11

АНОНИМЕН

преди 7 години

До проф. Механков - Аз комунист да даде на друг ,а да не открадне за себе си не познавам ,още малко ще кажеш ,че шумкарите и кашкавал са правили в мандрите.

10

Анонимен

преди 7 години

Съдят го за присвояване на държавна собственост и БСП го слагат под крилото си. АХАХАХАХАХАХАХАХ това само в България може да стане.

9

А Н Т И

преди 7 години

До VictoryКакво племе бе ?!Аз виждам вече подплеме на много места.

8

Victory

преди 7 години

Българското племе заслужава точно таквиз управляващи-шайка разбойници и хрантутници, да го мачка и всички да се кефим!!!

7

твърдо НЕ

преди 7 години

Никаква коалиция с крадливите,корумпираните и некомпетентните КАЛИНКИИИИИИИИ от ГЕРБ ЕООД Комерс...Никаква коалиция с унищожителните и националните предатели от Славната Асфалтовата партия на Винету......националните предатели от Асфалтовата партия до живот в затвора за нанесените щети на държавата и народа.....промяната е БСП и новата бъдеща премиерка на България Г-жа Нинова

6

до 9

преди 7 години

Изкукуригал форумец.

5

Анонимен

преди 7 години

До проф. Механков 8Боже осподи г-жа Лъжа дарявала на бедните . Наистина този червен *** е за психиатър. Просто няма какво да му обръщаш внимание .

4

Анонимен

преди 7 години

Все едно,да смесиш олио и вода!

3

анонимен

преди 7 години

Шивиков е обвиняем за "присвояване" на одеала,дюшеци и т.н. дадени за благотворителност.Обвинението на Шивиков е политическо,на на Москов,Ненчев и дружина не са.Шивиков е уважаван бълг офицер,колкото и да се мъчите да го черните.България е малка и хората добре се познават-знаят кой е мошенник,кой престъпник,кой мафиот и кой е почтен човек.

2

суровата истина

преди 7 години

България загива !

1

Анонимен

преди 7 години

Ако има подобна коалиция, как ще се разберат за премиерското място? Та Борисов нищо друго не го интересува, само за да се дуе колко е велик. Нинова също не пада по-долу.