87

Агджата

преди 7 години

Почти се изкушавам да гласувам за фалшивите комунисти /БСП/ или руските патриоти, та да погледам сеир. Как ще се окакат пак не е истина.

86

ОНЯ

преди 7 години

Тоя народен предател хич да не се обяснява а направо зад решетките с цялата му хунта!!!

85

Гого

преди 7 години

Бойко ще ни излезе по скъпо и от Тодор Живков , след изборите ако спечели БСП ще видите кой фалира КТБ , кой наля всички държавни фирми в КТБ през 2009 - 2010 ,кой беше мин. председател, кой пръв взе да говори че е лоша банка, защо не казаха в законовия срок от 21 дена банката добра ли е или не, има много кой , кой .

84

Анонимен

преди 7 години

До късата паметГЕРБ можеха да върнат 16 милиарда а не да ги харчат за саниране или държат в БНБ без смисъл и плщаме лихви на запада. 16 милиарда по 10 % си е 1,6 милиарда лихви на година.

83

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 88Или намали сериалите или смени доставчика. Това да не ти е кварталната бакалия. И не казвай на никой който те познава мнението си по въпроса, че голям смях ще падне. И то за твоя сметка.

82

Анонимен

преди 7 години

На Бойко булка не му трябва. Той си е самодостатъчен, а в особени случаи на нужда на среща му е кмета на Симитли.

81

:)

преди 7 години

Боко се ядосва, че го наричат Послушко?!?!?! Това е истината! Какво има да се сърди? Като отиде в Брюксел, цар Тиква се превръща в Мишка. За една снимка, предава интересите на България. А кото сложим и естествената му глупост... нещата стават много сериозни.

80

читател

преди 7 години

Борисов избухва, изригва, ядосва се, бесен е, кара се, заканва се, бие, побеждава, прегръща прецъвтели лелки, снима се, спасява, дава пари и НАЙ-ВЕЧЕ ПРИБИРА ПАРИ.

79

късата памет

преди 7 години

Много ми е интересно *** що изтриха линка към сайта на БНБ. Нещо обидно ли има в него, или дискриминира някого. Или просто искаме едни не информирани читатели, които да приемат за истина каквото и да се публикува.

78

Анонимен

преди 7 години

До късата паметГЕРБ уж не признават външния дълг за КТБ, ТЕЦ, АЕЦ Белене и кой знае какво друго но го плащат тайно с нови заеми и не го отчитат в БНБ.

77

11496

преди 7 години

До АнонименПри мен е по-тежко, направо д.и.а.р.и.я. получавам от тоя .

76

избирател

преди 7 години

Защо ревеш-нали сам поиска ревизия или забрави,или се притесни нещо!!??

75

Анонимен

преди 7 години

Дано зомбираните му фенове да се освестят и да не гласуват за него,че ми омръзна да ми се кара непрекъснато от малкия екран.

74

късата памет

преди 7 години

до анонимен 54Напиши в гугъл "БНБ брутен външен дълг" това което излиза първо. Вътре има екселски файлове за различите сечения. Изтегли файла по години. В него ясно се вижда движението на брутния външен дълг по години. Пич ти си единствения, който реши да провери информацията имаш един плюс от мене. Това е начина да имаш информирано мнение, а не да чакаш да ти спуснат мнение от някоя политическа централа.

73

Анонимен

преди 7 години

Орешарски взе само 1 млрд лв заеми, но фалира КТБ, откъдето правителството трябваше да изплати на вложители над 3 млрд лв.искров беше управител на БНБ от 2000 г. при Тройната коалиция на Станишев и доган, но нито Станишев нито Доган поеха отговорност.Какво да направи Борисов? Да ви инсталира на всеки от вас по един чип в комунистическите глави и да ви след за кражби ли?

72

анонимен

преди 7 години

Чета заглавието и си мисля,ти да видиш Борисов се бил ядосал.Мисля си,защо този човек вече 10 години никога не се е появил да дискутира нещо,да води диалог.Влиза в студиото,журналистите си гълтат езика а той говори ли говори.Сещате ли се защо-я някой му каже нещо наопаки такъв сеир ще настане.И тези които са си го харесали знаят това и никога ,ама никога няма да допуснат подобно нещо. А ако наистина Орешарски беше толкова лош защо още не е в затвора -защото няма за какво,а Борисов нека да оплюва

71

анонимен

преди 7 години

само гузния и крадеца го е страх от проверка,очевидно е че има очевидно нередни неща и е наложително да се извърши проверка.

70

Анонимен

преди 7 години

Руската болонка Бойка пак бълнува за платноходки и пак ще загуби тотално изборите. Няма ли някой в ГЕРБ с мслко повече акъл да го светне, че *** на руски ботуши няма да донесе полза на банкянската тиква?

69

Анонимен

преди 7 години

кирил ананиев бил вуйчо на горанов? я пак? ако е вярно, не конфликт на интереси, а направо си е за пиночет това! че то в северна корея даже министърът на финансите няма за заместник свой вуйчо!

68

Анонимен

преди 7 години

След всяко наше правителство, трябва да има по едно служебно от външни одитори. После прокуратура, съд и чак тогава нови избори.