4

Анонимен

преди 7 години

"Откога една торба с кокали е естетически красива?"Ама като допълниш торбата с мас и става красива? Хайде стига, ясно е че имаш комплекси и нямаш волята да имат прилична фигура.

3

Анонимен

преди 7 години

Сланината е грозна, деформира лицето и тялото, обвива и задушава всичко красиво в чертите на човешката физика.Освен че е грозна физически, е грозна и в духовен аспект. Показател за мързел и лакомия е, за хора които се тъпчат като пр***сета и не полагат грижа за тялото - храма на душата.Показател и за липса на воля е, което може би е най-лошото.И винаги се оправдават, болест било, гени било... а в 99.99% си е мързел, лакомия и липса на воля. Не ща да общувам с такива, камо ли в кревата...

2

Анонимен

преди 7 години

Правилно Наде, ние мъжете не сме кучета, че да налитаме на кокали. Мръвка само на заоблените места.

1

Анонимен

преди 7 години

Аре показаха се китовете да коментират под статията как слабите жени не били красиви и били налагани и дрън дрън. Аман вече от "ценности". Не, дебели, пищни или приятно закръглени както се наричат на галено не ми харесват и изобщо не харесват на никого и точка. Някои се женят за такива, но това е така защото не могат да си намерят слаба с малко дупе. Дебелото е грозно. ТОЧКА!!!!!!!