6

Анонимен

преди 7 години

Спете спете така проспахте и димони-крацията и видяхте докъде стигнахте. Чакате някой от мутрите и овчарите да ви вдигне на бунт ли? Е ще има да си чакате! Ще ви напълнят с тарамбуки и после ще ревете. Когато казвах на много от офцете че ги чака един много дебел а те рипаха скачаха и виреха двата пръста. Които пръсти в последствие им ги забиха отзад никой не ме чу а ми казваха че съм луд..Да бях луд тогава а сега кой е бил по лудият от мен? Не спете ами станете и си защитете държавата!

5

Анонимен

преди 7 години

Много лесно ще се провери дали има такава договорка. Който борави с документи, не говори празни приказки. Подобни документи трябва да бъдат извадени на светло. Народът има право да знае от кого да се пази и от кого да се разграничава. Ако това право не му бъде предоставено доброволно, той ще го упражни със сила в качеството си на върховен суверен на територията на България.

4

Анонимен

преди 7 години

Защо са такива безгръбначни бг политиците?Наемат се няколко транспортни самолета и *** почват да се транспонтират към Африка като преди тва са глобени по 2 хил долара за билетче.Могат да си продават хубавите дъщерички на турски бизнесмени за по 5 хил евра а не можели да си платят транапортът до Африка.От там е лесно.Ще наджапат до колена в морето и Могерини и сие ще долетят с последен модел спасителни кораби.Нали ще ги поправят генетично?В Италия даже монахини се избивали за *** бежанц

3

Анонимен

преди 7 години

Как герберските измами изпълзяват постоянно като змии! Никога повече власт за тях!

2

Анонимен

преди 7 години

Нова стъпка по посока на границите на Суверенна България! :/

1

Циник

преди 7 години

Охххх...колко се радвам....още павиани!