те уверя!

225

обективен

преди 7 години

Чета последните коментари и открих ФАШИСТ=ГЕРБЕРАСТ ! Макар че фашистите са били по-големи патриоти от дупе.дав.ците от Гроб.

224

Аве

преди 7 години

Щом и ФК Подуене изпадна в немилост, очевидно ветровете са издухали герберастката кочинка окончателно. Няма да го видим повече банкянския на трона, вече ще може спокойно да ръководи....отбора на ветераните на Витоша Бистрица.

223

Така

преди 7 години

*** с референдума какво стана, нищо не казваш .. ?

222

До байхейс

преди 7 години

Ако има народен съд ще му трябват лакеи като теб. Ще се водиш активен борец срещу демокрацията. Ха-ха-ха

221

Анонимен

преди 7 години

Лицемерие!Отново същия полъх-от мазето,гнило,същото вече 27 години

220

байхейс

преди 7 години

До До байхейсеврейски *** !Коганто не бяхме в НАТО България имаше 250 000 армия !!!сега България е окупирана държава която плаща заплатите и разноските на 6000 Американски окупационнен корпус !!!народния съд прес 1948 разстреля само 3800 предателя - много малко !пак ще има народен съд и тогава ти и останалите предатели ще се люлеете на бесилките !

219

До байхейс

преди 7 години

Ако не бяхме в НАТО и ЕС, ти сигурно щеше да ровиш в кофите за ***, ама то и те ще са празни.

218

anonimen

преди 7 години

приятно изкарване на цялата тумба лумба там наздраве бира да се леи и любов да се мисли бро хоремака е пълен аз идвам след малко вади скоча изсъхнаха ми устата и пускаи моабета

217

anonimen

преди 7 години

явно зе да бута масло като оня с лъжите де ходил насам натам и накрая си стоял в града или като онова кръчмарско чадо в женски род де като се зададе банкет явно живее с банкета ми мила моя не всички живеем с вината вечно нема да е има време да иде и от другата страна

216

байхейс

преди 7 години

Булка,ние няма да гласуваме за теб ако не ни обещаеш излизане от НАТО и гнусния еврейски кибук наречен Европейски Съюз !!!

215

До 249

преди 7 години

А на теб сигурно са ти обещали да ти удвоят парите ако спечелят другарете, но да знаеш че може и да те преметнат.

214

Анонимен

преди 7 години

Превземаш се, не превземаш, Корне ле,на изборите ще те тричим!Друго не очаквай!

213

Анонимен

преди 7 години

До изнервенПука й на нея за прякора. А на вас мръсни гербави тролчета това ще ви остане утехата, когато от ГРОБ ви спрат паричките след изборите.

212

Бай Ристо

преди 7 години

Другарката Нинова говори ясно и отчетливо като прави пауза след всяка дума, за да може електората им добре да ги смели, но така пък има опасност да забравят за какво е говори. А и то всъщност май няма значение за тях.