93

Анонимен

преди 7 години

Аз пък си помислих, че искат да затворят границата - най-после да спрат да идват неканените *** у нас...... А те пак за изборите - кой да краде повече... Гадната държава нови лагери за терористи иска да прави, патриотите пак лапането ги вълнува....

92

СульоПульоАтанасИаз

преди 7 години

Същите "войводи" дето бягат в ДПС за по-добро място в листите? Това е то да са истински отдаден на модерната българска кауза... на всяка цена да не изтървеш кокала.

91

реалист

преди 7 години

България няма нужда от партии, които противопоставят хората и да всяват умраза. Това няма да ни доведе до нищо хубаво. Проблема ни се казва липса на правосъдие. Кой не се дразни от несправедливостта и ограбването ни. Бедни сме и последни в ЕВропа, защото ни управляват партии с различни имена, но от едно кутило, свикнали да крадат.

90

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен: БСП 10 в бюлетината.Да се запомни и да не се гласува с бюлетина 10!

89

Анонимен

преди 7 години

Нова република 21 в бюлетината.

88

Анонимен

преди 7 години

БСП 10 в бюлетината.

87

реалист

преди 7 години

До 97Предпочитам "Да България" пред партии създадени от бивши ченгета и мутри. Има нужда от коренна промяна. Сегашните партии трябва да бъдат изринати от парламента. Доказали са, че нямат воля за важни за хората решения.

86

Турчин

преди 7 години

"Патриотите" и ДПС са скачени съдове. Последните събития го доказват. Жалко са простите турци и българи, които се хващат на въдицата, вместо да учат и бачкат повече.

85

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ 11 в бюлетината.

84

Анонимен

преди 7 години

Abe, тези кого лъжат???Всички знаят, че са платени ДПС ***.

83

Анонимен

преди 7 години

Под продажници визирам такива като този на снимката горе.

82

Анонимен

преди 7 години

НФСБ 17 в бюлетината.

81

Анонимен

преди 7 години

Ако Васил Левски можеше да види какви мазни продажници са днешните патриоти, би заплакал.

80

Анонимен

преди 7 години

Каракачанката е готов на който пилон му кажат, там да играе, ако е за дебелия комат. Ама докато има риби, ще има и рибари.

79

до реалист 93

преди 7 години

Дотук само от Да, България са показали,че са готови за борба с корупцията. Но са сами. Поне показаха на дела, а не само на думи, че властта не им е по-сладка и Христо Иванов и Радан Кънев бяха единствените, които се отказаха сами от властта, излизайки в опозиция,когато Бай *** не разреши съдебната реформа. Измежду двамата предпочитам Христо Иванов, понеже ми се струва, че на Радан Кънев някои приятелства с реформаторите са му по-важни.

78

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Красимир Каракачанов е последователен в изявите си през годините. Той за разлика от Валери Симеонов и Сидеров не си променя позицията през ден.Каракачанов е достоен мъж, а организацията ВМРО буди респект и уважение.

77

Анонимен

преди 7 години

Слави Бинев нали и той беше патриотичен.... т.нар.патриоти са хора с нисък морал, които разчитат на оебрзован и неграмотен електорат като му внушават, че да си велик българин означава да развяваш знамена, да си правиш татуси на възрожденци и да мразиш някого. Електората вярва и гласува. Хора, образовайте се, стига сме вярвали на едни и същи изедници, които обикалят от партия в партия. Потърсете алтернативата. Вижте кого плюят *** медии и за него гласувайте, нужна ни е съдебна реформа.

76

реалист

преди 7 години

Пред парите няма патриоти, затова сме на това дередже. Основния проблем на страната е корупцията. Трябва партия, която това й е преоритет. Аз ще гласува за такава партия, другото е празни приказки.

75

Анонимен

преди 7 години

Само да кажа на Каракачанов,че отдавна проблемът не е в автобусите.В Турция има изградена стройна организация и няма нужда хората да се разкарват.Голямата опасност е агента на турското разузнаване Местан.

74

Референдум!

преди 7 години

Аз пък искам с тези избори пак Референдум , ама тоя път на всяка урна по пет човека да броят и снимат бюлетините -да видите как ще Стигнат 4 милиона !