131

Анонимен

преди 7 години

Да, при нас е мръсно но тази карта е тенденциозна и не отговаря на реалностите.

130

****

преди 7 години

Това не може да се случи тук,ние най гордите членове на ЕС,сме взели най доброто от демокрацията,и европейските цености,това е просто е клевета и завист на запада.

129

Ех

преди 7 години

Малко да вземат да се коригират ... да заменят замърсена с *** ... така се съгласявам. По- голяма м ъ р с о т и я от тази е европейската столица София няма в нито един европейски град... да не забравяме и някои твърдения на бившия регионален министър, че не можем просто да боядисаме тунелите в страната заради наложена м ъ р с о т и я по стените.... относно замърсяването ни трябва само една наредба за забрана на внос на дизеови автомобили и сме чист планински въздух щото индустрия нямаме

128

Циник до 165

преди 7 години

Те ти го казаха...ама пак да повторим - много ка разглезени западняците - плащат твърда валута, и неим се ще да плуват редом с изпражненията си! Милен Велчев..мутри..напълниха черноморието с грозни хотели - без ред, и мисъл( в Созопол са по 6 в редица - отврат) , и отходните води се вливат редом с плажовете! Мда - гадните западняци - навират ни мутрите в собствените ни ла****!

127

Анонимен

преди 7 години

Да не лъжеха западняците, морето щеше да се изчисти от фекалиите на целия Черноморски регион, нали?

126

eho

преди 7 години

Тези хора само могат да лъжат, за да спрат туризма в България. Нищо добро не видяхме от западните държави. Само кражби и лъжи.

125

Мен

преди 7 години

Класацията е направено спряно консумацията на ток на глава от населението най-вече. За това богатите арабски страни са водещи. Там тока го нямат за нищо. А африканските страни са първи.

124

Анонимен

преди 7 години

То все едно,че въздуха е вързан някъде и няма въздушни течения,ако беше така защо от Чернобил дойде радиацията?

123

Анонимен

преди 7 години

И на Люксембург ли искат да съсипят туризма?

122

Анонимен

преди 7 години

В България винаги си е било мръсно. Просто преди не се пишеше за това. Всеки, който е бил в нормален европейски град, знае какъв е въздухът там и тук.

121

Нас

преди 7 години

Това е поредната лъжа на запада ! От какво да се замърси като.нямаме големи заводи ,а все още имаме гори макар и беше малко !!!

120

до 156

преди 7 години

Точно така - на някой му е платено да изкара нас и Хърватия страхотно замърсени преди туристическия сезон. Виж, Франция и Испания са представени като росни алпийски ливади. А там въобще няма тежка промишленост, нали? Пък и сега е много модерно да се говори за чистота на въздуха, като тъпите медии раздухват проблема, все едно е едва от вчера!

119

...

преди 7 години

Класически пример за хибридна война!

118

Анонимен

преди 7 години

До АндрешкоРазпарчетосаха в съгласно Виенската спогодба и най вече с/у Русия..

117

Анонимен

преди 7 години

Много "хубава"статия за началото на туристическия сезон и резервациите.Дано да си струваха парите.

116

Анонимен

преди 7 години

Зигфрид, дай некъф линк, да видиме ти па на какво се радваш??? За странджата разбрахме вече.

115

Zigfrid

преди 7 години

България е най вече замърсена от комунистическа пропаганда и селяндурщина.Троловете и Путьоидиотите на БСП и Атака тровят атмодферата и умовете на овчеглавата част BG-народът.Като чета написаното преди мен се сещам за дядо Славейков ..."не народ А ***"...

114

смЕх

преди 7 години

Най-отровни у нас са $оро.$оидните НПО-та и наду.пените медии като тази готови за няколко сребърника да очернят и майките си.

113

Андрешко

преди 7 години

До това положение в очите на Западна Европа ни докараха и нашите скапани полици-***.

112

Андрешко

преди 7 години

Нашите западни "приятели" водят хибридна война срещу нас и това се нарича "приятелски" огън. Така ли не разбрахте,че не ни обичат още като разпарчетосаха Сан Стефанска България с Берлинския договор и ни направиха едно жалко княжество та се наложи да възставаме,за да съединим в едно държавата си. Ето и в "европейското семейство" показват,че сме им помийната яма с тази карта.