48

Анонимен

преди 7 години

56 - реферндума кой да го приеме, като няма парламент? това не се прави в дванадесет без пет! Вероятно следващия парламет ще го приеме.

47

Анонимен

преди 7 години

Марешки през ден плюе по БСП и говори колко хубаво било при Герб, видя се вееч чия патерица ще е той. този няма за два грама мозък, говореше, че е борец против статуквото, нима именон Герб не го олицетворяват? Социолозиет го "помпат" взила 4,4 процента, взимал 5 процента, аз ви кавам че ако вземе над 3 ще е успех - поне 70 процента, от неговия вот бяха антисистемен вот.

46

Lamm

преди 7 години

Bg izmennici ot ns, ms, nad 400 partii ste gi izbesim ili vzrivim predi 3 mart.Obestano.Bg narod nema nujda da e v zookletka na eu s nai-niski dohodi i nai-niski stokovi ceni. Desetki i stotici godini nashite nai-blizki sasedi ot gr, tr, makedonia, serbia, kakto i po-otdalechenite sasedi ot eu, usa se oblagodelstvat ot niskite ceni i niskite zaplati v rbg i idvat na turizam da ni izkupvat na bezcenica tonove visokokachestveni stoki i milioni bulgarski visokokachestveni chasove nai-eftin trud.

45

Анонимен

преди 7 години

почти сигурно ще се ходи пак на изобри. Воля изобщо няма да има тези проценти, които и дават платените социолози, а Герб и Пф заедно трудно могат да надхвърлят 40-45 процента, същото еи с БСП и ПФ,, ДПс сигурно ще извади поне три проценат по-малко от ПФ. така че пак ще има нови избори.

44

разнобой

преди 7 години

Вие искате стабилна държава с повишаване на доходите,а ТЕ искат само да крадат!На това му викат разнобой в приоритетите!Баси израза!

43

Анонимен

преди 7 години

Най-вероятно ГЕРБ, Воля на Марешки и обединението на телевизия СКАТ+македонци+телевизия Алфа, ще има малко над 120 депутати, примерно 121 или 123 депутати, което означава, че на първо време ще могат да съставят правителство и без ДПС, които неофициално ги подкрепят. Ако обаче нямат мнозинство, ще трябва или да включат официално и ДПС в управляващата коалиция или пак избори.

42

Анонимен

преди 7 години

Марешки създаде партията си, за да подкрепи Герб. Това се вижда и с просто око. Всичко е сделки и задкулисни уговорки. Лошото е, че която и партия да погледнеш, е отчайващо.

41

БОКО ТЪПОТО

преди 7 години

Аз ви крада, а вие ми се радвате.

40

Анонимен

преди 7 години

Снощи гледах Марешки по Нова тв, и се потвърди моето мнение , че е мафиот ,който иска да влезе в парламента ,с цел да има имунитет и да не бъде воден под отговорност за натрупаното си по кой знае какъв начин 200 милионно богатство,и естествено(макар че отрича) да бъде "съдружник"на другия голям мафиот.Повтаря като латерна думата КАРТЕЛ и се обърка като пате в калчища, след много точно зададените въпроси на Лора Крумова.

39

Анонимен

преди 7 години

Реформаторския блок дали ще бъде реформиран без буржуата Кънев? Или няма да им стигнат силиците без него?

38

Патриоти?????

преди 7 години

"Патриотите пък каква подкрепа заслужават като бяха патерица на Герб и се криеха под шлифера на Тиквата! Защо не искаха увеличение тогава на доходите и да напуснат коалицията ако това не се случи!Ама Валерката лапаше и му беше добре в краката на Боко!

37

реалист

преди 7 години

ГРОБарите обвинява другите патии в популизъм като обещаваха подобни неща, сега те ги надминаха. Голям е страха да изпуснат властта. Ако няма власт може да им изкарат керливе ризи. Във властта се чувства защитени.

36

Анонимен

преди 7 години

За съжаление най-вероятно пак ще ни управляват същите: ГЕРБ+ДПС, гарнирани с така наречения реформаторски блок и Воля на Марешки. То и досега ГЕРБ управляваха с ДПС, но ДПС неофициално беше във властта. Не знам защо на ДПС й отреждат толкова малко проценти на изборите, а те ще имат примерно 15%, което ги прави трета сила, а не 6-8% както ни лъжат сега.

35

БОКО ТЪПОТО

преди 7 години

Аз лъжа, а вие ми вярвате.Затова се разбираме.

34

Капанар

преди 7 години

До АнонименАко бе врено, Марешки щеше да ореве телевизиите.

33

Анонимен

преди 7 години

В края на мандата.....ами дотогава инфлацията ще се е утроила , и учителите пак ще бъдат на опашката.Явно големите пари от Европа ще бъдат за образование занапред , и затова ще му обърнем ВНИМАНИЕ.

32

да така е Странджа

преди 7 години

Изумих се от дългия списък кремълски *** гастролиращ по нашите сайтове... - но и те се ошашавиха горките - за кой ли път вече ту плюят по Ердоган, ту му се кланят... - опорните точки от Кремъл бързо сменят посоките... - и сега за капак, въпреки поклоните към бай Доналд... - и той взе, че ги нахока... - е, как няма да пият бояришник...

31

Анонимен

преди 7 години

Айде стига с тези алтернативи бе. *** в България почерпили челен опит от американските такива. Алтернативи.

30

Алтернативен факт

преди 7 години

ГЕРБ били различни от БСП.

29

до някоя си

преди 7 години

Кажи направо че ще ни оправяш 800 дни. Верваме ти. Поне си от правилния пол :)