57

Андрешко

преди 7 години

Това се знаеше,че Ердоган умишлено предизвика противниците си,за да има повод да се разправи с тях. Той умишлено пусна информацията за преструктуриране и уволнения в армията и гюленистите и кемалистите се хванаха на тази въдица. Той ако имаше намерение да го прави,нямаше на тях въобще да им стане ясно,а щеше тихомълком да ги уволни докато разберат какво става,но щеше да последва вълна от недоволство,а така те му развързаха ръцете.

56

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен70 Да бе ,у нас няма амфетанини ,наркотици ,ще ти пие боярщиник ......Да, но от там където му диктуват боярищник има на корем.

55

бг

преди 7 години

Ще гориш в Ада,животно сляпо,по най-бързия начин се откажи от сатанинския безсмислен ислям.

54

бг

преди 7 години

Турците трябва да приемат Християнството.

53

Анонимен

преди 7 години

Смешници.

52

Пешо*

преди 7 години

Това има ли някой, който да не го знае?Гюлен е толкова превратаджия, колкото онуй момче верно искаше да гърми Доган..

51

бг

преди 7 години

Друго какво ви учеше?

50

бг

преди 7 години

Английските варвари да се фокусират на второто поколение,а турците да внимават,защото може да пострадат така,както никога досега.

49

бг

преди 7 години

Мангъра чисти прогресивно настроените.

48

преди 7 години

Тюркийе и ЮКей подписаха спогодба за съвместна разработка и производство на 250 броя самолети 5'то поколение, на обща стойност 7 милиарда долара. Спогодбата включва и трансфер на ноу-хоу между БАЕ и ТАИ! Цъ цъ цъ цъ цъ ... ах тези турци ...

47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен70 Да бе ,у нас няма амфетанини ,наркотици ,ще ти пие боярщиник .

46

Handel

преди 7 години

Да бяха ни дали някое евро от милионите, които са похарчили за този доклад, щяхме всичко това да им го кажем още на сутринта след опита за преврат. Въобще трябва да си глух и кьорав, за да не го разбереш за две минути. Но като се има предвид, че официален представител на белгийската служба за сигурност (или разузнаването или какато и там да беше) в Турция е чувак, който разчита на секретарката да му обясни какво става... явно какво е нивото на другите "разузнавачи".

45

пешо

преди 7 години

Ем добро утро. Турците как може да са толкова прости, да гласуват за диктатор, не знам. Но не са само те - ей ги путин и тръмп... Събрали се трима в дружина. Явно е дошло време за прочистване на населението на земята чрез войничка. Бедните и младите да му мислят.

44

The Scientist

преди 7 години

Още един преврат и турските бежанци ще превърнат България в Ислямистан.

43

Киро

преди 7 години

Напишете нещо за коментара на киро 67 .Лъже или говори истината.

42

Анонимен

преди 7 години

много ли има в България от тези?:-)...Не са много, около 5 милиона.

41

Анонимен

преди 7 години

Здрастеее!

40

до 71

преди 7 години

Радвам се, че имаш поводи за смях. И на мен ми е смешно, че шепа бунтовници за малко да завземат властта в Турция и да пречукат президента, докато великата им армия чоплеше семки. Възможно най-голямата разпасана команда, която съм виждал някога. :D

39

Анонимен

преди 7 години

А този ваш колега малко по на долу, където е писал българската армия да бомбардирова европейската част на Турция без св София, според вас какво е пил?:)+++++Боярищник е пил, без хапчета.

38

Анонимен

преди 7 години

"А този ваш колега малко по на долу, където е писал българската армия да бомбардирова европейската част на Турция без св София, според вас какво е пил?:)"Той си е така без да пие нищо, огън гори в това момче,л наблюдавам го от известно време. Плаши ли те?