22

Анонимен

преди 7 години

Малко като идването на Спасителя от 2000г го чакат, ама той все не идва спуснал се от звездите на бял облак и заченат непорочно от еврейката. Същото е с демокрацията все чакащ непорочните, ама те все не идват чакайте си още 2000 г.

21

Анонимен

преди 7 години

"Русинова обеща: ГЕРБ ще бъде ПО-ЧОВЕШКИ ориентирана"---Признават си какви са били. Само, че от майм-унски до човешки еволючията е много дълга. Няма да успеят навреме.

20

Pipi

преди 7 години

Сменете дилара само вицове разказвате

19

Анонимен

преди 7 години

Хайде малко в опозиция мила, не се напъвай толкова с обещания !

18

Анонимен

преди 7 години

Нека се бунтуват румънците туй е една от илюзиите че можеш да си търсиш някаква справедливост и чувството за свобода. Демокрацията е най-смотания строй измислен от кой, от въшливите византийци бащи на Плутокрацията те и гърците се бунтувахa.

17

123

преди 7 години

И такаааааа, виждам тук как всички правим само бля, бля, бля а в същото това време РУМЪНСКИЯТ НАРОД СЕ БУНТУВА И ПРАВИ ИСТОРИЯ, А? Плосто наистина ще се окаже че сме си лош матрял, както казваше на времето великият ВОЖД мислителя капацитет другаря мадойко борисоff.

16

БиБи

преди 7 години

Г-жо Русинова, за такива като вас важи поговорката "Кога стана коминочистач, кога му почерня З.....а." Оставете над проблемите за евентуалното бъдещо управление на ГЕРБ да се мъчат Б.Б., Дончев, лейди Бъчи, леля Цеца, Павлова, Петкова, Василева и т.н. Защото сега е сезонът на обещанията, но сетне следва истината на изпълненията на тези обещания. Нищо чудно кабинетът ББ-3 (ако дойде на власт) да изкара не повече от 6-8 месеца.

15

Анонимен

преди 7 години

Партията ГЕРБ ще види управление през крив макарон.На тези избори ще бъдат пратени в историята,като партия работеща против интереса на народаи за интереса на англосанксонските ционистки поробители.Под маската на ценности, вземаше вредни решения за народа.Да живее България.

14

Анонимен

преди 7 години

А ниe от личен опит научихме, че опита който имате е крайно недостатъчен я идете си вижте кметовете.

13

Анонимен

преди 7 години

Нищо по същество не виждам освен обичайните лялякания заема как ще връщате туй кажете ясно и точно и без дълги разяснения кой е виновен.

12

Анонимен

преди 7 години

Батце, пак се мъчи да изкара гълъбче от ръкава, обаче сори, този път номера не минава ! Да идват следващите кл0уни(за съжаление)

11

Анонимен

преди 7 години

Как сам ми е писнало от всички видове така наречени политици-лъжци и мошеници сама и сама да са до парите-ВЛАСТТА !! 27 години СТИГАТ !!

10

Анонимен

преди 7 години

Единственото което може да ни обещаете е нов заем от 16 милярда... Сбирщина от профани. БСП-то пък са сбирщина от ерудирани измамници от най-долна класа и стара комунистическа закваска, има още 2-3 раздробени шмекерджийски партии и разбира се стожерът на българската демокрация ДПС-то... Както и да го погледнете няма печеливш избор...Математически изборите в България се свеждат до въпроса "В една торба само с черни топки, колко пъти трябва да бръкнете за да извадите бяла топка?"

9

Анонимен

преди 7 години

Въх, кЪк *** зарадвахте, ш' си счупА краката да гласувам за вас !

8

Анонимен

преди 7 години

По селата цари особенна човечност и справедливост, ама как да погледнете там какво ви интересуваше какво става ? Hай-важен беше пръстовия отпечатък.

7

Анонимен

преди 7 години

Абе тия нямаха ли двата предни мандата. Какви са тези лакардии сега - добро образование, щели да спират помощите на ромовете?!?! Ти не ме гледай какви ти ги говоря, а какви ги върша!

6

gogo

преди 7 години

Нищо конкретно само кьор фишеци .Тия въобще не са наясно с проблемите само блъфират

5

Анонимен

преди 7 години

Е,че то ГЕРБ винаги е била човешки ориентирана, но само за "наши хора"....

4

Анонимен

преди 7 години

По-човешки към кой ? Пак ли ще решаваме проблемите на ЕС със бежанците и гърците кучета да го ядат такъв ЕС нямаме ли си дотатъчно вътрешни проблеми ?

3

Маришки

преди 7 години

Ко? Нье е!