88

винаги на власт

преди 7 години

До станкаВсички изброените от станка са дърти комунисти или от червенокрадливи семейства.

87

Анонимен

преди 7 години

Как да го превърнат в парцалена кукла, като той си е такава ?Тук не е необходимо и да се пита Кой - знае се - Решетников.

86

Анонимен

преди 7 години

Само по Медиите тази Дезинформация , Президента сигурно най-вероятно се смее на тази менте-новина

85

мъж

преди 7 години

Дама?!? Моля,не изопачавайте хубавия смисъл на тази дума ! На снимките до този *** не виждам никаква дама, а една наперена,посредствена(лъха от всякъде),даже грозна и кобилеста кариеристка, въобразила си , че е някакъв фактор. Очаквах много повече от този президент ! Въпреки,че от военен не може да се очаква кой знае какво !!!

84

станка

преди 7 години

До Червените милионери Ако визираш един Гергов, то не измисляй за другите. Костов милионер, Буда милиардер, Цецо милиционер само с щест апартамента, добити от закуски, Вал. Златев само малко милионер, доста депутати от ГЕРБ-открий ги сам. Вие от ГЕРБ мразите обикновените хора, това ви е основния проблем. Вие смятате, че само герберите милиционери имат право да живеят.

83

FACE NEWS

преди 7 години

FACE NEWS

82

До 101

преди 7 години

Приемам Румен Овчаров да е станал милионер защото е специалист по енергенитика-учили е и е работил това.Обаче примерно Томислав Дончев да е милионер сега ,като работата му преди да стане гербер беше да съобщава по радиоточката на Габрово дали прохода "Шипка " е проходим не мога да приема.

81

До 99

преди 7 години

Абе цъфнал гербер ,ти мисли какъв ще е резултата на ГЕРБ. БСП не е твоя грижа

80

Анонимен

преди 7 години

След поредицата от гафове и на лъжеКори и марионетния президент направо се чудя какъв изборен резултат ще покажат.

79

сминдух енд чесън

преди 7 години

Днес е събота и вместо да свършим нещо смислено ,спорим за глупости,а това е така защото тук времето е спряло много много отдавна.

78

Анонимен

преди 7 години

А сега си имаме говорител на рушкия посоль.

77

Анонимен

преди 7 години

Ей ***.До сега мислех ,че разбирате само от футбол и политика.Сега като чета тук се оказва ,че всички много разбирате и от охрана на високопоставени лица.Кой ,как и защо се охранява в държавата става по закон.Ако има нарушение на закона ,нека тогава този " ЕКСПЕРТ" дето се е изказвал по въпроса да ни информира.Другото е ала бала

76

ивчо

преди 7 години

мъка,колко мъка има, но пък и президент си имаме, оназ мижитурка предната какво беше, говорител на държавния департамент за източна европа.Мъката е по Роско....

75

Анонимен

преди 7 години

А родата на Деси до девето коляно не е ли заплашена, че да пазим и нея?

74

Анонимен

преди 7 години

Че кой нормален мъж би я доближил тая!

73

Анонимен

преди 7 години

Поредният гениален ход на бб. Остави бесепарския марионетен генерал да спечели и да компрометира столетницата така, че да не може да прескочи и парламентарната бариера.

72

Анонимен

преди 7 години

Ние сме богат народ, можем да си позволим и първата, и втората, и герестия, и 240 версачита и тути ***.

71

До Истината

преди 7 години

Истината е ,че г-жа Юлиана въобще не беше жена на Президента Плевнелиев.Така ,че въобще не ни интересува как и къде си е изкарвала прехраната. Всъщност ,я ни кажи като много знаещ какво всъщност работи таз Юлиана-най-вероятно консултантка

70

До факт

преди 7 години

А заедно Цецка щяхме да получим "слабичката " Лили и Деси общата .И разбира се Бай Тиквуний. Я отивайте да нахраните овцете ,а не пишете глупости тук.Значи според вас умници НСО ще охранява само Президента ,а жена му и децата му не.Без майтап

69

истина е,

преди 7 години

че най-почтеният президент досега е г-н Плевненлиев. Неговата жена си изкарва/-ше парите сама и си гледаше децата, без да досажда, без да вкарва президентството в излишни разходи. Досега, единствено Ю., жената на Плевнелиев, не е ползвала охрана.Какво да кажем за ностоящата президентша - алчна провинциалистка, трябваше поне малко да изчака, показа си рогата от първия ден и час.